Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1489
0

Сандро ГУРУЛИ: «Я – грузин, который вырос во Франции»

Игра в Париже будет особенной для игрока «Карпат»

Сандро ГУРУЛИ: «Я – грузин, который вырос во Франции»
Під час сьогоднішнього матчу Ліги Європи ПСЖ – «Карати» підтримувати команду гостей на трибунах «Парк де Пренс» буде не лише львівський десант, а й група французів. За «зелено-білих», як розповів офіційному сайту ФК «Карпати» грузинський легіонер галицького клубу Сандро Гурулі, вболіватимуть і його французькі друзі, які спеціально для цього приїдуть до Парижу.
 
«Гра у Парижі для мене є особливою. Адже я хоча й грузин, але виріс у Франції. Тому зіграти такий важливий поєдинок на полі знаменитого у всьому світі стадіону, як «Парк де Пренс» є хвилюючою подією. Я ще після нашої перемоги над «Галатасараєм» говорив, що дуже хотів би, щоб «Карпатам» жереб у суперники по групі обрав когось із французьких клубів. Як бачите, моє бажання збулося. Сподіваюся, що «Карпати» у Парижі покажуть свій найкращий футбол і зуміють виграти у ПСЖ. Так, наш суперник дуже сильний, що він і довів у поєдинку першого туру проти «Севільї» на її полі. Однак і ми в грі з «Боруссією», незважаючи на програш, довели, що можемо на рівних боротися з провідними клубами Європи. Тож не сумніваюся, що поєдинок буде дуже важким для обох команд», – сказав Сандро.
 
Гурулі також розповів, що спеціально на гру до Парижу приїдуть його батьки та французькі друзі.
 
«Як і на матчі в Зестафоні, за мене та моїх партнерів на трибунах вболіватимуть мої батьки та численні друзі. Спеціально на гру з Ліона приїхали батько і мати. До речі, батько був і на матчі в Стамбулі. Окрім того за «Карпати» на трибунах «Парк де Пренс» вболіватиме і невеличка група французьких шанувальників футболу. Це мої друзі, вони також не мешкають у Парижі, а приїдуть до столиці Франції спеціально, щоб підтримати у грі з ПСЖ мене і решту карпатівців. Сподіваюся, що їхня підтримка, як і вболівання наших фанатів, які прилетять на поєдинок спеціальним чартером зі Львова, допоможуть нам вдало зіграти і взяти перші наші очки у групі Ліги Європи. Ми приїхали у Париж тільки за перемогою», – додав грузинський легіонер «Карпат».
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.