Україна U-23 – Панама U-23. Прогноз на товариський матч перед Олімпіадою

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

18 липня на «Алан Лансамен» пройде товариський матч, у якому збірна України U-23 зустрінеться зі збірною Парагваю U-23. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Україна U-23

Команда зараз готується до поїздки на Олімпіаду в Парижі. Право зіграти там Руслан Ротань зі своїми підопічними завоювали на торішньому Євро, коли, ще у віковій категорії U-21, стали на полях Румунії та Грузії бронзовим призером. Потім був турнір у Тулоні імені Моріса Ревелло, і перемога там, причому там обігравали Індонезію, Італію та Панаму у групі, Японію у півфіналі та, за пенальті, Кот д'Івуар у вирішальному поєдинку. Втім, більшість суперників туди привезли молодіші склади, тож успіх, хоч був і приємний, не варто було переоцінювати. Найгірше те, що на Олімпіаду клуби не дуже охоче відпускали футболістів - у серпні стартує новий розіграш УПЛ. Тож тренерському штабу доводиться експериментувати зі складом, виставляючи хтось доступний. Не дивно, що за таких умов не втримали перевагу над Єгиптом - на швидкий гол Брагару фараони відповіли на 75-й удар Ахмед Атеф Катта.

Ставки на матч Україна U-23 - Панама U-23

Парагвай U-23

Збірна зараз займається аналогічними діями, і не дарма у Франції: хлопцям потрібно акліматизуватися в Європі та повноцінно підготуватися до майбутнього олімпійського турніру. Тим більше, що минула спроба, в Афінах рівно 20 років тому, принесла срібло. Наразі La Albirroja виграли на початку року передолімпійський турнір у Венесуелі, зігравши внічию з Аргентиною і перемігши не лише сторону, що приймає, а й Бразилію. Щоправда, після цього перемагали лише Домініканську республіку, ще в березні, після чого південноамериканці програли п'ять разів поспіль. У тому числі вже у Європі, в липні, були 1:4 від Франції та 0:1 від США. Очевидно, зараз точно хочуть перервати цю серію і підняти собі настрій перед Олімпіадою.

Прогноз

GGBET непогано оцінює шанси українців. Але вони, як і суперник, не витрачають так багато сил у товариських матчах - швидше доречно використовувати парі на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,9).

Прогноз Sport.ua
УКРАЇНА U23
18 липня 2024 -
19:00
Парагвай U23
Тотал менше 2.5 1.90 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 липня 2024, 06:55 5

Американець виділив Іноуе