Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1427
2

Состоялся круглый стол с тренерами сборных U-19

Задать вопросы наставникам национальных команд через Sport.ua мог любой желающий

Состоялся круглый стол с тренерами сборных U-19
Тренеры национальных сборных U-19, фото ffu.org.ua
У четвер, 27 травня, у столичному Будинку футболу відбувся круглий стіл за участю головних тренерів збірних України, Англії, Ірландії та Боснії-Герцеговини, що беруть участь у еліт-раунді кваліфікації чемпіонату Європи серед 19-річних.
 
Ініціатива ФФУ
 
Нагадаємо, що матчі в третій групі цього відбірного етапу приймає Київ та Бородянка. Одразу після першого ігрового дня наставники команд зібралися в штаб-квартирі ФФУ, щоб поспілкуватися у професіональному колі − разом із журналістами та вболівальниками, що ставили свої запитання у ході он-лайн трансляції на сайті sport.ua.
 
Професіональна дискусія
 
У середу, 26 травня, змагання в третій групі еліт-раунду стартували поєдинками Англії проти Ірландії та України проти Боснії-Чорногорії. У обох випадках сильнішими виявилися фаворити: англійці здолали суперників з рахунком 1:0, а підопічні Анатолія Бузника святкували більш упевнену перемогу − 4:1. Наступного дня наставники команд вже виступали не в ранзі опонентів, а співрозмовників, поділившись своїми враженнями від дебюту своїх команд та розповівши про перспективи у турнірі.
 
Вічні питання
 
Однак, учасники круглого столу зосередилися не лише на сьогоденні. Вони також розповіли про загальну систему підготовки молодих футболістів в їхніх країнах, нагальну проблематику розвитку футболу тощо. Окрім того фахівці обговорили певні методичні нюанси підготовки команд до турнірів такого масштабу та розказали про власні способи боротьби з порушеннями дисципліни, котрі притаманні гравцям такого віку.
 
Ви мали нагоду побачити трансляцію круглого столу та завдати питання до тренерів на Sport.ua
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
jack19892008
натурализованный украинец
leha14
шо за негр??