Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2824
9

Кардинал-Ровно – Монолит. Анонс

«Кардинал-Рівне» цікавить міцність «Моноліту»

Кардинал-Ровно – Монолит. Анонс

Варто було рівнянам здобути перемогу в першому турі над одним із фаворитів, як одразу до команди почали ставитися з усією серйозністю. Навіть поразка – 2:3 в наступній грі з «Енергією» не виглядала розчаруванням, а навпаки додавала впевненості. Цікаво, що в попередньому турі суперники МФК «Кардинал-Рівне» в перших турах зустрічалися між собою. Здавалося «Енергія» в рідних стінах повинна була здолати івано-франківців, проте не так сталося, як гадалося. У Львові перемогу з рахунком – 3:1 святкували гості, про недооцінку господарями суперника не може бути і мови, отже це ще раз підтверджує, що на вболівальників очікує цікавий і інтригуючий чемпіонат, а матчі плей-офф принесуть вболівальникам значну насолоду і не один сюрприз. Уже зараз можна сказати, що клас команд суттєво вирівнявся і цього сезону не буде відвертих лідерів, а на перемогу в чемпіонаті претендуватиме одразу кілька команд.

А ось щодо рівнян, які у третьому турі гостювали в Севастополі, то передбачити результат їхньої гри було досить важко. Якщо наші хлопці проводили вже третій матч, то для господарів це була лише друга зустріч. Першу «ПФС» проводила у Львові з місцевим «ТВД» і програла з доволі пристойним рахунком – 1:3. Звісно, що по одному матчі важко судити про гру команди, тому передбачити результат візиту до Севастополя було досить складно. Єдине, що можна було знати наперед – це запекла боротьба з першої до заключної хвилини. І сподівання виправдалися. І хоча першими рахунок відкрили господарі вже наприкінці тайму гості встановили статус-кво. І хоча господарям після відпочинку вдалося вдруге вийти вперед, проте МФК «Кардинал-Рівне» був нестримним і здобув переконливу вольову перемогу – 6:3.

Натомість суперники МФК «Кардиналу-Рівне» перші два матчі програли. Спочатку у запеклому двобої поступились в рідних стінах 3:4 «Єнакієвцю», а згодом програли в харківському дербі «Локомотиву» – 1:6. Отож, після двох поспіль поразок харків’янам відступати далі було нікуди. І вони дали справжній бій на рідному майданчику непоступливому «ТВД», як і рівняни здобувши вольову перемогу. І хоча ще в середині першого тайму львів’яни відкрили рахунок, до закінчення першого тайму господарі встановили статус-кво, а після перерви Кулик вивів «монолітівців» вперед. Заключні чотири хвилини гості провели з п’ятим польовим гравцем, але такий крок успіху їм не приніс, натомість лише спритність Кордоби дозволила врятувати гостей від третього голу. Майже на самісінькій лінії Роману вдалося зупинити м’яч, який за мить цілком міг опинитися у сітці воріт львів’ян.

Ось з таким багажем МФК «Кардинал-Рівне» і «Моноліт» підійшли до звітної зустрічі. А щодо їхніх особистих стосунків, то тут потрібно згадати результати матчів харків’ян і з МФК «Рівне», і з львівським «Кардиналом».

Рівняни вперше пересіклися з харків’янами наприкінці сезону 2006/2007 у фінальній пульці першої ліги. Спочатку МФК «Рівне» поступилася вдома «ЗБК-5» (тоді таку назву носив «Моноліт») – 1:4, а ось у матчі відповіді в Харкові взяли реванш здолавши «ЗБК-5» - 4:2. У наступному сезоні суперники зустрілися на цьому ж етапі, але на цей раз МФК «Рівне» двічі виявився сильнішим, здобувши перемогу над «ЗБК-5», як в Рівному так і в Харкові з однаковим рахунком – 3:2.

А ось у сезоні 2008/2009 років команди вже зустрічалися у вищій лізі. Харківський колектив змінив назву з «ЗБК-5» на «Моноліт», і вже харків’яни диктували свої умови двічі здолавши МФК «Рівне» з різницею у два м’ячі. Спочатку в Харкові – 3:1, а згодом у Рівне – 5:3. Отже, у чотирьох іграх у фінальній пульці першої ліги тричі перемогли рівняни і одного разу харків’яни. Натомість два матчі у вищій лізі завершилися перемогами «Моноліта».

А ось якими були стосунки «Моноліта» з «Кардиналом». Вперше команди зустрілися у вищій лізі в сезоні 2008/2009 років у Харкові «Кардинал» поступився – 1:3, а у Львові – взяв реванш – 2:1. У попередньому чемпіонаті.«Кардинал» виступив невдало: двічі поступившись з однаковим рахунком – 3:7 «Моноліту» спочатку у Львові, а в другому колі і в Харкові.

Отже, як бачимо, загальна статистика зустрічей не на нашому боці, проте все колись змінюється. Звичайно, легкої прогулянки не буде в жодної з команд, а ось вболівальники матимуть чудову чергову нагоду насолодитися улюбленою грою, яка не примусить сумувати найприскіпливіших шанувальників цього виду спорту.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

22 вересня, середа
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Моноліт» (Харків)
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 16.00
Арбітри: Подраний (Житомир), Поляков (Кривий Ріг)
Прогноз www.sport.ua – 5:2

Опрос

Голосов 14
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Монолит»?

Победа «Кардинала-Ровно»

11 голосов 78.57 %

Ничья

1 голос 7.14 %

Победа «Монолита»

2 голоса 14.29 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев
Футбол | 27 апреля 2024, 03:03 0
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев

Поединок 26-го тура УПЛ состоится 27 апреля в 13:00 по Киеву в Днепре

ЛНЗ – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
Футбол | 27 апреля 2024, 06:15 11
ЛНЗ – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

Игра первого круга этих команд стала единственной для Дарио Срна в качестве главного тренера

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vovasss
Ви не збираєтесь вчити українську мову, але не скаржитесь, що не розумієте її.
AlikR
Хороший прогноз... смелый.
А Юрий Рачковский (автор анонса) с такой уверенностью пишет "Майже на самісінькій лінії Роману вдалося зупинити м’яч, який за мить цілком міг опинитися у сітці воріт львів’ян."
Как будто он там лично был.%)))
Друзья, давайте заканчивать языковые холивары. Я, например, не вижу смысла УСИЛЕННО изучать то, чем не пользуюсь вообще. Т.е. языковые навыки украинского естественным образом подтягиваются, но форсировать этот процесс, по меньшей мере, негуманно.
Vovasss
Україна наступного року буде святкувати двадцяту річницю незалежності. За цей час можна було вивчити українську мову.
papagatto
Vovasss — 21.09.2010 15:33
Если человеку, которого "система" учила говорить по-русски, тяжело читать по-украински, это не значит, что он меньший украинец, чем ты. За слова "едь в Россию" тебе и таким как ты зубы выбить мало.
Vovasss
trancelife Якщо важко читати українською, то їдь в Росію...
В нас поки державною є лише одна мова, і це українська...
vanmaris1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
trancelife
vanmaris1982 — 21.09.2010 13:30
а у Монолита?
trancelife
ох, как же тяжело по-украински читать)))
vanmaris1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил