Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
2574
6

Олег КОНОНОВ: «Соперник ничем не удивил»

Олег Кононов комментирует победу «Карпат» над «Зестафони»

Олег КОНОНОВ: «Соперник ничем не удивил»
- Сьогодні була дуже непроста гра. Добре, що ми забили і не пропустили. Це найголовніше. Результат добрий, але шкода, що ще не забили другий гол, хоч були близькі до цього. Наш суперник – це команда хорошого рівня. Все буде ясно в другій грі. Ми налаштуємося дуже серйозно. Будемо грати і добиватися результату.
 
- «Зестафоні» вдома багато забиває…
- А ми мало пропускаємо.
 
- Чому так повільно грала команда?
- Багато причин, про які можна здогадуватися. Перший раз ми починаємо грати вдома – проти ісландців починали на виїзді. Досвід, який ми сьогодні отримали, нам, безперечно, стане в нагоді. Думаю, після матчу проти Запоріжжя ми ще не до кінця оговталися.
 
- Чому так мало було ударів по воротах?
- Знову ж таки, це плюс супернику. Нам не просто було зіграти проти нього. Але гравцям все-одно треба було шукати нагоди, бити здалеку. Ми над цим працюємо, але от не завжди це на полі виходить.
 
- Чому Кожанов грав на лівому фланзі?
- Вони з Зеньовим часто змінюються флангами. Сьогодні ми спробували таку рокіровку – Зеньов мав агресивніше зіграти в атаці, але не вийшло.
 
- Чи «Зестафоні» вас чимось здивувало?
- Ми чекали від команди, що вона закриватиметься, проводитиме гострі атаки. Це досить організована команда. Мене вона практично нічим не здивувала, але дуже сподобалася.
 
- Чому голи забивають захисники, півзахисники, а не нападники?
- Наші недопрацювання. Треба визнати. Я теж про це думав. Крім «Рейк’явіка», останні ігри показали, що треба передивлятися щось в роботі, аби нападники завершали атаки і були впевнені у собі.
 
- Батіста більше грав на себе, аніж на команду. У нього були можливості, але він їх не використав. Можна було вирішити долю матчу, але він грав неправильно!
- У нього був день народження, він хотів забити. Можливо, як і кожен нападник, Вільям розуміє, що має забивати. У цьому плані він нервує. Але ми усі знаємо, що Батіста вміє забивати і віддавати гольові передачі. Все буде добре. Він буде забивати.
 
- Чи не вважаєте ви, що команді бракує Кузнецова?
- Не буду на це питання відповідати. Кого бракує, кого хотіли б взяти... В нас є заявлені гравці, в яких я вірю. Вірю, що вони будуть забивати, не будуть пропускати, гратимуть красиво, на задоволення глядачам.
 
- Ви помітили, що карпатівці нервували?
- Хіба в кінці гри. Вони розуміли, що треба забити ще гол чи два. Це впливало на них психологічно. Все приходить з досвідом. Якби ми щороку грали в єврокубках, то такі питання не обговорювалися б.
 
- Була установка забити швидкий м’яч?
- Виграти була установка. Забити швидкий гол – це само собою зрозуміло. Не буває, що тренер скаже команді забити гол на 90-ій хвилині. Ми всі хотіли, щоб хлопці забили швидкий гол, щоб стали впевненішими. Я не можу сказати, що ми погано грали, але треба було зламати гру суперника, дорожити м’ячем. Давайте будемо більш лояльними. Кубкові матчі важливі, бо вони з двох частин складаються. А ми, повторюю, налаштовані дуже серйозно.
 
- Інколи наші захисники програвали нападникам у швидкості...
- Але ми вчасно руйнували ці атаки. Було кілька випадів, коли позиційно помилилися наші оборонці. Попри те, вони своїми діями не дозволили супернику точно пробити. Такі дії гравців у тренерському тактико-технічному лексиконі називаються «завада».

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pupkinvasya
- Ви помітили, що карпатівці нервували?
- Хіба в кінці гри. Вони розуміли, що треба забити ще гол чи два.
Думаю нервували, тому що боялись пропустити. Скільки раз таке траплялось.
КРИСТИНА
Я тоже верю в Кононова
mOZi
1-2 на выезде и всё будет гуд)
knock_Kyiv
А результатом?
Maxza
Карпати теж нічим не здивували. Проти таких команд на такій стадії потрібно виглядати переконливіше.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил