Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
4421
2

Севастопольці втрачають позиції

Огляд матчів 31-го туру першості першої ліги

Севастопольці втрачають позиції

НАФТОВИК-УКРНАФТА - ЕНЕРГЕТИК — 1:0 (0:0).
24 травня. 18.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик». 2700 глядачів.
Судді: С.Скрипак (Київська обл.), Є.Данильченко (Луганськ), О.Дробітько (Полтава).
Делегат ФФУ: В.Шаленко (Харків).
Охтирка: Дейнеко, Тарасенко, Юрченко, Карпенко, Харченко (Зайчук, 46), Єсип, Бояринцев, Одинцов (Кикоть, 86), Башлай (Прокурор, 54), Вітер (Саванчук, 46), Каракевич (Погорєлов, 60). Запасні: Втюрін, Грачов.
Тренер: Сергій Шевченко.
Бурштин: Бандрівський, Данищук, Лазорик, Гребинський, Прокопович (Клюшніченко, 46), Міліщук (Шалата, 88), Гордієнко, Семєнюк (Рева, 80), Чернов, Василів, Єнілеєв (Дністрян, 58). Запасні: Хомин, Липко, Деренюк.
Тренер: Микола Пристай.
Гол: Юрченко (76).
Попередження: Одинцов (4) — Чернов (10), Семенюк (43), Гордієнко (45) Клюшніченко (89).

Якщо згадати статистику протистоянь суперників, то бурштинцям ще жодного разу не вдавалося перемогти охтирських футболістів. І взагалі, до цього матчу «нафтовики» здобули перемогу в п'яти поєдинках з семи проведених. Не порушилась ця приємна для господарів традиція й цього разу, хоча перемога в звітному поєдинку далася нелегко. Адже упродовж останнього тижня для підопічних Сергія Шевченка це була третя гра: під кінець поєдинку в Чернігові вони «вирвали» перемогу в непоступливої «Десни», потім — спаринг у Харкові з національною збірною України і, нарешті, звітний матч.

Із перших хвилин поєдинку господарі розпочали перевіряти на міцність оборону «Енергетика». Та в завершальній стадії атак їм не завжди вистачало стрункості й свіжості. Вже на 10-й хвилині оборонець бурштинців у верховій боротьбі з Каракевичем вибив м'яч на кутовий. Після його подачі головою сильно пробив Карпенко, та хтось із гравців «енергетиків» виніс м'яч із порожніх воріт. Після цього хорошим пасом Харченко вивів на побачення з Бандрівським свого капітана Єсипа, і Богдан метрів з семи пробив трохи вище поперечини. Знову Харченко майже від лицьової лінії віддає пас в карний майданчик гостей, але Тарасенко пробиває над поперечиною. В середині тайму сильно з лінії карного майданчика пробив Єсип, і Бандрівський з труднощами перевів м'яч на кутовий. Після цього господарі дещо знизили активність, чим скористалися футболісти «Енергетика», провівши кілька швидких контратак. Та реальних загроз голкіперу охтирської команди вони створити не змогли. А перед самою перервою впритул пробивав Башлай, та голкіпер гостей своєчасно вийшов з воріт, і м'яч влучив у нього.

У другому таймі бурштинці розпочали грати від оборони, яку «нафтовикам» ніяк не вдавалося «зламати», хоча можливості для цього були. Одинцов вивів на побачення з голкіпером Єсипа, і Богдан метрів з дев'яти пробив вище поперечини. На 65-й хвилині після масованої атаки господарів по воротах били Єсип, Саванчук, Прокурор... Та бурштинці зуміли відбитися.

А гол було забито після стандарту. Оборонці «Енергетика» недозволеним прийомом перервали прохід Саванчука метрах в шести від лінії свого карного майданчика. До м'яча підійшов штатний виконавець штрафних із такої позиції Михайло Юрченко і крученим ударом над «стінкою» «поклав» м'яч у нижній, дальній від голкіпера, кут воріт. Бандрівський навіть не встиг зреагувати на цей удар, а тільки проводив очима м'яч у сітку. За п'ять хвилин до закінчення поєдинку Михайло виконував аналогічний штрафний, та цього разу «снаряд» влучив у «стінку».

Після забитого гола активізувалися гості, які пішли вперед відіграватися і оголили свої тили. «Нафтовики» скористалися цим і мали нагоди збільшити перевагу. Єсип на лінії карного майданчика гостей «обікрав» захисника, але після його передачі Одинцов пробив неточно. А на останній хвилині основного часу поєдинку Єсип від лицьової лінії зробив прострільну передачу у воротарський майданчик, та замкнути її ніхто не встиг.

СТАЛЬ - ПФК СЕВАСТОПОЛЬ - 2:1(1:1).
23 травня. 17.00. Алчевськ. Стадіон «Сталь», 3500 глядачів.
Судді: М.Козиряцький (Запоріжжя), Е.Курцеба (Одеса), І.Пономаренко (Миколаїв).
Делегат ФФУ: А.Малаховський (Запоріжжя).
Алчевськ: Ситало, Пасічніченко, Назаренко, Кондратюк, Чеботаєв, Сапай, Гавриш, Муховиков, Окана-Стазі, Акименко (Гордя, 67), Шевченко (Палагнюк, 90+4). Запасні: Бабак, Яскович, Налигач, Єрмаков, Янченко. Тренер: Анатолій Волобуєв.
Севастополь: Сокоренко, Чуланов, Шевелюхін, Степанов, Ференчак, Жабокрицький, Войнаровський, Култишов, Ківа (Ізвеков, 29), Плешаков (Шутов, 82), Шевчук (І.Худоб'як, 74). Запасні: Литовка, А.Башлай, Бондарчук, Шишкін.
Тренер: Олег Лещинський.
Голи: Чеботаєв (5), Шевченко (71) — Войнаровський (33).
Попередження: Шевченко (54), Муховиков (59) — Жабокрицький (47), Шутов (79).
Вилучення: Сапай (75).

А «Севастополь» уже й не лідер. Розслаблено граючи в другому колі, підопічні Лещинського розбазарили достатньо очок, щоб поставити під сумнів їхнє бажання підвищитися в класі. Минулого тижня президент клубу Олександр Красильников пообіцяв додатково преміювати своїх футболістів, у разі перемоги, президентським бонусом. Поки що не подіяло. Побачимо, як буде далі. Фініш у севастопольців буде спекотним. На десерт команді залишилися серйозні суперники, в матчах з якими й вирішиться доля майбутнього сезону кримчан.

ВОЛИНЬ - АРСЕНАЛ - 3:2 (1:1).
24 травня. 18.00. Луцьк. Стадіон «Авангард». 7400 глядачів.
Судді: А.Абдула (Харків), В.Заровецький, Я.Куш (обидва — Івано-Франківськ).
Делегат ФФУ: М.Тихонов (Донецьк).
Луцьк: Ндоє, Симінін, Мостовий, Довгий, Гошкодеря, Шарпар, Герасим'юк (Приндета, 81), Лісовий (Рибальченко, 44; Бобир, 65), Пічкур, Майкон (Лопес, 66), Кану (Лео Коста, 55).
Тренер: Віталій Кварцяний.
Біла Церква: Литвин, Смішко, Кривошеєв, Шегда, Степанюк (Лиховидько, 80), Кармалита (Войтович, 72), Коваленко, Деревльов, Алексанов (Рибковський, 31), Товкацький (Герасименко, 60), Коваль. Тренер: Ігор Артимович.
Голи: Майкон (26, 49), Лопес (68, пен.) — Товкацький (41, пен.), Войтович (84).
Попередження: Кану (12) — Шегда (57), Герасименко (90).

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:
«Я дуже шкодую, що так сумбурно пройшла гра, а наші футболісти не переглянули своє ставлення до неї, грали не дуже зібрано. Сьогодні була справді інфарктна сильна гра з незрозумілим тиском. Я просто вже втомився в кожному поєдинку переживати. Футболісти — чистоплюї. У них немає ані подряпини. Я не задоволений грою середньої лінії. У гравців немає запалу і вогню. Не можна йти з поля без поту, крові... Що футболіст робив на полі? Крім того, що зупинити та віддати м'яч, потрібно ще за нього боротись! Їм в одне вухо влітає, а в інше вилітає. По сто разів повторюю одне й те саме. Проте ви самі бачите, що важко грати, коли в суперника десять чоловік позаду. Наші бояться грати індивідуально. Майкон за рахунок інтуїції знайшов два моменти і забив. А потім... Ми повинні були цій команді забити десять м'ячів».

ПФК ОЛЕКСАНДРІЯ - ПРИКАРПАТТЯ - 4:0 (1:0).
23 травня. 18.00. Олександрія. Стадіон «Ніка». 3400 глядачів
Судді: В.Бондар (Харків), Г.Дзюбенко (Севастополь), Ю.Волков (Симферополь).
Делегат ФФУ: О.Діхтяр (Полтава).
Олександрія: Паньків, Чередниченко, Казанюк, Іващенко (Кочура, 68), Кременчуцький (Гаврюшов, 79), Запорожан, Шупик, Колесник (Сухоцький, 54), Ксьонз, Сидоренко (Нікітін, 79), Грицук (Мельник, 62). Запасні: Чумак, Маринчук.
Тренер: Володимир Шаран.
Івано-Франківськ: Локатир, Барчук, Лебединець, Бут, Іванишин, Стоцький (Коржук, 60), Диркач (Верстюк, 90+1), Боришкевич (Микуляк, 74), Маковійчук, Бровкін, Цкарозія. Запасні: Іконников, Ревуцький.
Тренер: Сергій Пташник.
Голи: Шупик (15), Сидоренко (49, пен.), Іващенко (67), Казанюк (86).
Попередження: Бут (9), Маковійчук (46).
Вилучення: Іванишин (85).

Оце так з'їздили прикарпатці на Кіровоградщину! Спочатку підопічні Пташника поступилися 0:3 «Зірці», а в звітному турі — 0:4 «Олександрії». Втім, івано-франківська команда завдання залишитися в першій лізі майже виконала. «Майже», тому що після цього туру різниця між нею та ФК «Харків» становить уже сім очок замість десяти, а грати ще три тури.

Гра пройшла за величезної переваги господарів. Особливо це було видно в другому таймі, коли у ворота гостей влетіло три голи.

На перших хвилинах тайму підопічні Шарана «зачинили» «Прикарлаття» на їхній половині поля й легко проходили захисні редути гостей. Найбільше старався Олександр Казанюк, який в результаті й став автором голевої передачі, а Шупик головою переправив м'яч у ворота. Потім гра заспокоїлася й перемістилася у центр поля.

Та після перерви хвилі атак буквально зруйнували захисні порядки прикарпатців.

2:0. М'яч влучає в руку комусь із захисників гостей. Сидоренко реалізовує одинадцятиметровий удар.
3:0. Мельник, щойно вийшовши на заміну, виводить Іващенка сам на сам із кіпером.

Особливою активністю у ці хвилини відзначався Павло Ксьонз, який кілька матчів поспіль є найкращим серед олександрійців — обігрує, б'є з різних позицій і віддає небезпечні передачі.

Саме його активність і призвела до четвертого гола. Обігравши трьох захисників, Павло був зупинений четвертим не за правилами — червона картка й штрафний удар, який технічно реалізував Казанюк.

Сергій Пташник: «Моїй команді треба ще здобути троє очок, щоб залишитися в першій лізі. Над цим працюватимемо в останніх трьох турах».

Володимир Шаран: «Попереду «Зірка». Для мене не існує такого поняття, як «дербі». Треба виходити на поле й грати. Скажу відверто, що буде важко, але треба грати на результат».

ГЕЛІОС – ЗІРКА - 1:2 (1:1).
23 травня. 18.00. Харків. Стадіон «Геліос-Арена». 300 глядачів.
Судді: А.Яблонський (Тернопіль), С.Ковальських, І.Альохін (обидва — Симферополь).
Делегат ФФУ: Р.Дадов (Донецьк).
Харків: Скрипник, Даценко, Євстафієв, Шатило, Бочкур (Гаді, 55), Сумцов, Соломаха, Костюк (Яровенко, 66), Даудов (Колесник, 79), Фоменко (Волошин, 85), Тарасенко. Запасні: Давиденко, Суспіцин, Ергашев.
Тренер: Сергій Кандауров.
Кіровоград: Чурилов, Котелюх, Смалько, Городов (Денисов, 90+1), Голоперов, Ситник (Андрухов, 46), Бурдіян, Шибко, Морозов, Салатін, Чорномаз (Драголюк, 60). Запасні: Бєлопашка, Михайлюк, Голенко, Басов. Тренер: Ігор Жабченко.
Голи: Даудов (27) — Голоперов (17, пен.), Шатило (87, у свої ворота).
На 90+3 хвилині Тарасенко не реалізував пенальті (повз ворота).
Попередження: Гаді (70), Колесник (90+2) — Бурдіян (22), Морозов (75).

