Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1474
3

Ураган – Моноліт – 6:1

Івано-франківці виграли другий спарринг у харків'ян

Ураган – Моноліт – 6:1
Ураган - Монолит

28 липня «Ураган» провів свій другий товариський матч у нинішньому літньому міжсезонні. У Овідіополі, поблизу Кароліно-Бугаз, де івано-франківці проводять свій перший тренувальний збір, суперником підопічних Сергія Гупаленка вдруге за останні тиждень був харківський «Моноліт». Нагадаємо, що минулого четверга команди вже зустрічалися між собою, щоправда в Іллічівську, де, якраз, на зборах перебуває клуб зі Слобожанщини. Перший раунд зустрічі між вищоліговими колективами завершився на користь прикарпатців – 3:2.

Другий матч між «Ураганом» і «Монолітом» відбувався у Палаці спорту імені В.І. Дукова, що у Овідіополі. Втім, на відміну від першої гри цього разу боротьби не вийшло. Івано-франківці дуже впевнено і злагоджено відіграли весь матч. Вже після першого тайму (матч проходив за тим регламентом, що й попередній - два тайми по 35 хвилин «брудного» часу) рахунок був 4:0 на користь умовних господарів. Не змінилося розташування сил і після перерви. Відтак у складі «Урагану» голи на свій рахунок записали Сімка, Пилипів, Шотурма (третій гол за дві гри), Цвєлих та Валенко.

Варто наголосити на поверненні на майданчик кращого голеадора за усю історію «Урагану» Валентина Цвєлих, який, схоже, поступово набирає форму після важко травми, одержаної наприкінці сезону у грі з «Таймом». Окрім того «у рамку» франківців повернувся Владислав Корнєєв, який відстояв на «нуль» у першому таймі, а у другому – передав естафету молодому Кирилові Ципуну.

Підсумковий рахунок 6:1 дуже точно відображає те, як складалася гра «Моноліту» в обороні, та й у атаці харків’янам явно не вистачало зіграності та взаєморозуміння. Хоча результат цього матчу, за словами тренерського штабу суперника, особливого значення для них не мав.

Щодо подальших планів прикарпатського клубу, то вже 30 липня «ураганівці» роз’їдуться по домівках, після чого, 3 серпня, знову зберуться у Івано-Франківську, для того, щоби взяти курс на Польщу. Саме там пройде другий тренувальний збір команди, а також 5-8 серпня - міжнародний турнір «Beskidy Futsal Cup 2010».

Товариський матч.
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Моноліт» (Харків) – 6:1 (4:0)
Голи:
Сімка (15), Пилипів (19), Шотурма (23), Цвєлих (25), Шешенєв (31, автогол), Валенко (55) – Долгов (40).
Склад «Урагану»: Корнєєв (Ципун, 36) – Шотурма, Валенко, Павлюк, Пилипів – Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих – Космірак, Королишин.

Андрій МЕНІВ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
burda_sport
я в среду ночью лазил по официальным сайтам клубов высшей лиги в надежде найти какую-то инфу, на сайте Монолита увидел маленькую новость о товарищеском матче с Ураганом. Я на следующий день думал, что именно эту новость поставили, но как увидел... так и написал. если кого-то обидел - то не извиняюсь, потому как так и есть - читать, слава Богу, умею!!!
FAN-URAGAN
burda_sport а ти звідки знаєш?
burda_sport
текст с офсайта Монолита перевели на украинский и добавили два предложения - молодец Андрей МЕНиВ, хорошая статья!