Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
16200
57

Карпаты - Арсенал - 2:1

І знову перемога львів’ян у компенсований час + ВИДЕО

Карпаты - Арсенал - 2:1
Карпаты – Арсенал

«Карпати» на гру проти «Арсеналу» вийшли через два дні на третій після виїзного поєдинку проти грузинського «Зестафоні», де переможний гол підопічні Олега Кононова провели у заключні компенсовані хвилини матчу. І, забігаючи наперед, нову перемогу «зелено-білі» вже у рамках Прем’єр-ліги, також здобули за хвилину до фінального свистка, здолавши непоступливий «Арсенал».

Господарі поля з перших же хвилин заволоділи ініціативою і швидкий гол не забарився. Після помилки в центрі захисту Флоріна Шоави м’ячем заволодів Денис Кожанов і, вийшовши на побачення з Віталієм Ревою, влучно пробив повз капітана канонірів. А згодом Рева вчасно зіграв на випередження Роші Батисти, який замінив Александра Гурулі, що накульгуючи залишив поле. Атаки «зелено-білих» не вщухали і вже Ігор Худоб’як дальнім даром перевірив пильність Реви.

Кияни поступово оговтались і провели контратаки, які завершувались неточними ударами Мазілу. Надалі через брак завершальних передач з боку обох команд небезпечних моментів біля воріт не виникало. А ось удар Андрія Ткачука, який пробивав сходу з-за межі штрафного, міг завершитись голом, але м’яч пролетів впритул зі штангою, а захисникам «Арсенал» дісталось «на горіхи» від Реви.

У свою чергу після навісної передачі Максима Шацьких, який в цій грі діяв на правом краю півзахисту, Артем Федецький, не ризикуючи, вибив головою м’яч на кутовий. І після цього стандарту у виконанні Шацьких сходу небезпечно пробив здалеку Шоава. Команди швидко переходили центр поля і вже Батиста, опинившись у штрафному, пробив над поперечиною. Забракло влучності і Федецькому, який, підключившись до атаки, пробив низом поруч з рамкою воріт.

А під кінець тайму після потужного штрафного удару Андрія Хомина Тлумак відбив м’яч, який потрапив до Шоава, і той дивом не влучив у порожні ворота. І все ж, каноніри пішли на перерву, встановивши рівновагу. Йонуц Мазілу у боротьбі за м’яч з Іваном Мілошевічем красиво впав у штрафному, і Дмитро Жуков призначив пенальті. До позначки підійшов досвідчений Максим Шацьких і свого шансу не втратив. А після цього Бартулович дуже грубо зіграв проти Тубіча, але суддя обмежився лише жовтою карткою.

На початку другого тайму захисник Андрій Єщенко, опинившись у штрафному, пробив впритул з дальньою стійкою. Гості продовжували атакувати і Мазілу головою, випередивши захисників, пробив вище воріт. А масована атака «зелено-білих», яку завершував Кожанов, могла завершитись взяттям воріт, проте Рева знову рятує ворота.

Кияни своїми надіями на полі явно показували, що не проти вивезти зі Львова і три пункти. І реальну нагоду відзначитись втратив Мазілу, який вийшов на ударну позицію, і лише кидок Івана Мілошевіча ліквідував небезпеку у штрафному «Карпат».

Господарі наробили шороху у штрафному «Арсеналу» в середині тайму, коли після передач Худоб’яка Рева вчасно випередив Федецького, кулаком вибивши м’яч. А через хвилину Батиста, завершуючи нову атаку, пробивав низом у ближній кут, але Роші забракло влучності. А черговий удар Батисти, якому заважали захисник, вийшов не сильним і Рева заволодів м’ячем.

