Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3496
1

ХУДОБ'ЯК: «У відпустці до м'яча навіть не доторкнувся»

Ігор Худоб'як так скучив за футболом, що повернувся з відпустки на день раніше

ХУДОБ'ЯК: «У відпустці до м'яча навіть не доторкнувся»
Ігор Худоб'як з дружиною

Тренерський штаб «Карпат» трьом гравцям – Ігорю Ощипку, Артему Федецькому та Ігорю Худоб’яку, які брали участь у першому тренувальному зборі національної збірної України до домашнього Євро-2012, надали літню відпустку терміном по 16-е червня. Тож хлопці мали з’явитися на тренування завтра. Однак Худоб’як приєднався до партнерів уже сьогодні. Як зізнався кореспонденту Інформаційного центру клубу сам Ігор, дуже вже він скучив за м’ячем.

- Прилетівши з Норвегії, я з дружиною та нашою донечкою полетів на тиждень до Болгарії, – розповідає Ігор. – У Бургасі разом зі своєю сім’єю мешкає двоюрідна сестра моєї дружини. Ірина з донькою вже у них були в гостях, а от я в Болгарії побував вперше. Скажу чесно, мені дуже сподобалася ця країна. На вулицях чисто, сервіс чудовий. Відчувається, що входження в Євросоюз пішло болгарам на користь. Погода також була хороша. Ми накупалися в морі, трохи засмагали. А найбільше мені сподобалася екскурсія на невеличкий острів Несебр. Так само називається і містечко, яке на ньому розташоване. Там просто супер!

- А як тобі болгари – життєрадісніші за українців?
- Важко сказати, адже там дуже багато туристів. А хіба у відпустці хтось буває незадоволений життям? А відрізнити місцевих жителів від туристів неможливо. Можу лише сказати, що в Бургасі відпочиває дуже багато росіян – їх тут найбільше. Щодо українців, то їх також чимало. Наприклад, в тому районі, де ми жили, рідну мову чути доводилося не раз.

- А як в Болгарії з цінами та зарплатами?
- Щодо цін, то вони приблизно такі самі, як і в Україні. Хоча деякі товари у них дешевші. А от про зарплатню їхню нічого не скажу, бо цим питанням не цікавився.

- З Болгарії поїхали в рідний Івано-Франківськ?
- Так, зараз тут і перебуваємо (розмова відбулася вчора в обід – Авт.). Провідали батьків – одних і других, а також друзів і родичів. Трохи розвіявся психологічно – відпочив від футболу, від навантажень.

- Невже за весь час відпустки жодного разу не грав у футбол?
- Уявіть собі, що не грав. До м’яча навіть не доторкнувся. Лише бігав кроси для підтримання функціональної готовності. Так що за тренуваннями добряче скучив – особливо за роботою з м’ячем.

- Не боїшся, що важко буде втягнутися в робочий ритм команди – «Карпати» вже перейшли на режим дворазових тренувань.
- Знаю, що буде нелегко. Але нічого, в мене є досвід, як наздоганяти партнерів. До старту сезону ще майже місяць. Думаю, що встигну набрати необхідну форму. Адже нам потрібно бути у бойовій готовності вже в середині липня, коли почнуться ігри і чемпіонату, і Ліги Європи. Але про це зараз говорити не хочу, так само, як і думати. Наразі мої думки зайняті тим, як краще підготуватися до сезону.

- А чемпіонатом світу не переймаєшся?
- Скажу відверто – поки що бачив повністю лише один матч. У неділю ввечері вдалося подивитися гру Німеччина – Австралія. Німці справили дуже сильне враження. Хоча, можливо, це суперник у них був не надто серйозний. Побачимо, як вони зіграють з сербами та ганцями.

- Невже тобі не цікаво дивитися ігри чемпіонату світу?
- Та мені цікаво, але часу обмаль. В Івано-Франківськ ми приїхали лише на кілька днів, а побачити хочеться якомога більше і рідних, і друзів. А тут ще й виникли деякі питання, які необхідно вирішити. Ну й, звісно, необхідно приділити увагу дружині і дитині –впродовж сезону часу на це також весь час бракує.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анатолий ДИДЕНКО: «Кварцяный в раздевалке мог бутылку бросить»
Футбол | 25 апреля 2024, 14:06 0
Анатолий ДИДЕНКО: «Кварцяный в раздевалке мог бутылку бросить»

Бывший игрок «Волыни» поделился воспоминаниями о работе с легендарным тренером

Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде
Футбол | 25 апреля 2024, 00:13 7
Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде

Украинский вратарь хочет повышения зарплаты

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
andr2896
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил