Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1234
1

ФК Львов - есть первая победа в сезоне

Львовяне обыграли моршинскую «Скалу»

ФК Львов - есть первая победа в сезоне
ФК Львов

Футболісти «Львова», які перебувають на тренувальному зборі у Трускавці, провели перший контрольний поєдинок літнього міжсезоння.

У Стрию на стадіоні «Сокіл» оновленій команді Олександра Рябоконя протистояли футболісти друголігової «Скали» з Моршина. «Львів» переміг з рахунком 2:0. Голи у ворота моршинців забили Дмитро Зозуля та Антон Крамар (один з групи футболістів, які на теперішній момент перебувають на перегляді у «Львові»).

«Цей матч ми проводили на тлі великих навантажень, – розповів один з тренерів «Львова» Степан Матвіїв. – Тому в таких поєдинках, коли фізичні кондиції, скажемо так, не найкращі, потрібно проявляти характер. Відрадно, що наші гравці зуміли продемонстрували морально-вольові якості, і, попри втому, обіграли суперника. Комбінаційної гри у найкращому розумінні цього словосполучення не вийшло, однак деякі атаки у нас виходили на належному рівні, тому перемогу можна назвати закономірною».

У середу, 30-го червня, «Львів» проведе наступний спаринг-матч. Цього разу у Добромилі підопічні Олександра Рябоконя зустрінуться з молдовською командою «ЦСКА-Рапід».

Офіційний сайт ФК Львів

Львов
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
o_laz
Ну, дійсно, велике досягнення: переграли супер-команду з Моршина, яка, якщо не помиляюсь, набрала в останньому сезоні 2 очки. Вітаю!