Заключні компенсовані три хвилини пройшли під диктовку «Карпат», які виконали два небезпечних кутових. На удар головою Батисти Рева зумів дивом зреагувати. А згодом після метушні у воротарському майданчику гостей, коли Єщенко двічі вибивав м’яч з порожніх воріт, Батиста таки домігся свого і першим встиг на добивання, принісши важливу перемогу «Карпатам», яка дозволила «зелено-білим» піднятися на п’яте місце.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Карпаты – Арсенал - 2:1

Карпаты: Тлумак, Федецкий, Тубич, Милошевич, Авелар, Г. Баранец (Годвин, 58), Ткачук, Худобяк, Кожанов, Гурули (Батиста, 10), Зенев (Гудыма, 72).
Арсенал: Рева, Ещенко, Шершун, Шоавэ, Данилов, Грицай, Старгородский, Богданов (Хомин, 46), Бартулович, Шацких (Миколюнас, 90), Мазилу (Самодин, 87).
Голы: Кожанов (4), Батиста (90+4) - Шацких (45+1, с пенальти).
Предупреждения: Милошевич (42), Ткачук (90+1), Батиста (90+4) - Бартулович (45+2), Грицай (85), Рева (90+4).

Удары (в створ): 9 (5) - 11 (2).
Угловые: 2 - 4.
Офсайды: 2 - 2.

Зрителей: 10.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 6,500 - 6,285.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

www.sport.ua

1:0.Кожанов

1:1.Шацких

2:1.Батиста

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 57
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vlado700
Молдцы "Карпаты"!Додавили1Им бы характера этого на битву с "Шахтой"...Потому что по последней игре между ними во Львове было видно,что "Шахта" их морально убила...И чтоб "Карпатам" подняться на уровень выше(а потенциал у них огромный),им надо выроботать психологию победителя,не смотря кто перед ними стоит "Шахтар" или "Динамо"К.Надо расти...
knock_Kyiv
Кінцівка то в глотку, конь-метаторе! ;)
diohikk
Карпати браво
фан карпат
pro_mb
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
CTa6uJIu3aTop
Мои поздравления Карпатам)) Обнадеживающая игра перед матчами ЛЕ)) По поводу 3-4 минут думаю были задержки а потом арбитр дал возможность доиграть эпизод до конца)) Все верно))
PS Ах да, стоит ли политизировать этот сайт?? Лично для меня что бАндера, что бЕндера... Главное что судя по игре у Карпат есть реальные шансы вздрючить турков и достойно представлять Украину на международной арене в группе ЛЕ)))
LembergWestUkraine
Я хоч і вболіваю за Карпати ... Але , Народ !!!
Ну яке там пенальті ?! Якшо по чесному , подивіться повтор !!!
tsandrew
Пеналь вообще левый судья нарисовал ... зацепил сам себе за ногу да еще и до штрафной площади ...
orvit_13
Гра триває до свистка і нефіг розлаблятися.
shefsuhiv76
Mr.Chonkin — 09.08.2010 10:03
Героям Слава !
КРИСТИНА
komissar70 Проявили характер! Молодцы Карпаты!
_________
+100 !))
indra8787
Так повинні всі команди грати до кінця як вчора грали Карпати
komissar70
Проявили характер! Молодцы Карпаты!
Mr.Chonkin
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
КРИСТИНА
ЛЬВІВ ВІТАЄ "КАРПАТИ" З ПЕРЕМОГОЮ!!!!!!))))
МО-ЛОД-ЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))
УРААААААААААААААААААААААААА!!!!!)))
olegusha (Київ)
lvak55 — 09.08.2010 07:44
olegusha (Київ)
Трохи пограв, не заперечую. Але то був інший футбол, справжня гра для чоловіків, а не шоу для недолугіх фанатів...
___________________________________________________
Так чого тут висловлюватися - скаргу на 4-ту хвилину до арбітра в ФФУ і все, а то один говорить 4 хв, інший (DNEPRFOREVER ) просрать... судью купили....(Карпаты должны были просрать,но так как купили судью), а навіть не розуміє різниці між бЕндера і бАндера....
ДИТЯЧИЙ САДОЧОК ЗІБРАВСЯ.....
Фан ДК, Київ, Україна.
Lion
Вы сначала научитесь писать слово Бандера, а не Бендера.!!!
Lion
Карпаты с заслуженой победой.
Только вот одно не понятно почему играли 4 дополнительных минуты, вместо 3х...
DNEPRFOREVER
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lvak55
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
olegusha (Київ)
lvak55 — 09.08.2010 07:30
--------------------------------------------------------
Скажи відверто, ти в професійний футбол грав, чи був професійним арбітром?
В мене складається враження, що зібралися самі проффі тут на обговоренні матчів, ОФСАЙД, ДОДАТКОВИЙ ЧАС....
Фан ДК, Київ, Україна.