Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2182
0

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «В першому таймі грали не в наш футбол»

«Кардинал-Ровно» - «Монолит» - 4:2. Послематчевые комментарии

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «В першому таймі грали не в наш футбол»
Юрий Баховский

Президент клубу «Моноліт» і головний тренер команди Роман Перадзе:

- Я не сказав би, що наша гра «розклеїлася» у другому таймі. Просто пропустили два зовсім не обов’язкових голи. Ми, як команда вищої ліги, просто не маємо права пропускати такі м’ячі. Програвати єдиноборства один в один. А другий м’яч? Захисник взагалі заснув і йому закинули за «комір». Про що це говорить? Лише про те, що команда зібрана заново і на її грі позначається відсутність зіграності та взаєморозуміння між партнерами. В окремих моментах футболісти ніби відключаються від гри, не читають гру не те що суперника, а навіть партнерів по команді. Звідси і негативний результат. І звісно не використання слушних нагод, у нас було 3-4 моменти, коли повинні були забивати, замкнувши передачу на дальню стійку.

Недооцінки МФК «Кардиналу-Рівне» не було, як таке могло бути, якщо команда з трьох матчів два виграла, окрім того грає в рідних стінах, а ми знаємо, що тут у них чудова підтримка вболівальників. Хіба ж рівнян можна було недооцінити? На мою думку ми самі винні і це було не в налаштуванні на гру, а скоріше в незіграності команди.

Старший тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський:

- Суперник був сьогодні серйозний, я кажу про те, що вони дуже серйозно готувалися до гри з нами. Ми їх трохи налякали, і тому вони відповідально поставилися до підготовки до гри, і це було видно по першому тайму. Натомість, ми в першому таймі грали не в наш футбол, дуже обережно. Наш футбол швидкісний, азартний, той, який ми показали після перерви. Ми забили перший гол і нас практично було не зупинити. Особливо другий гол, який є нашою домашньою заготовкою. Ви бачили, як Сергій Піддубний влучив зльоту. Після цього я вже відчув, що ми маємо виграти цю гру.

Звичайно, після першого тайму в перерві відбулася чоловіча розмова. Адже в першому таймі це був не наш футбол, не наша гра, не та самовіддача, і взагалі…

Наступна гра чемпіонату в нас з переможцем попереднього чемпіонату – «Таймом» у Львові, але це просто чергова гра. Ми справді хочемо себе випробувати на фоні дуже хороших майстрів – чемпіонів України.

Я думаю, що навіть після трьох перемог у чотирьох матчах футболісти не будуть розслаблятися, адже вони все-таки професіонали і повинні розуміти, що необхідно в кожній грі виходити на майданчик і налаштовуватися на самовіддану гру і на результат, не пам’ятаючи про попередні перемоги чи поразки. Кожна гра, це окрема сторінка життя команди, і потрібно її вписати так, щоб потім не було соромно до неї зазирнути.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.