Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1886
7

Ураган – Моноліт – 3:2

Івано-франківський та харківський клуби провели перший спарринг міжсезоння

Ураган – Моноліт – 3:2
Ураган - Монолит

У першому спарингу літнього міжсезоння суперником «Урагану», який проводить свій перший тренувальний збір у Кароліно-Бугазі, що на Одещині, стала дев’ята команда за підсумками минулого сезону - «Моноліт» з Харкова. Цікаво, що сам матч пройшов у форматі двох таймів по 35 хвилин «брудного» часу і дав змогу обом вищоліговим клубам подивитись у грі різні ігрові поєднання та задіяти як основних гравців, так і потенційних новачків.

«Це була для нас перша товариська гра для «Урагану» у нинішньому міжсезонні, яка, втім не була запланована заздалегідь. Варіант зіграти із «Монолітом» вийшов досить спонтанним. – розповів головний тренер Сергій Гупаленко. - До цього ми тільки одного разу провели тренування в залі, решту – на піску, тому гравцям ще десь було важкувато і фізично, і технічно. Щодо самого матчу, то він загалом вийшов досить хороший. Я задіяв як гравців основного складу так і молодих гравців, які за нами зараз проходять збори (Космірак, Королишин), а також нашого новачка – воротаря Кирила Ципуна. Він був «у рамці» в першому таймі і відстояв здорово, незважаючи на те, що ударів була досить багато».

В першому взятті воріт «Моноліта», яке сталося на 12-й хвилині, відзначився Петро Шотурма, який класно обіграв суперника і пробив у ближню дев’ятку. Вже через 10 хвилин Федір Пилипів на швидкості пролетів декількох опонентів, віддав передачу на того ж Шотурму, який технічно переправив круглого у ворота. А майже під завісу першої половини гри Євген Валенко, обігравши на шляху до воріт харків’ян одразу трьох гравців, забив красивий третій м’яч для «Урагану» - 3:0.

«На другу половину гравці вийшли дещо розслаблені. Та й, зрештою, далися в знаки і фізичні кондиції, адже ми грали два тайми по 35 хвилин», - зазначив наставник «Урагану». Відтак на початку другого тайму «Моноліту» вдалося відіграти два м’ячі: Рекунчак був точний з пенальті, а Іванову вдалося точно пробити з-гри по воротам Іжаковського. Закінчували команди матч на зустрічних курсах. На останній хвилині Валенко мав можливість оформити дубль проте переграти голкіпера суперника з пенальті не зумів.

У підсумку 3:2 і перша перемога івано-франківського «Ураган» в нинішньому міжсезонні.

За словами Сергія Гупаленка в найближчі дні команда розпочне активніше залучатися до тренувань у ігровому залі, чергуючи їх з тренажерним. У Кароліно-Бугазі «ураганівці» перебуватимуть до 30 липня. Повернувшись до Івано-Франківська на кілька днів, вже 3 серпня «Ураган» вирушить у польське місто Бєльсько-Бяла, у якому франківці минулоріч також проводили другий збір.

Товариський матч.

«УРАГАН» (Івано-Франківськ) – «МОНОЛІТ» (Харків) – 3:2 (3:0)
Голи:
Шотурма (12, 23); Валенко (32) – Рекунчак (36, з пен.); Іванов (40)
«Ураган»: Ципун (Іжаковський, 36) – Шотурма, Валенко, Павлюк, Пилипів – Кіндратів, Сімка, Ярий, Космірак – Королишин.

Андрій МЕНІВ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Полицейский из россии совершил самоубийство после ставок на Бавария – Реал
Футбол | 08 мая 2024, 23:06 6
Полицейский из россии совершил самоубийство после ставок на Бавария – Реал

Прапорщик проиграл квартиру на ставках, в последний раз он поверил в королевский клуб

Жеребьевка ЧМ по футзалу. Сборная Украины – во второй корзине
Футзал | 08 мая 2024, 18:25 0
Жеребьевка ЧМ по футзалу. Сборная Украины – во второй корзине

Команда Александра Косенко осенью сыграет на ЧМ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
terentyev2010
VuVuZela — 23.07.2010 21:46
Тоби казав? ти крутий чувак?
Так, він мені казав. У нас взагалі з Гупаленком дуже гарні відносини, і він завжди радий відповісти на мої запитання. Взяти хоча б цей матеріал: http://www.0624.com.ua/home/sport/1591-q
Дмитрий Копий
Вадим
trancelife
шо за Иванов?
VuVuZela
Тоби казав? ти крутий чувак?
terentyev2010
Ні, це власні вихованці (мабуть, це ті, за яких Гупаленко мені казав після останньої гри з "Єнакієвцем").
antihuman
Космірак, Королишин - це анонсовані 3-4 бразильці ?
terentyev2010
Что ж, посмотрим, что покажут эти команды на старте сезона. Судя по составу "Урагана", можно сказать одно: хорошее подкрепление им не помешает.