Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
17084
49

Волынь – Ильичевец – 3:1

Злива голів під акомпанемент дощу та за порожніх трибун + ВИДЕО

Волынь – Ильичевец – 3:1

Команди вийшли на поле під акомпанемент дощу , а «Волинь» знову з новим капітаном. Несподівано піднялась температура в Омоко, якій і пропустив цей матч. З капітанською пов’язкою команду на поле вивів Гринченко.

Відразу почалась боротьба за центр поля, яку виграли лучани. Було видно, що Кварцяний добре настроїв свою команду на перемогу. Вже на 4-й хвилині господарі могли вийти в перед. Стевіч гостро прострелив з правого флангу, а на передачу відгукнувся Няга, який в дотик переправив круглого в стійку. Відразу ж гості провели гостру атаку у відповідь, це Тищенко пробив з 20 метрів, м’яч пролетів над хрестовиною. Гра проходила на зустрічних курсах, волиняни відразу ж відповіли дальнім ударом Гринченка з 30 метрів, Романенко ледь переправив м’яч на кутовий.

Тактика команд була простою через важке та слизьке поле. «Волинь» за рахунок флангів легко доходила до карного майданчика «Іллічівця», який грав просто, надійно в захисті та гостро контратакуючи. Обмінявшись ще декількома небезпечними моментами після 30-ї хвилини команди дещо заспокоїлись, гра проходила в центрі поля. На 43-й хвилині «коуч» волинян випустив активного фланговика Пічкура, який гостро заграв на лівому фланзі. Перший тайм закінчився двома кутовими господарів, які легко ліквідував захист «Іллічівця».

Відразу після початку другого тайму господарі остаточно захопили ініціативу. «Іллічівець» притиснувся до своїх воріт, а лучани накочували атаку за атакою на ворота Романенко. На 48-й хвилині лучани втратили можливість відкрити рахунок. Стевіч гостро прострелив в карний майданчик, Майкон одним  дотиком відпасував на Парасківа і той в притик зі штангою пробив по ворота. Гол назрівав.

Кварцяний на 57-й хвилині посилив атаку, замість інертного Рачіча на поле вийшов Євген Павлов, який додав міцності атакам «Волині». На 60-й хвилині господарі розіграли комбінацію, яка привела до голу. Після вкидання з аута м’яч потрапив до Парасківа, який не довго думаючи метрів з 20 пробив точно в кут воріт. Романенко м’яч дістав, але той від рук влетів у сітку – 1:0.

Гості провели заміну та відразу ж провели атаку, яка закінчилась голом, але боковий суддя впевнено показав  «поза грою». Невдовзі під час атаки гостей у Козоріза господарі відібрали м’яч, та відразу ж розвинули швидку атаку, яка закінчилась небезпечним прострілом Пічкура у воротарський майданчик, де Самусьовас виніс м’яч на кутовий.

«Волинь» продовжувала гостро атакувати флангами, де активно грали Пічкур та Бутко, які повністю переграли своїх візаві. На 75-й хвилині господарі подали черговий кутовий, м’яч застряв в частоколі ніг і найспритнішим виявився Майкон, який проштовхнув круглого у ворота – 2:0.

Після цього «Волинь» заспокоїлась, а «Іллічівець» заграв активніше і почав гостро атакувати. Але швидка контратака лучан звила нанівець старання гостей: Пічкур на лівому фланзі пройшов двох гравців «Іллічівця», якого жорстоко в підкаті ззаду збив Путівцев, за що і був вилучений суддею матчу.

Відчувши, що гра зроблена, «Волинь» сіла в захист і спробувала завершити матч з рахунком, який повністю влаштовував господарів. Та іншої думки були гості і в одній з атак  «Іллічівець» таки відквитав один м’яч. Сталось це на 90-й хвилині матчу – активний Тищенко замкнув передачу партнерів з флангу.

Суддя матчу компенсував аж чотири хвилини, і «Волинь» використала шанс провести результативну атаку. На лівому фланзі збили Пічкура. Навіс зі штрафного і Стевіч вколотив м’яч у сітку гостей – 3:1. Заслужена і впевнена перемого «Волині».

Хочеться написати трішки про глядачів, точніше їх відсутність на стадіоні. Практично весь матч йшов дощ, а козирки на стадіоні відсутні. Тому пересічний вболівальник вирішив дивитись матч по ТБ, обмінявши підтримку команди під зливою, на домашній  комфорт.

