Матч-центр

Vbet Poker: Реєстрація, бонус до $3500

Перейти на сайт
Рейтинг
4.30
Відгуки
8
Надійність
4.0/5
Швидкість
4.0/5
Бонуси
5.0/5
Підтримка
4.0/5

Плюси і мінуси

рейкбек до 80%
висока активність на низьких лімітах
великі бонуси для новачків
наявність турнірних серій
зручні платежі
низька активність на великих лімітах
заборона на використання софту
відсутність додатків для телефонів і планшетів

Бонуси та акції

Інформація про покер-рум

Букмекерська контора ВБЕТ не обмежується ставками на спорт і пропонує відвідувачам вибір інших азартних розваг. Серед них - казино і покер. Щоб відкрити на сайті ВБЕТ покер-рум, необхідно вибрати відповідний розділ у верхній частині сторінки, а потім натиснути кнопку «Грати зараз». Для зручнішої гри можна завантажити однойменну програму, посилання на завантаження якої розташовано поруч.

Огляд покер-руму ВБЕТ

👉🏼 Ліцензія

КРАІЛ № 315 від 31.05.2021

👉🏼 Доступні ігри

Холдем, омаха, бадугі

👉🏼 Розмір рейка

5%

👉🏼 Рейкбек

80%

👉🏼 Бонуси

300% на перший депозит

👉🏼 Середній трафік

Близько 500

Трафік у ВБЕТ: кеш-ігри та турніри для любителів і профі

Покер-рум орієнтований на гравців різних категорій, тому в ньому доступні столи, як з низькими, так і з високими лімітами. Найбільшу активність клієнти VBET Poker демонструють в іграх із невеликими ставками. Приблизно 2/3 активних столів посідає популярні ліміти до NL10. Дещо менше 1/3 - від NL25 до NL50. На високих лімітах NL100+ рідко доступно понад 5 столів. Тому найчастіше платформу вибирають гравці, які ставлять на кін невеликі грошові суми.

Загальний трафік покер-руму дуже залежить від часу доби. Найбільша активність у кімнаті спостерігається у вечірні години, приблизно з 19:00 до 3:00 за Києвом. Тоді вона досягає 500-1000 осіб онлайн. В інші часи на платформі VBET Покер одночасно в мережі знаходиться близько 200-300 користувачів.

На сайті покер-руму регулярно проводяться турніри з різним рівнем бай-іну. Він варіюється від десятків центів для розіграшів із призовим фондом близько $10-100, до $50+ для турнірів із розмірами нагороди у кілька тисяч доларів. Доступні також фріроли з нульовим порогом входу. Призи в них виплачуються як грошима, так і тікетами на більш статусні турніри з великими виграшами.

🃏 Рік створення 2003
✔️Офіційний сайт VBET.UA
💻 Сумісні ОС Android, iOS, Mac OS, Windows
💲 Валюта UAH, EUR, USD
💵 Способи платежів Visa, MasterCard, AdvCash, Bitcoin, EcoPayz
🚀 Швидкість виведення до 3 днів
💸 Рейкбек до 80%
🔑 Способи реєстрації по телефону або e-mail
🎫Лицензія КРАІЛ №315
🔝 VIP програма Є
☎️ Тех подтримка Чат, Telegram

Бонуси та рейкбек покер-рума VBET

Всім охочим грати в покер ВБЕТ пропонує щедрі вітальні бонуси. Нові гравці можуть отримати подарунок у розмірі до 300% суми першого депозиту. Щоб заволодіти ним, необхідно поповнити рахунок на суму від 320 до 29 тис. гривень. Бонус нараховується у вигляді рейкбеку, що сягає від 40 до 70% рейка, сплаченого в період від 30 до 75 днів. Подарунок виплачується частинами від 20 до 50 платежів.

Стандартний розмір рейка на платформі VBET Poker складає 5%. Частина його повертається користувачам у рамках програми лояльності. Чим вища активність гравця, тим вищий рівень і тим більший відсоток повернення. Усього передбачено 10 рівнів, для досягнення яких загальний сплачений рейк за тиждень має досягти вказаної суми:

  • до 300 доларів - 20%;
  • до 500 - 25%;
  • до 700 - 30%;
  • до 1000 - 35%;
  • до 1500 - 40%;
  • до 2000 - 45%;
  • до 2500 - 50%;
  • до 3500 - 60%;
  • до 5000 - 70%;
  • від 5001 - 80%.

Отримувати рейкбек одночасно за програмою лояльності та акції для новачків не можна, тому повернення комісії не складається. Гравці, які відіграють вітальний бонус, тимчасово не отримають інший тип подарунку.

Як грати в покер VBET: вебверсія та програма. Завантаження та встановлення за кілька хвилин.

Доступ до покер-руму букмекерської компанії ВБЕТ здійснюється у вебверсії клієнта, яка працює на ПК та мобільних пристроях. Для користувачів, які використовують комп'ютери під керуванням Windows, розробники покер-руму також створили додаток, що забезпечує більш зручний доступ. Програму VBET Poker завантажити можна з офіційного сайту компанії.

Інтерфейс ігрового клієнта простий, він розділений на 3 умовні вкладки:

  • кеш-гра зі ставками на гроші;
  • spon&go для гри у швидкий покер;
  • турніри з різним рівнем бай-іну.

Інформація про гравця та стан рахунку відображається у верхній частині клієнта. Саме там здійснюється і керування обліковим записом за допомогою особистого кабінету, а також зв'язок із підтримкою.

Щоб встановити програму, необхідно завантажити її з офіційного сайту букмекера та інсталювати, дотримуючись підказок. Після запуску потрібно авторизуватись, а також (при першому вході) придумати нікнейм. Потім можна переходити до вибору кеш-ігри або турніру для участі у роздачі та ставок.

FAQ

➦➦ Чи можна грати в покер-румі ВБЕТ з телефону?

✔️ Клієнти БК можуть грати в покер з будь-якого пристрою, що має сучасний веб-браузер.

➦➦ Чи можна завантажити програму ВБЕТ для покеру на телефон?

✔️ Клієнтська програма доступна лише для ПК під Windows. Програми для Android або iOS у VBET немає.

➦➦ Як грати на платформі VBET Покер?

✔️ Щоб грати в покер-румі, необхідно пройти реєстрацію, авторизуватися на сайті, поповнити рахунок та запустити веб-версію клієнта або завантажити та встановити програму, щоб виконати ті самі дії в ній. Потім слід переходити до списку ігор або турнірів та приєднуватися до вибраного розіграшу.

Джерело Sport.ua
Відгуки
Вас зацікавить