Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
|
1296
0

Залишилось зіграти фінал Кубка ліги

Новини зі станів команд другої ліги

Залишилось зіграти фінал Кубка ліги

Іллічівець-2

Поповнення зі своїх вихованців

Маріупольський «Іллічівець-2», який завершив сезон на дванадцятому місці, нині перебуває у відпустці. Лише вчора мала приступити до роботи головна команда приазовського клубу, а тому ще у тренерського штабу Юрія Кермана не було ґрунтовної бесіди з тренерами головної команди ФК «Іллічівець» щодо кадрових змін. Лише через два-три дні, за словами Юрія Сергійовича, буде визначено, хто з резервної команди може перейти до дубля, а хто — у зворотному напрямі.

Утім, уже зараз відомо, що трьох випускників клубної школи 1993 р.н. буде заявлено на першу частину нового сезону. Таким чином у новій першості за «Іллічівець-2» вже буде залучено шістьох вихованців школи 1993 р.н., оскільки навесні троє з них вже брали участь у змаганнях.

Є в команді і втрати — не продовжено угоди з п'ятьма футболістами, в яких, за словами Юрія Кермана, тренери не побачили перспектив для подальшого співробітництва.

До 20 червня колектив перебуватиме у відпустці, потім пройде триденний поглиблений медогляд. За словами наставника маріупольців, у планах два варіанти підготовки до змагань: перший — провести збори на клубній базі вдома, другий — теж збори, але в кримському містечку Куйбишеве. В обох випадках тренерський штаб «Іллічівця-2» прагне переглянути велику кількість новачків.

Гірник-Спорт


Які там канікули, попереду фінал


Єдина команда, яка ще не пішла у відпустку, — комсомольський «Гірник-Спорт». Комсомольці нині готуються до фінального матчу Кубка ліги ПФЛ, який уже 6 червня має відбутися в Олександрії (суперником, нагадаємо, буде вінницька «Нива»).

Підопічні Сергія Мурадяна, продемонструвавши по ходу сезону непогану гру, але не потішивши вболівальників результатами, покладають тепер великі надії на те, щоб невдалий виступ у першості компенсувати завоюванням трофея.

Після фінального матчу, зважаючи, зокрема, на його результат, керівництво клубу на загальних зборах визначиться з кадровою політикою. Тоді ж визначаться і з планами підготовки до наступного сезону.

Олком


Завдання на сезон - потрапити в призери!


Мелітопольський «Олком» вийде з відпустки 25 червня. Розпочне підготовку до нового сезону команда на чолі зі старим тренерським штабом. Незважаючи на не зовсім вдалий виступ у весняній частині змагань, клуб висловив довіру Дмитру Карі-Мустафі і продовжив з ним угоду. Головне, що у команди є гра, а отже, результати не забаряться. Також продовжено термін дії контрактів зі ще трьома гравцями команди.

Визначилося керівництво клубу й із завданнями на наступний сезон — бути у трійці призерів. Щодо підготовчого періоду, то мелітопольський колектив проведе тренувальний збір і, можливо, візьме участь у турнірі пам'яті Олега Олексенка, чиїм ім'ям названо місцевий «стадіон «Спартак». У планах — запросити на цей турнір не лише команди із запорізької, а й з інших областей.


Олексій КОМАРОВСЬКИЙ, Руслан КОХНО, Ігор ЧИЧАНОВСЬКИЙ, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.