Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1949
4

Шесть болельщиков Карпат получили золотые розы!

Фаны посетили все выездные матчи львовян в минувшем сезоне!

Шесть болельщиков Карпат получили золотые розы!

На зустрічі вболівальників з гравцями і тренерським складом «Карпат» було відзначено шістьох фанатів нашої команди, які в минулому сезоні наживо підтримували своїх улюбленців на всіх без винятку гостьових іграх. За відданість клубу кожен з цієї шістки отримав «золоту» розу та право на безкоштовне відвідування домашніх матчів «Карпат» у новому сезоні.

Рік тому аналогічні нагороди отримало четверо фанатів, цього разу – шестеро. Особливо приємно, що серед шістки лауреатів сезону 2009/2010 дві представниці прекрасної статі. Це найкраща відповідь тим, хто вважає, що по-справжньому цікавляться футболом лише чоловіки.

«Золоті» рози та сезонні абонементи лідерам «зелено-білого» фанатського руху вручив воротар, а за сумісництвом і капітан «Карпат» Андрій Тлумак. Вручивши нагороди, Андрій сказав:

«Перед стартом минулого сезону ми обіцяли, що будемо боротися за місце в Лізі Європи. І свою обіцянку ми виконали. Але цього результату ми досягли завдяки підтримці наших вболівальників і перш за все завдяки несамовитій підтримці, а головне, вірі в нас наших фанатів, які з нами завжди і всюди – і вдома, і на виїздах. Ця віра передалася нам і стала дуже важливою складовою нашого спільного успіху. Дякую всім вболівальникам за це і обіцяю, що ми й надалі робитимемо все, аби якомога частіше дарувати вам свято красивого футболу у нашому виконанні та тішити вас нашими перемогами. А взамін ми просимо у вас лише трьох речей – любові, підтримки та віри!».

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
listoq
У Днепра 8 человек вроде бы. Одна девушка точно есть.
dvova2008
Вау, молодцы!
Odessa_Nikolay
У Черноморца - 1. Притом девушка
dudya
В Динамо таких вроде двое было.
Интересно, у других клубов сколько человек?