Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2396
1

КОНОНОВ: «Игрой команды доволен»

Главный тренер «Карпат» прокомментировал игру своей команды против «Зенита»

КОНОНОВ: «Игрой команды доволен»
Головний тренер «Карпат» Олег Кононов залишився задоволеним першим спарингом своєї команди на тренувальних зборах у Австрії. Про це він сказав у розмові з кореспондентом Інформаційного центру ФК «Карпати».
 
«Першим спарингом я залишився задоволеним. Маю на увазі перш за все гру команди, бо результатом, зрозуміло, я не втішений. Так , це був товариський поєдинок, але перед гравцями ми ставили завдання досягти і позитивного результату. Хоча мали не одну нагоду щонайменше не програти. Зокрема, наприкінці матчу не реалізували майже стовідсотковий гольовий момент, але просто фантастично зіграв воротар «Зеніту». Однак за рівнем гри ми нічим не поступалися іменитим суперникам», – сказав тренер «Карпат».
 
За словами Олега Георгійовича, карпатівці упродовж всього матчу витримали доволі високий темп гри. Хоча саме за функціональний стан команди він трохи побоювався, адже «Карпати» лише в понеділок прибули в Альпи.
 
«Грати перший спаринг проти такої команди як «Зеніт», зовсім непросто. На мою думку, значно краще було б, коли б ми з ними зіграли свій другий, або навіть третій матч. Але в нас не було вибору. «Зеніт» вже закінчував збори і ми могли з ними грати або вже зараз, або чекати щонайменше до наступних зборів. А ми дуже хотіли випробувати себе у грі з цією командою, яка не лише має чимало великих здобутків, а й зараз очолює турнірну таблицю російського чемпіонату. Повертаючись власне до гри, скажу, що ми навіть мали невеличку територіальну перевагу, хоча гольових моментів створили приблизно порівну. Тож я задоволений тим, як хлопці відіграли цей матч, а позитивний результат постараємося отримати вже в неділю, коли зіграємо проти іншого клубу з Росії ФК «Ростов». Це також дуже серйозний суперник і я не сумніваюся, що зустріч з ним буде для «Карпат» корисною з огляду на ті ігри, що нас чекають у чемпіонаті України та в інших не менш відповідальних турнірах», – додав Кононов.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ange1s
Гость — 25.06.2010 14:57
дякую