Україна - Словенія. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Дивіться четвертий матч українських волейболісток на чемпіонаті Європи 2019 року

Сьогодні для жіночої збірної України на чемпіонаті Європи з волейболу в польському місті Лодзь відбудеться один з головних матчів групи В. Саме він визначить подальшу долю нашої команди. Суперницями підопічних Гарія Егіазарова (вони до цього програли Бельгії 0:3, Італії 0:3 і Польщі 1:3), будуть волейболістки Словенії, які також як і збірна України, є претендентами на четверте місце і вихід в 1/8 фіналу турніру. Гра повинна початися о 21.00 за київським часом. Але у зв'язку з тим, що в першому сьогоднішньому матчі в групі В Польща - Бельгія грається п'ята партія, зустріч Україна - Словенія може розпочатися трохи пізніше.
Представляємо наших суперниць. На відміну від українок збірна Словенії в нинішньому сезоні виступала не в «Золотій», а у «Срібній» Євролізі. Тобто в турнірі рангом нижче, де вийшла до фіналу і там за підсумками двох матчів програла збірній Румунії (3:1 вдома і 0:3 в гостях).
У відборі на Олімпіаду 2020 року словенки, як, до речі, і наші волейболістки, участі не брали, адже мають низькі рейтинги у світовій класіфікації.
На цьогорічний чемпіонат Європи збірна Словенії кваліфікувалася з відбіркової групи А, посівши в ній друге місце. А взагалі для цієї країни фінальний турнір континентальної першості є всього лише другим в її історії після 2015 року, коли Словенія посіла останнє 16 місце.
Трансляцію цього матчу можна буде подивитися на телеканалі UA.ПЕРШІЙ.
Плеєр для трансляції з'явиться з початком матчу.
КАЛЕНДАР І РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ ЖІНОЧОГО ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ З ВОЛЕЙБОЛУ
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 04 травня 2024, 10:21 19

Голова національної федерації – про кадрову ситуацію в збірній України

Коментарі