Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Бельгия
|
2061
4

ВУКОЕВИЧ: «Наша команда выше Гента по классу»

Огнен Вукоевич прокомментировал результаты жеребьевки Лиги чемпионов

ВУКОЕВИЧ: «Наша команда выше Гента по классу»
За підсумками жеребкування третього відбірного раунду Ліги чемпіонів, що відбулося у п'ятницю в ньонській штаб-квартирі УЄФА, став відомий перший суперник київського «Динамо». За два тижні - на стадіоні імені Валерія Лобановського - віце-чемпіони України зустрінуться з бельгійським «Гентом», котрий також у своїй національній першості посів другу сходинку, відставши від тріумфатора «Андерлехта» на 18 очок і випередивши третього призера «Брюгге» лише за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів. Крім того, клуб уперше з 1984 року здобув Кубок Бельгії, обігравши в фіналі «Серкль Брюгге» українців Олега Ящука та Сергія Серебрянникова (3:0).
 
Щоправда, головний творець цих успіхів - видатний у минулому бельгійський голкіпер Мішель Прюдомм - уже залишив «Гент», очоливши чинного чемпіона Нідерландів «Твенте». На зміну йому прийшов колишній поліцейський детектив Франкі Дюрі, котрий збирається перевершити свого знаменитого попередника принаймні на міжнародній арені. Зазначимо, що в минулому єврокубковому сезоні команда, яку вболівальники гордо називають «бізони», зупинилася на третьому кваліфікаційному етапі Ліги Європи УЄФА, поступившись італійській «Ромі» із загальним рахунком - 2:10.
 
Можливо, саме тому опорний півзахисник «Динамо» Огнен Вукоєвич у бесіді з UEFA.com висловив велике задоволення результатами сліпого жеребу. «Ще напередодні я говорив: було б добре, якби нам випав «Гент» чи «Янг Бойз». На мою думку, наша команда значно вища класом від бельгійців. Тож, якщо ми продемонструємо той рівень гри, що й у минулорічному розіграші Ліги чемпіонів, то особливих проблем з «Гентом» не матимемо», - переконаний хорватський гравець.
 
Упевненість динамівського хвилеріза не похитнула навіть невиразна гра киян у першому турі першості України проти «Оболоні», коли віце-чемпіони втратили перемогу, маючи перевагу в два м'ячі (2:2). Вукоєвич називає той результат всього-на-всього «прикрою невдачею», не погоджуючись із думкою багатьох уболівальників та фахівців щодо неналежного психологічного та функціонального стану команди. «Ми дуже плідно попрацювали влітку, прекрасно підготувалися до сезону, адже розуміли, що вже в серпні на нас можуть чекати надзвичайно важкі випробування», - зазначив легіонер.
 
Тож він закликає шанувальників «Динамо» не перейматись осічкою з «пивоварами», бо в єврокубках підопічні Валерія Газзаєва не дозволять собі вийти на поле недостатньо зосередженими. «Ми самі подарували два очки «Оболоні», однак Ліга чемпіонів - це зовсім інша справа. Це максимальний рівень мотивації та концентрації. Ми зробимо висновки та постараємося уникнути подібних помилок у грі проти бельгійців», - додав Огнен.
 
За ходом жеребкування Вукоєвич разом із своїм другом Милошем Нинковичем спостерігав по Інтернету. «Милош також залишився задоволений результатами. Каже, що нам нічого боятися суперників, хоча й слід готувати себе до дуже непростого протистояння», - розповів опорний півзахисник. Згоден з балканськими одноклубниками і екс-капітан «Динамо» Артем Мілевський, котрий зазначив, що їм випав «цілком нормальний варіант».
 
«Якщо ми ставимо на меті потрапляння до групового раунду Ліги чемпіонів, то просто повинні долати суперників такого штибу, - наголосив нападник збірної України. - Хоча на цьому етапі всі команди приблизно одного рівня, відверто слабких не може бути. Ми ще будемо детально вивчати гру бельгійців, розбирати їхні сильні якості та вади. Крім того я збираюсь подзвонити Сашку Яковенку, який грає в «Андерлехті», та розпитати про наших наступних суперників».

www.uefa.com
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Игрок сборной Украины попал в громкий расистский скандал за границей
Футбол | 26 апреля 2024, 16:11 19
Игрок сборной Украины попал в громкий расистский скандал за границей

Даниила Игнатенко обвинили в расистских высказываниях

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 07:31 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
WHITEVOLF.COM
Интересно, а швейцарский - тьфу, бельгийский футбол "сейчас на подъёме"? (с)
Megasuperfan
лучше бы на поле показали а не балаболили
Viktor EVO
Я не пессимист и всегда желаю ДК побед и новых успехов, но эту Лигу Чемп нам не видать, покамест кавказское чудовище будет типа "тренировать" нашу команду - у болелов ШД, МХ и некоторых ДД на улице всегда будет праздник! Но не стоит им спешить радоваться чужой беде
Djum1979
ыыы))))
Ну вы поняли....