Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2996
3

До нового сезону - з новим покриттям

На домашній арені івано-франківського «Урагану» розпочалася реконструкція + ФОТО

До нового сезону - з новим покриттям

Вже більш як тиждень тому розпочалася реконструкція манежу Коледжу фізичного виховання. Наразі виконані вже усі роботи з демонтажу старого покриття арени, а з початку цього тижня до роботи приступили латвійські спеціалісти, котрі незабаром встановлять нове покриття ігрового майданчика - для баскетболу та міні-футболу, а також змонтують сучасні легкоатлетичні доріжки.

Більше про плани реконструкції розповів генеральний директор БК «Говерла» Андрій ДРОЗДОВ:
- Найголовніше для нас - це покриття ігрового майданчика. Зараз у цьому плані повним ходом йде підготовка до заміни покриття на нове, встановленням якого буде займатися відома латвійська фірма. Важливою вимогою Суперліги є відповідне освітлення залу, сучасні роздягальні, додаткові трибуни для глядачів і веб-зйомки матчів. За вимогами, у новому сезоні під час баскетбольних матчів за участю «Говерли» в залі будуть задіяні одразу шість веб-камер, з допомогою яких усі домашні поєдинки транслюватимуться в режимі онлайн.

Усі роботи з реконструкції залу ми робимо за кошти клубу. Це - ті ресурси, частину з яких БК «Говерла» заощадила ще з чемпіонату, що завершився. Хочу подякувати керівництву Коледжу фізичного виховання, яке пішло нам на зустріч, дозволивши облаштувати у манежі оптимальний зал для ігрових видів спорту. Ми не збираємось тут робити тотальні зміни чи щось перебудовувати, адже це навчальний заклад. Ми робимо реконструкцію, замінюючи старий паркет ігрового майданчика на новий, сучасний, а також довкола нього встановимо нові легкоатлетичні доріжки. Такі зміни є великим плюсом як для самого Коледжу, так і для наших провідних ігрових команд - «Говерли» та «Урагану», які проводять тут свої домашні матчі, як і зрештою, для міста Івано-Франківська, загалом.

- Реконструкція манежу Коледжу фізичного виховання - крок вимушений? Місто так і не досягло консенсусу щодо будівництва сучасного Палацу спорту?
- Розмови щодо побудови Палацу спорту тривають вже не один рік. Давно є проекти, є земля під цей Палац спорту. Але реалізація цих проектів дуже довготривала. Зрозуміло, що Івано-Франківськ, маючи чотирьох представників серед еліти в чемпіонатах з ігрових видів спорту - баскетбольні клуби «Говерла» і «Франківськ», міні-футбольний «Ураган», волейбольний «Факел», давно потребує сучасного Палацу спорту. Проте його в нашому місті найближчим часом не побудують, тому ми і вдалися до реконструкції вже діючого залу Коледжу фізичного виховання.

Латвійським спеціалістам для проведення усіх повноцінних робіт щодо встановлення нового ігрового майданчика та легкоатлетичних доріжок потрібно 80 календарних днів. Відтак орієнтовно в другій половині серпня на ньому можні бути проводити перші тренування. У будь-якому випадку, до 1 вересня оновлений спорткомплекс ІФКФВ буде повністю готовий до нового навчального року.

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sliponvova
я думаю що новий паркет буде стимулом до перемоги для обох команд))))
Дмитрий Копий
С Таймом гаплык может потому, что денег нет? ;)
FAN-URAGAN
та при чому тут тренер???
тут справа стосується не тільки Урагану, а щей Говерли!