Спартак полює на Малиновського, Світоліна опустилася на 9-е місце

Головні новини за 20-е травня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за понеділок, 20-го травня.
1. Спартак продовжує полювання на Малиновського. ЗМІ майже впевнені, що переговори в активній фазі.
2. Рейтинг WTA. Світоліна опустилася на дев'яте місце. Наомі Осака залишилася першої, на другу позицію піднялася Кароліна Плішкова.
3. Чемпіонство Шахтаря, осічка Олександрії і водне поло у Львові. Найцікавіші події 29-го туру УПЛ - в нашому традиційному огляді.
4. ФОТО. Швед отримав золоту медаль чемпіона Шотландії. Український вінгер не провела жодного матчу за шотландський клуб.
5. ХАЦКЕВИЧ: «Мораєс сидів переді мною, сидів перед Суркісом - і брехав». Наставник «Динамо» - про головне скандалі минулого літа.
6. Кубок Словаччини. Збірна України U-18 перемогла Чехію в першому матчі. Підопічні Олега Кузнєцова стартували на турнірі з перемоги.
7. Гравці, які принесли Шахтарю Кубок УЄФА-2009: де вони зараз? Десять років тому саме ці футболісти здобули найпочесніший трофей в історії донецького клубу.
8. Ігор СУРКІС: «Михайличенко в Динамо? Я думаю над цим». Президент київського клубу ще не визначився з майбутнім наставника команди Олександра Хацкевича.
9. ТОП-10 гравців Манчестер Сіті, яких привели шейхи. 11 років тому почалася нова ера англійського клубу.
10. Дивіться Суперсерію, поки є можливість. Вона просто супер. Лев Кравців в захваті від WBSS і не хоче, щоб вона закінчувалася.
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 07:01 2

Лідером рейтингу є Антуан Грізманн – 488 поєдинків, Лео – 10-й, КріРо – 33-й