Барселона розгромила Ліверпуль, Україна не залишила шансів Нідерландам

Головні новини за 1-е травня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за середу, 1-е травня.
1. Барселона зробила гучну заявку на фінал ЛЧ, розгромивши Ліверпуль. Каталонський клуб забив 500-й гол у ЛЧ, а Ліонель Мессі - 600-й в кар'єрі.
2. Збірна України не залишила шансів Нідерландам в матчі чемпіонату світу. Команда Андрія Срюбко здобула важливу перемогу в дивізіоні ІВ.
3. Марта КОСТЮК: «Знала, що маю можливість отримати wild card в Мадрид». 16-річна українська тенісистка - про повернення на корт після довгої паузи.
4. Смалійчук буде займатися трансферами Карпат. Функціонер покинув посаду віце-президента, але залишився в клубі.
5. Тікав з дому, мив туалети, забивав Реалу. Історія Садіо Мане. Sport.ua розповідає, як хлопчина з сенегальської глушини став суперзіркою АПЛ.
6. Перша ліга. Упевнені перемоги Дніпра-1, Інгульця та Миколаєва. Харківський «Металіст 1925» зазнав великої поразки в Миколаєві.
7. Гент з Безусом програв у фіналі Кубка Бельгії. Український хавбек не зміг допомогти своїй команді виграти трофей.
8. Збірна України U-16 програла Ізраїлю на Кубку Розвитку. Підопічні Олександра Петракова не зуміли розписатися у воротах господарів змагань.
9. Джерело: Шахтар цікавився португальським тренером Жозе Гомешем. «Гірники» проявляли інтерес до фахівця, коли той працював з «Ріу Аве».
10. НБА. Ворріорс знову обіграли Х'юстон, Бостон поступився Мілуокі. У НБА тривають серії матчів 1/2 фіналу конференцій.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 20:50 0

7 травня о 22:00 пройде матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі