Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
18100
80

Карпаты - Волынь - 1:0

Переможна домашня хода «Карпат» продовжилась і з сусідами + ВИДЕО

Карпаты - Волынь - 1:0
Карпаты - Волынь

На галицько-волинське дербі Олег Кононов у стартовий складі не включив декількох гравців основи, давши відпочити Андрію Тлумаку, Денису Кожанову, Сергію Кузнєцову, Неманьї Тубічу. Після пошкодження у грі проти «Галатасараю» пропускав гру і Олег Голодюк.

Обидві команди обережно почали гру, а перший небезпечний удар завдали господарі, коли Батиста після пасу з лівого краю Авелара пробив над поперечиною воріт. У свою чергу забракло влучності і екс-карпатівцю Олегу Женюху, який пробив здалеку мимо цілі. А згодом прийшла черга і ударів в рамку воріт у виконанні Худоб’яка та Пічкура, але вже Руденко та Неділько демонструють свою майстерність.

Боротьба за м’яч у західному дербі тривала на кожному клаптику поля і в середині тайму отримали пошкодження Гринченко та Федецький, батько якого, до речі, багато років відіграв саме за «Волинь».

Віталій Кварцяний, незадоволений діями атакуючої ланки, випускає на поле бразильця Майкона, проте і він не зумів завдати прицільного удару по воротам. Натомість Гурулі, завершуючи масовану атаку «зелено-білих», влучив у рамку, але м’яч знову летить до рук Неділька. А вже у  компенсовані три хвилини Зеньов з правого краю атаки прострілив на Кополовця, але Михайло влучив у сітку з іншого боку воріт.

Під час перерви Кварцяний замінив Женюха на Гошкодерю, і саме Віталій наніс першого удару у другому таймі, проте його тезка Руденко без проблем ловить м’яч. А ось удар Батисти, який по ходу обіграв двох захисників, прийшовся в «молоко».

Гра на деякий час змістилась у центр поля і небезпечних моментів не виникало. А пожвавлення на трибунах викликав рейд Майкона, удар якого прийшовся в дальню штангу, і захисники  вибили м’яч на кутовий. Могла спрацювати оборотка, але Худоб’як після скидки Батисти пробив над поперечиною воріт «Волині».

А чергова атака «Карпат» завершилась взяття воріт гостей. Три нападника «Карпат»  вийшли проти двох оборонців волинян, і Сергій Зеньов вирішив завдати прицільного удару, пробивши з лінії штрафного в лівий від Неділька кут воріт – 1:0. Для естонського легіонера це був вже  5-й гол в українських чемпіонатах. А Кварцяний тут же замінив захисника Буту на Сімініна.

Міг подвоїти рахунок Кополовець, якого виводи в прорив Ткачук, але Неділько на мить зумів  випередити карпатівця і заволодів м’ячем. Згодом «зелено-білі» виконали два кутових поспіль, проте Неділько вдало зіграв на виходах.

А ось в наступних епізодах бракувало взаєморозуміння воротаря та захисників «Волині», і арбітр декілька разів призначав кутові удари. Волиняни, які виступали у червоній формі, при першій нагоді намагалися контратакувати, але пройти оборонні редути «зелено-білих» було непросто. Тож гості намагалися завершувати атаки дальнім ударом, але і Пічкуру бракувало влучності.

Тож домашня переможна хода «Карпат», хоч і з мінімальним рахунком, але продовжилась у західноукраїнському дербі.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» - «Волынь» - 1:0
Львов. Стадион «Украина»

«Карпаты»: Руденко, Чечер, Авелар, Ткачук, Годвин, Федецкий (Петривский, 85), Милошевич, Худобяк, Гурули (Кополовец, 44), Зенев, Батиста (Гудыма, 61)
«Волынь»: Недилько, Ващук, Омоко, Гринченко, Бутко, Пичкур, Бута (Симинин, 65), Женюх (Гошкодеря, 46), Рачич (Майкон, 27), Стевич, Павлов
Арбитр: Олег Зубарев (Славянск)
 Зенев (63)
 Милошевич (17). Кополовец (45) , Руденко (94)

Удары (в створ): 8 (4) – 8 (4).
Угловые: 6 – 4.
Офсайды: 5 – 2.

Зрителей: 6.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 6,750 - 8,285.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

1:0 Зенев

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 80
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Lua-Lua
воротник у волыни отстой как один так и другой
volunyak
всмислі?
valik96
долбоёбы...
volunyak
Федецького в напад ;) він дивиться краще того ж Батісти
pudell
Карпати вітаю з перемогою!
Днепрфоревер - смачного
LembergWestUkraine
Ох шеб в Карпати Васю Кобіна повернути ....
І Батісту десь продати , а купити класного нападника !
Mortas
Пока в Шахте справа есть Срна - Федецкому нечего возвращаться. А вот если Срну продадут - то кроме Федецкого на правую бровку некого и ставить
Mortas
молодцы Карпаты!!! Вот что значит тренер. И игрокам некоторым отдохнуть дал, и результат добыл. А игрокам вообще мега-респект!!! Худобяк как разыгрывающий просто молодчага, так держать. Радует, что если контра, то не один человек бежит в угол, а сразу несколько подключаются, создавая остроту
LembergWestUkraine
Помилкою буде коли Фєдя повернеться в Шахту ! Лавка там йому гарантована , думаю Фєдя це розуміє !
volunyak
Forlan10 — 31.08.2010 11:47
По Федецькому зараз буде йти боротьба...але в Львові йому зараз найкомфортніше, бо сім'я живе в Луцьку.
------------
звичайно, і він в Карпатах один із лідерів команди
volunyak
myroslavmail — 31.08.2010 11:29
-----
я навпаки кажу шо Дим незахоче купляти Федецького, федецький як мінімум зара коштує 5млн (на мою думку), Диму млн шкода за когось віддати, але хз, з часом побачимо, може якщо Карпати знову попадуть в ЛЄ Дим розщедриться?
Forlan10
volunyak якби ж то продали! зара вернеться в Шахту, і буде гріти лавку запасних.
Ну якшо вже Артема на лаві тримати то кучера з Іщенком та Кобиним треба відправляти в севастополь.
По Федецькому зараз буде йти боротьба...але в Львові йому зараз найкомфортніше, бо сім'я живе в Луцьку.
vovadocent
Тупа манера бакланити суперника. Тут знову справджується теорія про те, шо фани ходять не на свою команду дивитись, а на суперника. І то вони ше себе ультрасами називають??? Позорище.
Якшо Дим зажме вчерговий раз бабла на хороших футболістів, а Федя і Дениско такими якраз і є, то докаже вкотре своє заслужене ім*я старого жлоба.
myroslavmail
""вашту=в шахту""... я знаю що я пишу з помилками. Просто роблю це швидко і не перевіряю
yulius9
Думаю,поки Карпати ставлять високі цілі і грають на підйомі,йому немає чого десь шукати щастя...
myroslavmail
2 volunyak — 31.08.2010 11:17
З чого ти взяв що Димінський захоче викупити Федецького. Почнемо з того що по закінченні аренди Федецького можу купити БУДЬ хто, хто запропонує гроші. Хба Димінський знов когось з наших продасть вашту за що отрмає знову гравців в оренду і якусь грошову компенсацію.
volunyak
myroslavmail — 31.08.2010 11:12
Хоча я би хотів щоб лишились і Федецький і Кожанов!
-------------
навряд Фед останеться, Шахта загне нормальну ціну за нього я так думаю, і дим зажме бабла (як завжди)
volunyak
Forlan10 — 31.08.2010 11:04
-------------
якби ж то продали! зара вернеться в Шахту, і буде гріти лавку запасних...
myroslavmail
2 volunyak — 31.08.2010 10:50
Знаєш я не проти щоб Федецький в Шахтар якщо йому так захочеться! Він зробив достатньо для Карпат... та й нехай сам вирішує. Чесно скажу що кого поставити на позицію правого захисника я не бачу (я не бачу Петрівського ) але думаю з врахуванням зростання ямбіцій та популярності Карпат когось та й знайдемо! Кожанов теж не проблема, адже півзахисників нам вистачає. Навіть той же дублер Габовда. Не виключено що він буде кращий в декілька разів...
Хоча я би хотів щоб лишились і Федецький і Кожанов!