Світоліна у чвертьфіналі Пекіна, Олімпік може змінити назву

Головні новини за 2 жовтня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 2-е жовтня.
1. Пекін. Світоліна вийшла до другого поспіль чвертьфінал. Українка обіграла Софію Кенін, реабілітувавшись за дві поразки в попередніх очних матчах.
2. Ліверпуль з великими труднощами обіграв Зальцбург в результативному матчі. Команди забили сім м'ячів на «Енфілді».
3. Барселона проявила характер і вирвала перемогу у Інтера. Дубль Луїса Суареса приніс позитивний результат для каталонців.
4. Олімпік може переїхати до Білої Церкви і змінити назву. Співвласник клубу Олексій Антонов розповів про переговори, що ведуться.
5. Шахтар заслужив перемогу. Каштру не програв дуель Гасперіні. Sport.ua пропонує тактичний розбір поєдинку на «Сан-Сіро».
6. МИХАЙЛИЧЕНКО: «Лугано в єврокубках і чемпіонаті - різні команди». Прес-конференція наставника «Динамо» напередодні матчу Ліги Європи.
7. Чому Шевченку зараз не потрібен Мілан. Sport.ua застерігає тренера збірної України від гри в рулетку з долею.
8. ВІДЕО. Президент Руху Козловський обматюкав суддю у прямому ефірі. У матчі 1/16 фіналу Кубка України «Рух» програв «Маріуполю» з рахунком 0:1.
9. Новий сезон НХЛ. Вашингтон, Рейнджерс і Сан-Хосе, Канаді потрібен Кубок. Sport.ua представляє превью нового сезону НХЛ.
10. Журналіст: клуб УПЛ може зникнути з футбольної карти України. Йдеться про ФК «Львів», в якому склалася непроста ситуація.
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:46 206

Команда Юрія Максимова перемогла вперше за останні п'ять матчів

Коментарі