Шахтар не відпускає Тайсона, гелікоптер Кобі Брайанта врізався в пагорб

Головні новини за 29-е січня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 29-го січня.

1. ФОТО. Гелікоптер врізався в пагорб. Нові деталі трагедії з Кобі Брайантом. Зіткнення сталося приблизно в 6-9 метрах від його вершини.

2. ТАЙСОН: «Шахтар не хоче мене відпускати». Вінгер «гірників» хотів би повернутися в «Інтернасьонал».

3. «Динамо» в Туреччині: травма Циганкова, зустріч з Мілею, воротар в атаці. Sport.ua підбиває підсумки першого зимового збору команди Олексія Михайличенка.

4. Australian Open. Відомі всі учасники півфіналів в одиночному розряді. У Мельбурні пройшли матчі чвертьфінальної стадії у чоловіків і у жінок.

5. Зінедін ЗІДАН: «Бажаю успіхів Луніну». Головний тренер «Реала» стежить за всіма гравцями, які належать мадридському клубу.

6. «Шахтар» вперше поступився на зборах в Туреччині. Сербський «Пролетер» зумів обіграти «гірників» в контрольному поєдинку.

7. Житель Каліфорнії зняв політ гелікоптера Кобі Брайанта незадовго до аварії. Баскетболіст і його 13-річна донька розбилися в результаті авіакатастрофи.

8. Торжество духу: як Санті Касорла зробив неможливе. Sport.ua - про одну з найбільш життєствердних історій, яка розгортається на наших очах.

9. ЮЧС-2020 по біатлону. Українських юніорок дискваліфікували в естафеті. Катерина Бех припустилася дитячої помилки.

10. ОФІЦІЙНО. Арсенал підписав Пабло Марі. Лондонський клуб вирішив підписати іспанського захисника замість Миколи Матвієнка.

Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 06 травня 2024, 14:49 0

Олександру Пєлєшенку було 30 років