Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
17275
96

Карпаты – ПФК Севастополь – 2:1

Переможний гол – від ГОЛодюка+ ВИДЕО

Карпаты – ПФК Севастополь – 2:1

Головний тренер «Карпат» Олег Кононов з тих гравців, які в четвер грали проти «Галатасараю», у стартовому складі на матч проти севастопольців залишив лише Чечера та Годвіна, якому і дісталась капітанська пов’язка «зелено-білих».

Кримчани з перших хвилин дали зрозуміти, що будуть грати від оборони і попереду у «Севастополя» діяв лише Плешаков. Підопічні Сергія Шевченка досить вдало руйнували атаки львів’ян, і карпатівці намагалися завершити атаки дальніми ударами. Проте «постріли» Сагайдака та Гудими для воротаря гостей Сокоренка небезпеки не становили.

А перший небезпечний момент виник у середині тайму після першого кутового удару у виконані Кополовця. Після серії рикошетів у штрафному гостей найспритнішим виявився Ківа, який вибив м’яч подалі. А згодом Кополовець пробив впритул зі стійкою, викликавши пожвавлення на трибунах. Небезпечним і виявився рейд лівим флангом до штрафного захисника Сагайдака, удар якого в ближній кут парирував Сокоренко. Лише після цього пожвавились кримчани, атаку яких завершував Плешаков, але м’яч також прошмигнув мимо воріт.

Напруга біля воріт «Севастополя» зростала і досягла апогею, коли м’яч після удару головою Гудими влучив у штангу. І все ж, м’яч таки влетів у сітку воріт суперника «Карпат». Кополовець, отримавши передачу в один дотик від Бориса Баранця, розвернувся і красиво пробив лівою ногою в «дев’ятку». Михайло на радощах скинув футболку і заробив необов’язкову жовту картку від Зубарєва.

Під час перерви Сергій Шевченко зробив дві заміни, проте швидкий гол провели не джокери кримчан, а капітан «Севастополя» Ференчак, реалізувавши свій вихід на побачення з Руденком.

Після пропущеного голу активно почали розминатися запасні «Карпат» і вболівальники «зелено-білих» почали дружно скандувати прізвище «Кузнєцов». А окрилені голом севастопольці провели ще один швидкий контрвипад, який небезпечним дальнім ударом завершував Левандовський, але поляк в рамку воріт не влучив.

Перший же у другому таймі удар «Карпат» в рамку воріт наніс Гудима, але м’яч пролетів по центру воріт і в руки Сокоренку. Кононов вводить  в гру Голодюка та Авелара, які своїми гострими передачами та ударами додали напруги у штрафному «Севастополя». Оплесками вболівальники зустріли і вихід на поле і Кузнєцова.
І гол не забарився. Захисники, прикривши Кузнєцова, дали простір Голодюку для дальнього удару низом з-за межі штрафного, і м’яч влетів впритул з дальньою стійкою – 2:1. Після цього Шевченко замінив Піскуна, із зони якого і було забито гол, на Степанова.

Підопічні Олега Кононова не зупинились на досягнутому і продовжували шукати шляхи взяття воріт кримчан. Небезпечно виконав кутовий Голодюк, і Сокоренко, не ризикуючи, кулаками вибив м’яч в поле.
Гості при першій нагоді контратакували, і на ударну позицію увірвався Худобяк, проте Тарасенко розгадав наміри нападника і м’яч зрикошетив до рук Руденка.

Міг оформити дубль і Кополовець, який потужно пробив з-за межі штрафного, і Сокоренко не зумів приборкати м’яча, який викотився за лінію воріт. Подібна ситуація сталася і після штрафного у виконанні Кополовця.

Кінцівка матчу викликала пожвавлення, коли Худобяк небезпечно пробив під гострим кутом, але виручив Руденко. А після удару Батисти м’яч влучив у поперечину воріт і згодом пролунав фінальний свисток.

Тож «Карпати», здолавши і севастопольський «бар’єр», збільшили свою домашню переможну у чемпіонаті серію до трьох матчів.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – ПФК «Севастополь» – 2:1

«Карпаты»: Руденко, Тарасенко, Чечер, Сагайдак (Авелар, 58), Петривский, Годвин, Б.Баранец, Г.Баранец (Голодюк, 56), Батиста, Кополовец, Гудыма (Кузнецов, 64) 
«Севастополь»: Сокоренко, Шевелюхин, Шандрук, Пискун (Степанов, 68), Левандовски, Полищук, Кива, Салхи (Зборовский, 46), Ференчак, Дуляй, Плешаков (И.О.Худобяк, 46)
Голы: Кополовец (38), Голодюк (67) – Ференчак (46).
Предупреждения: Кополовец (38), Годвин (39).

Удары (в створ): 8 (7) – 9 (4).
Угловые: 6 – 5.
Офсайды: 0 – 2.

Зрителей: 8.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,500 - 8,000.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

www.sport.ua

1:0.Кополовец

1:1.Ференчак

2:1.Голодюк

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 22
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

В Челси эпидемия травм. 9 человек в лазарете, еще несколько – под вопросом
Футбол | 28 марта 2024, 18:45 2
В Челси эпидемия травм. 9 человек в лазарете, еще несколько – под вопросом

Маурисио Почеттино столкнулся с кадровыми трудностями после паузы на матчи сборных

Комментарии 96
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Жоня(Севаст-FCDK-Днепр)
DNEPFOREVER
Ты из какой палаты?
energos
первый гол в тему)))))))))))))))))))))))
yulius9
Куда смотрят модераторы? Выкинуть этого придурка из сайта.Свои же вычислят и репу начистят
LembergWestUkraine
Карпати грали 2 складом , але всеодно молодці !
Shakhtar
Istm — 23.08.2010 10:53 Нет ни только . Первый ролик там с матча Металлист-Кривбасс .
Istm
Эммм... только мне кажется, что первый ролик из матча Металлист-Кривбасс?
Shakhtar
Если бы Севастополь выставил как и Карпаты на матч второй состав то проиграли бы севастопольцы как ихние дублеры со счетом 7:2
Shakhtar
DNEPFOREVER о ты и тут вылез , ну привет гавнюк сцикливый . Ко всем своим недостаткам ты еще оказывается и не грамотный . Какая же у тебя жалкая и ничтожная жизнь . И поэтому единственное что ты можешь так это срать в инете , чтобы хоть как-то отойти от той реальности в которой ты живешь .
Shakhtar
Yuzhanin — 23.08.2010 10:06 Карпаты играли в большинстве своем ни основным составом .
Yuzhanin
Севастополь, к сожалению, ничего путного не показал в этой игре. Вдвойне обидно, что наш еврокубковый представитель тоже выглядел не особо. И хотя разница в классе была заметна, таким Карпатам можно и нужно забивать больше. Но мастерства и везения пока не хватает.
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
andr2896
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Taras13Yakymiv
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
myroslavmail
2 MAFIOZI1 — 23.08.2010 00:53
Так і справді...
але в Карпат такі голи зараховують раз на 1000 років
враховуючи те скільки в нашу сторону не зараховували НАШИХ голів, на один ПОМІТНИЙ нечесний гол можна закрити очі. Хоча надіюсь це системою не стане, а то писати тут будуть всяке...
MAFIOZI1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Seeker_9
О, Иващенко и тут отличился :-O
MAFIOZI1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
MAFIOZI1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
KM0906
A govorili sevastopol groza,VOT UZHE I NA SVOEM MESTE SEVASTOPOL
KM0906
Karpati vtorim sostavom obigrali sevastopol,MOLODZI!!!