Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 05 ноября 2021, 23:21
907
0

Юношеская сборная начала подготовку к квалификации Евро-2011

Первый этап - Мемориал Стевана Вилотича в Сербии

| Обновлено 05 ноября 2021, 23:21
907
0
Юношеская сборная начала подготовку к квалификации Евро-2011

У понеділок, 30 вересня, розпочався навчально-тренувальний збір юнацької збірної України (футболісти 1992 року народження). Підопічні Олександра Головка готуватимуться до участі у Меморіалі Стевана Вилотича, котрий пройде у Сербії з 4 по 9 вересня.

Максимальні завдання

Наставник команди напередодні відзначив, що час експериментів вже позаду, і наразі головне, щоб основні гравці збірної підійшли до вирішальних змагань у всеозброєнні. Наразі травмовані півзахисник київського «Динамо» Владислав Калитвинцев, нападник «Львова» Роман Мачуленко, оборонець донецького «Шахтаря» Іван Ордець, і на Меморіалі Вилотича Головку доведеться орієнтуватися на тих виконавців, які присутні на зборі.

Підготовка до відбору

Щодо завдань українців у турнірі, в якому, окрім господарів, також беруть участь угорці та ізраїльтяни, то вони, як і завжди, − максимальні. «Взагалі, завдання перемогти стоїть перед хлопцями у кожному матчі. Тому, звичайно, ми намагатимемося стати найкращою збірною у змаганнях. Водночас, здобуття місця нижчого за перше не буде вважатися трагедією», − зауважив Головко. Нагадаємо, українські юнаки нині готуються до першого етапу кваліфікації Євро-2011 (U-19), який розпочнеться 7 жовтня. Суперниками синьо-жовтих у 4-й відбірній групі стали данці, шведи та росіяни.

Склад юнацької збірної України (U-19)

Воротарі: Євген Гальчук («Шахтар» Донецьк), Артур Денчук («Металіст» Харків).

Захисники: Олександр Насонов («Дніпро» Дніпропетровськ), Іван Ордець («Шахтар»), Артем Шабанов («Арсенал» Київ), Антон Братков («Динамо» Київ), Ян Ковалевський («Металург» Запоріжжя), Максим Давідчук («Металург» Донецьк).

Півзахисники: Андрій Цуріков («Металург» З), Руслан Бабенко («Дніпро»), Руслан Черненко («Арсенал» Київ), Олександр Нойок, Олександр Караваєв (обидва − «Шахтар»), Ігор Озарків («Карпати» Львів).

Нападники: Пилип Будківський («Шахтар»), Віталій Іванко, Віталій Квашук (обидва − «Металург» Д), Володимир Коваль («Динамо»).

Меморіал Стевана Вилотича, Суботиця (Сербія)

5 вересня. Сербія − Угорщина, Ізраїль − Україна.

6 вересня. Сербія − Ізраїль, Україна − Угорщина.

8 вересня. Сербія − Україна, Ізраїль − Угорщина.

Официальный сайт ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.