Сюрпризи від угорців і поляків, Шахтар підпише ще одного новачка

Головні новини за 19 червня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за суботу, 19 червня.

1. Бундестім розібрався з чемпіоном. Збірна Німеччини обіграла Португалію. Видовищний матч завершився перемогою німецької команди.

2. Марлон переходить у Шахтар за 12 млн євро плюс бонуси, угода завершена. Керівництво донецького клубу придбало гравця «Сассуоло» для Де Дзербі.

3. Магія Пушкаш Арени. Угорщина відібрала очки у Франції. Діючі чемпіони світу були змушені відіграватися за ходом другого тайму.

4. Україна програла Португалії в матчі Євроліги з пляжного футболу. Все вирішила серія пенальті, яку краще виконали наші суперники.

5. ФОТО. Збірна України після відпочинку готується до битви з Австрією. На команду Андрія Шевченка чекає третій матч групового турніру.

6. Чоловіча збірна України вийшла у фінал Золотої Євроліги. У півфіналі наші волейболісти з рахунком 3:0 перемогли господарів турніру, збірну Бельгії.

7. Лассіна Траоре: що потрібно знати про нового форварда Шахтаря. Sport.ua розповідає про другого новачка «гірників» за Роберто Де Дзербі.

8. Істборн. Костюк стартувала з перемоги у кваліфікації. Українка обіграла Саманту Маррей.

9. Поляки ще поборються: біло-червоні зіграли внічию з Іспанією. Іспанці виграли перший тайм, а в другому не забили пенальті.

10. ОФІЦІЙНО. Мемфіс Депай - гравець Барселони. Третій вільний агент для каталонського клубу цього літа.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:07 2

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу