Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
980
1

Ощипко подписал новый контракт

Защитник остается в стане «Карпат» еще на 4 года

Ощипко подписал новый контракт
Напередодні першого матчу 3-го кваліфай-раунду Ліги Європи, що відбудеться сьогодні на стадіоні «Україна», лівий захисник «зелено-білих» та Національної збірної України Ігор Ощипко підписав з клубом новий контракт. Термін угоди – 4 роки.
 
«Ігор Ощипко - один з лідерів нашої команди, у ранзі капітана вивів своїх одноклубників на недавній матч проти ісландського «Рейк’явіка», - говорить генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин. - Як відомо, Ощипко є уродженцем Західної України, тож приємно, що саме у «Карпатах» він розкрив свій потенціал і зумів дорости до рівня гравця Національної збірної України. Висловлюю щире сподівання, що футбольна кар`єра цього гравця у «Карпатах» збереже динаміку росту, а клуб своєю чергою максимально докладеться до того, аби Ігор Ощипко й надалі комфортно почувався у карпатівській сім`ї.»
 
Нагадаємо, що вихованець івано-франківського футболу перейшов до «Карпат» з донецького «Шахтаря», де грав у дублюючому складі. Спершу Ігор грав у Львові на правах оренди, але згодом «Карпати» викупили в донеччан усі права на футболіста. Загалом за «зелено-білих» в чемпіонатах України Ощипко провів 62 матчі, забив 9 голів. Ігор є штатним пенальтистом команди.
 
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ViclyPucly
Такі гравці і Карпатам і ЗБУ потрібні, успіхів!!!