Лідери УПЛ втратили очки, Перейра нокаутував Адесанью, перемога Пор'є

Головні новини за 13 листопада на Sport.ua

Пропонуємо ознайомитися з добіркою головних новин та матеріалів на Sport.ua за неділю, 13 листопада.

1. 4 голи зарахували, 2 - ні. Зоря та Шахтар зіграли внічию за відсутності VAR. Суддівська бригада Катерини Монзуль відзначилася зі знаком «мінус».

2. На фоні тривоги, травм і втоми. Дніпро-1 поділив очки з Ворсклою. Команда Скрипника могла навіть вирвати перемогу в кінці матчу.

3. Не скористалися осічками конкурентів. Динамо зіграло внічию з Колосом. Кияни так і не забили у ворота ковалівців.

4. Стандарти - усьому голова. Металіст 1925 у вольовому стилі обіграв Інгулець. Едмар та Олег Голодюк вперше виграли на чолі харківської команди.

5. Майстри інтриги. Олександрія дотиснула Верес у компенсований час. Одному з гравців команди Юрія Вірта довелось викликати «швидку» по ходу гри.

6. Алекс Перейра нокаутував Адесанью у п'ятому раунді та завоював пояс UFC. У Нью-Йорку глядачі побачили яскравий чемпіонський бій на турнірі UFC 281.

7. Дастін Пор'є у яскравому бою фінішував больовим прийомом Майкла Чендлера. Великий турнір UFC 281 проходить у ніч на 13 листопада у Нью-Йорку.

8. Українські шпажистки виграли командне срібло на етапі КС в Естонії. У фіналі синьо-жовті програли віце-чемпіонкам світу та Європи з Італії.

9. Расселл виграв у Бразилії, дубль Мерседеса, аварія Хемілтона і Ферстаппена. Перша перемога Мерседеса в сезоні - і одразу дубль.

10. Сенсація? Надаль програв стартовий матч на Підсумковому турнірі АТР. Зірковий іспанець поступився Фрітцу, хоча вважався незначним фаворитом зустрічі.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 травня 2024, 02:42 0

Хвіча Кварацхелія зацікавив французький клуб