Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
6004
9

КВАРЦЯНИЙ: «Після трьох турів ми маємо поганий результат»

«Волынь» – «Кривбасс» – 0:0. Послематчевая пресс-конференция

КВАРЦЯНИЙ: «Після трьох турів ми маємо поганий результат»
Виталий Кварцяный

Юрій Максимов, головний тренер «Кривбасу»:

- Доброго дня. Грали ми неважно. Мандраж, метушня, підстроїлись під цю гру. Грали в той футбол, який ми ніколи не грали і не можемо грати. Почали піднімати мяч вверх, а це не наша гра. «Волинь» в цьому компоненті сильніша. Хотіли грати по низу, але нічого не виходило, бо результат давив на футболістів. Але як би там не було, я задоволений результатом. Головне, що не програли, бо могли програти на останніх хвилинах. Нуль нуль - тоже результат. Дякую.

 
Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:

- Добрий вечір. Якось після другої нашої гри хтось сказав, я вже не помню хто, багато зустрічей, що першу гру ми зіграємо погано, другу гру зіграємо краще, а третю внічию. Я кажу йому, ти що, тупий зовсім? Чого накаркав? Той чудак мені щось сказав... Хай йому відгукнеться. Але говорить, четверту гру виграєте – ну це вже трудніше. Ось така от ситуація у вигляді жарту.

В цілому ігровою перевагою володіли ми, а «Кривбас» не розкривався. Грали через середню лінію і постійно назад. Намагались тримати м’яч. А наші бігли назад, та не встигали перестроїтись, а треба було відбирати м’ячі в захисників. Павлов не добігав, Лео, Майкон не добігав, всі не добігали. Спотворилась тактика, яку ми пропонували. Дуже слабо піддержували темп. Багато м’ячів втрачали, а в Прем’єр-лізі цього робити не можна. «Кривбас» грав на контратаках, і якби трішки йшов вперед, можливо, і в нас шансів було б більше. Погано виглядає середня лінія у нас. Стевич травмувався, в нього проблеми з головою, кров постійно йде з носа. Возили до лікарні, бо це вже третю гру кров йде. Може адаптуватись – не може, а це тормозить розвиток гри в центрі поля.

Бутенін дуже цікавий гравець, але він не вірить в себе. Я йому кажу: «Бодя, прояви характер, силу, бажання, агресію и все в тебе получиться». А він ні, хоча міг забити гарний гол. По моментах мали забивати мінімум 3 мячі, але немає поки везіння.

Очко дуже дорого вартує у вищій лізі. Шкода, що дома. Після трьох турів ми маємо поганий результат, хоча якщо взяти 30 матчів, то ми вже програли, зіграли внічию, то вже треба чекати перемоги. Але розчаровуватись не варто, хоча в центрі у нас дуже великі проблеми. Деякі гравці ще не адаптувались до швидкої гри в Прем’єр-лізі. В Пічкура мандраж.

Я задоволений деякими футболістами, зокрема Женьою Павловим, хоч і є брак в грі, але дуже цікаво грає та з кожною грою прогресує. Задоволений Бутко та Бутеніним – ці два хлопця зі збірної України. Вони були кращими в грі. Непогано Ващук грає, я дав йому повне право формувати гру в захисті. Хай керує, бо має великий досвід. Хоча постійно тяготить до захисту. Ми на тренуваннях над цим працюємо, бо треба грати на напад. Трошки випали з гри Бута та Максимюк. Але я впевнений, що з кожною грою в нас буде появлятись порядок у центрі поля.
 
- Піщур в Луцьку, як вирішується питання по ньому?
-
Як тільки пройде дискваліфікацію, ми його одразу ж дозаявимо. Я не знаю, як буде в грі, але на тренуваннях він один з кращих. Має до клубу патріотичні почуття, а такі футболісти нам потрібні. Саша дуже виріс і багато взяв в цій команді. (Ружомберок, Словаччина).

Але словацькі футбольні чиновники не дуже спішать щось вирішувати у бік Піщура. 3 місяці дискваліфікації пройшло, ще 5 залишилось. Він вже розірвав з ними контракт та став вільним агентом.
 
Кінаша травмованого нам не вистачає, яки би міг зіграти нестандартно, пройти з м’ячем, дати хитрий м’яч. Бо наша гра читається, немає хитрості, нестандартності. Зрозумійте мене, мені дуже складно формувати цю команду, бо вони виконують на 20 % від того, що я їх прошу. Роблять, кому що в голову взбреде. Будемо працювати
 
- За матч били 7 штрафних, а реалізація ніяка, що робити?
-
Я їм казав, грайте швидко: розіграв, вдарив, побіг. А вони одну хвилину тільки ставлять м’яч. Рахунок 0:0, а все треба робити швидко, а грають вони, як на відпочинку. Пічкур з кутового перебивав 7 разів зону, з якої удобно забивати голи. Один Кінаш, технічний від Бога, і той травмований.

Ви ж бачите, я склад поки дуже тасую. Шукаю оптимальні варіанти. Було в команді 15 чоловік, які грали лівою, а залишилось півтора. Лісовий тут грати не буде, бо він безхарактерне Му-му.
Будемо працювати, строїти команду. Але пройде час, і дехто з моїх хлопців буде грати в збірній України. Павлов 100% буде грати.
Дякую за увагу.

Костянтин ДЕМЧЕНКО
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»
Футбол | 27 марта 2024, 17:23 10
Андрей ЛУНИН: «Я считаю, что мы не имеем права пропускать такие мячи»

Голкипер сборной Украины прокомментировал победу над командой Исландии

Тонали грозит еще одна дисквалификация за ставки
Футбол | 28 марта 2024, 16:42 0
Тонали грозит еще одна дисквалификация за ставки

Теперь хавбека «Ньюкасла» предъявила обвинения футбольная ассоциация Англии

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
maxk2010
Павлов не добігав, Лео, Майкон не добігав, всі не добігали
Что он от Лео и Майкон хочет. Они только недавно чемпионат мира отбегали ))
kkk-73
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dron.gin
Мне Волынь очень вчера понравилась!!!
И вобще матч хороший был! Бились пацаны на смерть!!
Football200
А вона коров пасе,мабуть
Jeka20UA
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Football200
Безхарактерне Му-му жесть
igorzevs973
"Волынь" свое ще покаже.
rashval
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Marchello_
да уж особенно количество забитых и пропущенных