Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1231
0

РУДЕНКО: «Чем больше кричишь, тем меньше работаешь»

Новый вратарь «Карпат» доволен микроклиматом в команде

РУДЕНКО: «Чем больше кричишь, тем меньше работаешь»
Виталий Руденко, фото fckarpaty.lviv.ua
Одразу після повернення з Австрії, де новачок провів перші тренування і спаринги у складі «зелено-білих», Віталій поділився своїми враженнями з офіційним сайтом клубу.
 
- Як тебе прийняли в новій команді? Можливо, з кимось вже встиг потоваришувати?
- Прийняли нормально. Мені казали, що в «Карпатах» хороший мікроклімат і дружній колектив. Тепер я в цьому переконався на власному досвіді. А стосовно того, чи з кимось потоваришував, то скажу, що наразі з усіма хлопцями у мене хороші і рівні стосунки.
 
- Як переніс навантаження на зборах і чи виправдалися твої сподівання щодо тренувального процесу?
- Я очікував від зборів перш за все багато роботи, адже на «Карпати» чекає дуже непростий сезон. Треба довести, що завоювання путівки в єврокубки не було випадковим і до того ж у самій Лізі Європи необхідно зіграти якомога краще. Щодо тренувань, то мені було цікаво – на заняттях тренери давали нам чимало вправ на розвиток різних якостей. Знаєте, тренуватися, коли робота не є монотонною, завжди цікавіше, і навантаження в такій ситуації переносяться значно легше.
 
- Ти багато років провів у «Чорноморці». Наскільки відрізняються тренування в одеській команді і в «Карпатах»?
- Не буду вдаватися в деталі, але скажу, що відмінності є, і дуже суттєві. Але це не дивно – кожен тренер має свій почерк. А ще скажу, що це в значній мірі пов’язане з тим, які завдання стоять перед командою. А в «Карпатах» і в «Чорноморці» вони на сьогоднішній день дуже різняться.
 
- З новими партнерами по лінії захисту спільну мову у грі вже знаходиш?
- Цей процес потребує трохи часу, але я не думаю, що з цим виникнуть проблеми. В усякому разі в тих двох поєдинках, у яких я вже встиг зіграти за «Карпати», із взаєморозумінням проблем не виникало. Щоправда, і роботи було не так багато – хлопці добре і самовіддано грали в обороні і мені не так часто доводилося вступати у гру.
 
- Олег Кононов говорить, що Руденко з тих воротарів, які у грі часто кричать на захисників – постійно щось підказують, дають вказівки.
- Все правильно, так воно і є. Я завжди у грі дотримуюся жартівливої формули «чим більше кричиш – тим менше працюєш» (сміється – Авт.). Інакше не можна, бо будуть проблеми. Підказувати у грі захисникам – один з елементів майстерності воротаря.
 
 
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.