На «Волині» кожна друга гра проходить під акомпанемент дощу. Прикро, але підтримка завжди необхідна команді. І порожні стадіони теж не вихід з положення. Зрозуміло, що в протоколі матчу можна писати, що стадіон був заповнений під зав’язку, але реальна відвідуваність катастрофічна, тому що елементарні умови для перегляду матчу відсутні.

Костянтин  ДЕМЧЕНКО

«Волынь» – «Ильичевец» – 3:1

«Волынь»: Недилько, Ващук, Бутко, Гринченко, Гошкодеря (Скоба, 68), Стевич, Параскив, Рачич (Павлов, 56), Шарпар, Няга (Пичкур, 43), Майкон 
«Ильичевец»: Романенко, Самусиовас, Савин, Яворский, Путивцев, Мельник, Ярошенко, Тищенко, Насибулин (Кривошеенко, 64), Козориз, Антонов
Голы: Параскив (61), Майкон (74), Стевич (94) – Тищенко (91)
Предупреждения: Скоба (89) – Антонов (80), Савин (91)
Удаление: Путивцев (83)

Удары (в створ): 14 (6) - 6 (3).
Угловые: 11 - 1.
Офсайды: 2 - 3.

Зрителей: 5.200
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,750 - 6,000.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

www.sport.ua

1:0.Параскив

2:0.Майкон

Удаление Путивцева

2:1.Тищенко

3:1.Стевич

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 49
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vova19919
З ПЕРЕМОГОЮ!!!! Так тримати і тоді волинь і карпати можуть бути в ЛЧ, ну принаймі в ЛЄ 100%)
volunyak
ВОЛИНЬ В ЛЄ!
Serty1984
Лєнін в першу лігу піде, Волинь до 6 місця дотягнеться
volunyak
zandzh — 18.09.2010 03:08
------------
ну то пнх звідси бидло
My3uKaHT
myroslavmail — 17.09.2010 21:41
не знаю
I_LOVE_UKRAINE
хм, Дракон Детектед!
Ну тепер і я спалив, Dimetria - це Дракон (ДнепрФорева).
Скільки ж у тебе голов\личин Дракоша?
---------------
А тепер наш Фартовий Дракон, давай, повторюй за мною:
А ми йдемо! А ми йдемо!
Йдемо і в успіх віримо.
І наш футбольний клуб "Карпати"
До перемоги ведемо!
Ще прийде час! Ще прийде час!
"Карпати" виграють не раз.
І Кубок знов буде у Львові,
Буде і золото у нас!
Гей догори! Гей догори!
Зелено-білі прапори.
Шарфи літають у всі боки
”Карпати" знов перемогли!
О-ле-о-ле! О-ле-о-ле!
О-ле-о-ле-о-ле-о-ле!
Шарфи літають у всі боки
"Карпати" знов перемогли!
Dimetria
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
zandzh
volunyak — 18.09.2010 00:20
zandzh — 17.09.2010 23:39
-------------
хм...мені здалось, чи то гнидовастоковскім бидлом заваняло?
аби нъе сдавалас нада мится катя пи раз у тиждянь друх
Matador66613
ВОЛЫНЬ КРАСАВА!!! А НА ФОРУМЕ ВОНЯЕТ КАЦАПАМИ!!!
ОЗЗЗИИИИ!!!
csardas
Волинь, Йоу! Це така сьогднi фiшка
буду знать))) Хорошая комада, харизматичный тренер, по самоотдаче пример с Карпат берут, наверное))
volunyak
zandzh — 17.09.2010 23:39
-------------
хм...мені здалось, чи то гнидовастоковскім бидлом заваняло?
GunJBass
А мені саме більше понравилось про козиркі на стадіоні. Дайош критий Авангард!!!
zandzh
волыняк, ты тормоз сцуко редкостный. для начало хоть нормально украинский бы выучил. "видповидять" - это покруче суржика будет, это, пля, какой-то албано-белорусский, никак не меньше ЛОЛ. е-пы-ры-сы-ты. есть еще дауны в наших селеньях...
ElIlusionista
Молодца!!!! Так держать Волынь!!!!
lemonst
москалям!
volunyak
цікаво що фанати севастополя відповідять на слава Україні? расіянам слава?
VolynLutsk
Ну і де бандероненависники????!!! Заковтнули ху..??? Респект болелам мариуполя за "Героям СЛАВА", "Смерть Ворогам"!!! Маріуполь - Україна!!!" Волинь з перемогою!!! Мариуполь вперед!!!