Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1291
0

Дмитро Толкунов продовжить кар'єру в ХК Ференцварош

Угорський клуб поповнив свій склад вже другим українським хокеїстом

Дмитро Толкунов продовжить кар'єру в ХК Ференцварош
Дмитрий Толкунов

31-річний захисник національної збірної команди України Дмитро Толкунов прибув сьогодні до розташуваня угорського «Ференцварошу» (Будапешт). Вже в найближчі дні керівництво клубу владнає формальності з контрактом українського гравця.

Вихованець київського хокею Дмитро Толкунов захищав кольори української збірної на останньому чемпіонаті світу в Нідерландах в Першому дивізіоні, де в 5 матчах набрав 4 очка (2 шайби + 2 передачі). До цього Толкунов зіграв за національну збірну 4 гри (0 очок) на Олімпійських іграх-2002 у Солт-Лейк-Сіті (США) та на світових форумах в Топ дивізіоні в 2002, 2004 і 2005 роках, набравши  в сумі 4 очки (2+2) у 18 іграх.

На клубному рівні чемпіон України та торішньої білоруської Екстраліги Дмитро Толкунов грав у командах АХЛ, російських - «Локомотив» (Ярославль), «Амур» (Хабаровськ), «Сибір» (Новосибірськ), «Металург» (Новокузнецьк), білоруських «Динамо» та «Юність» (обидва - Мінськ), українських ШВСМ, «Беркут», «Сокіл» (усі - Київ) та «Барс» (Бровари).

Зелено-білу команду з Будапешту з нового сезону очолив шведський фахівець Хага Нігрен. Нагадаємо, що «Ференцварош» підписав у міжсезоння контракт із ще одним кандидатом до національної збірної України - нападаючим Віталієм Гаврилюком.

«Ференцварош» виступає в цьому сезоні у двох чемпіонатах - національній першості Угорщини (6 команд) та МОЛ-лізі (9 команд, спільний турнір угорських команд з клубами з Румунії).

Федерацiя Хокею України

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.