Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3690
10

Кардинал-Ровно – Ураган. Анонс

Яким буде дебют Кардиналу-Рівне?

Кардинал-Ровно – Ураган. Анонс

У суботу в Рівному буде зіграно матч 1-го туру чемпіонату України, в якому новостворений «Кардинал-Рівне» зустрінеться з івано-франківським «Ураганом».

Кольори рівненського клубу захищатимуть екс-гравці МФК «Рівне», які минулого сезону виступали в першій лізі: голкіпер - Павло Чемерис; захисники - Павло Дармовіс, Вадим Жак та нападник - Роман Волох. А також вихованці рівненського футзалу, які встигли пограти в різних клубах вищої ліги, а минулого сезону захищали кольори нинішнього суперника рівнян – «Урагану»: захисники Сергій Піддубний та Андрій Паршиков.

Гратимуть за «Кардинал-Рівне» ще двоє наших вихованців, які в сезоні 2009-2010 років покуштували хлібу вищої ліги, захищаючи кольори львівського «Кардиналу»: захисник - Олександр Басич і нападник - Володимир Сондак. Окрім того, за рівненський клуб заявлені гравці, які минулого чемпіонату захищали кольори львівського «Кардиналу»: захисники - Віталій Танський і Володимир Данилюк, нападники - Юрій Когут і Михайло Волянюк. Повинен підсилити колектив Віталій Дєнюжкін - надійний воротар, якого свого часу навіть запрошували до головної збірної України, вихованець столичного футболу, в попередньому сезоні гравець харківського «Моноліту». І в останню мить, після міжнародного турніру у Львові, до складу рівнян був запрошений Олег Чеботарьов, який довгий час захищав кольори «ТВД», а під час Міжнародного турніру «Кубок Львівщини» виступав у складі львівського «Лємберга». Тренуватимуть команду старший тренер Юрій Баховський, а допомагатиме йому в цій нелегкій справі Сергій Піддубний. Ось таким предстане «Кардинал-Рівне» перед вибагливими, але доволі справедливими і палкими вболівальниками міста Рівне.

У івано-франківців зміни в складі не такі суттєві. Окрім вже вище згаданих Піддубного та Паршикова «Ураган» залишив Кулик. Натомість влітку до Івано-Франківську переїхали голкіпер Кирило Ципун з «ЛТК» та Сергій Чепорнюк з «Тайму».

Майже за тиждень до старту нового футзального сезону обидва суперники провели свої заключні контрольні зустрічі. Господарі - «Кардинал-Рівне» зіграли дві контрольні зустрічі проти львівського «ТВД», а гості – «Ураган» в Івано-Франківську зіграли з «Таймом».

У першому матчі рівнян, що відбувся на базі команди «ТВД» у с. Малечковичі Львівської області, «кардиналівці» поступилися з рахунком – 1:4, але за два дні у Рівному сповна взяли реванш і перемогли - 5:1. «Ураган» же в матчі з чемпіоном України зазнав поразки 2:3.

У попередньому сезоні в 4-му турі «Ураган» 26 вересня 2009 року в Івано-Франківську переміг на той час ще львівський «Кардинал» - 5:3. А в другому колі в 15-му турі 27 грудня 2009 року у Львові «Кардинал» поступився «Урагану» - 1:4. У першій грі голи забивали в «Урагану»: Кулик, Піддубник-2, Кіндратів, Ярий, а в «Кардиналу»: Сондак, Танський, Данилюк. У повторному поєдинку у Львові в господарів відзначився Танський, у гостей Пилипів, Кулик, Ярий, Сімка.

Отже, рівняни, пам’ятаючи дві поразки «Кардиналу» в попередньому сезоні і маючи тепер у своєму складі автора двох із дев’яти м’ячів у свої ворота – Піддубного, намагатимуться дати справжній бій більш іменитому супернику, разом з тим автори голів у ворота івано-франківців продовжують захищати кольори клубу - Танський-2 і Сондак та Данилюк. Тому рівняни, маючи не тільки «розвідників», екс-«ураганівців» Піддубного і Паршикова, а й безпосередньо «володарів ключів» від воріт суперника, за палкої підтримки вболівальників, а в цьому можна навіть не сумніватися, мають всі підстави гідно поквитатися за минулорічні поразки.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

4 вересня, субота
«Кардинал-Рівне»івне) – «Ураган» (Івано-Франківськ)
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
Арбітри: Воложенко (Харків), Стрілецький (Суми)
Прогноз www.sport.ua – 4:2

Опрос

Голосов 26
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Ураган»?

Победа «Кардинала-Ровно»

14 голосов 53.85 %

Ничья

1 голос 3.85 %

Победа «Урагана»

11 голосов 42.31 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
1-4 перемога за нами!!!
sayik29
ой, сорі, перепутав з Контингентом))))
sayik29
так Кардинал вроді знявся з чемпіонату!!!! http://futsal.sport.ua/news/102649
vanmaris1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
uragan2010
... розсімшив а в "Урагані" шо - за мівіну чи сємічки грають? а непогані преміальні - це скільки? і чи тільки гравцям...
vanmaris1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
uragan2010
Вельмишановний OLO09!
Команда з Рівного у вищій лізі грала 2 роки тому, де посіла останнє місце, а львівський "Кардинал" - передостаннє.
1) Те, що вони можуть "покусати" будь-кого відчув на собі і "Ураган", коли несподівано програв в Рівному 1:2. (в "Урагані" про це добре памяають).
2) автор - з Рівного, який востаннє бачив рівень вишої ліги коли саме? "Рівне" - явно домашня команда, яка у стартовій грі буде грати на перемогу. Особливо принциповою гра буде для екс-"ураганівців" Піддубного і Паршикова, які незважаючи на вік, будуть носитися перед рідною публікою.
3) у шести матчах міжсезоння "Кардинал" програв 5 ігор, і лише одного разу переміг вдома ТВД (5:1). Але товариські матчі і турніри - це одне, а перша гра чемпіонату - це зовсім інше.
4) до Рівного поїде фанівська група підтримки "Урагану"
5) про клас і турнірні завдання обох команд писати чи не не треба?
Думаю, поки що вистачить. Я напівпрофесіонал і вболівальник "Урагану". Прохання для фанів вказувати свої прогнози.
P.S. Анонс матчу ЛТК - Шахтар, який написав автор з Луганська - набагато цікавіший.
vanmaris1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
OLO09
а ты на каком основании дал такой прогноз???ты что профессионал???или просто болела урагана!!!это конечно мнение!!!
uragan2010
Анонс - зовсім нецікавий. Цікаво, на основі чого автор дав такий прогноз? Моя версія 1-3.