Ну й не щастить цьогоріч «сонячним»! Окрім провального другого кола, команда зазнає ще й локальних невдач. Ось як, наприклад, у цьому матчі. Рахунок 1:1, матч котиться до нічиєї. Аж тут, за три хвилини до закінчення основного часу, м'яч у свої ворота забиває Шатило. Та це ще нічого! На третій доданій арбітром хвилині арбітр призначає пенальті у ворота кіровоградців. Здавалося б, ось воно — принцип загального світового балансу в дії! Насправді ж — ще один удар під дихало «Геліосу». Тарасенко не реалізовує пенальті.

Загалом гра була надзвичайно цікавою, інтенсивною та з великою кількістю небезпечних моментів. На боці «Геліоса» був азарт, на боці кіровоградців — спокій та врівноваженість. Гості більшу частину матчу грали «другим номером» і лише, коли відчули, що господарі трішки втомилися, почали тиснути й досягли бажаного. Заради справедливості скажу, що в «Геліоса» троє гравців були дискваліфіковані, що змусило Кандаурова йти на певні експерименти зі складом.

ФК ХАРКІВ - НИВА - 1:0 (1:0).
24 травня. 18.00. Харків. Стадіон «Динамо». 300 глядачів.
Судді: Ю.Фощій (Черкаси), А.Литвин, О.Мартищенко (обидва — Київ).
Делегат ФФУ: Б.Данцкер (Маріуполь).
Харків: Ходанович, Литвиненко, Бородавка, Лебединський (Тарасов, 46), Можаєв, Корольчук (Афанасьєв, 89), М.Грінченко (Нагинайлов, 78), Черніков, Іванченко, Сірик (Рижих, 62), Жеребцов (Скляр, 69). За¬пасні: Сивуха, Федота.
Тренер: Ринат Морозов.
Тернопіль: Іллющенков, Левицький, А. Грінченко (Вербний, 87), Петрик, Мельник (Ключик, 90), Жданов, Городецький (Слука, 74), Сокіл, Вонс (Кормило, 22), Шаповал, Кавийчик (Задойко, 66).
Тренер: Сергій Шиманський.
Гол: Корольчук (16, пен.)
Попередження: Бородавка (47) — Мельник (30), Грінченко (44), Сокіл (64).

Напередодні матчу в тренерському штабі , «Ниви» сталися певні зміни. Ось що повідомляє офіційний сайт клубу: «Останні незадовільні результати тернопільської «Ниви» стали каталізатором зміни тренерського штабу аутсайдера першої ліги. Головного тренера клубу Едуарда Павлова звільнено із займаної посади. Виконуючим обов'язки головного тренера призначено Сергія Шиманського. Допомагатиме йому екс-гравець «Ниви» Сергій Хоменко. Нагадаємо, Шиманський вже працював у тренерському штабі «Ниви». 2005 року він був помічником на той час головного тренера Петра Червіня».

Не знаю, чи стало каталізатором звільнення доволі відверте інтерв'ю Павлова, фрагменти з якого ви мали змогу прочитати в звіті про минулий матч «Ниви», але таке цілком може бути. Ось що говорять з цього приводу вболівальники тернопільської команди. Коментарі взяті з того ж таки офіційного сайту:

dimonЗЗ . 23.05.2010 13:16
ооо...мені здавалось що Павлов тільки почав створювати команду, що позитиву він приніс більше ніж негативу. Але керівництву видніше.

оІ9_hагкіv . 23.05.2010 13:23
Живу не в Тернополі, тому ці постійні зміни на тренерському містку мене дивують, чесно кажучи...

yuга15 . 23.05.2010 20:12
Якщо чесно я розчарований. Мені здається що Павлов дійсно почав робити команду.

СІubbег . 23.05.2010 21:33
а понту?

Іhог . 23.05.2010 23:55
Не підтримую.

vovk. 24.05.2010 19:37
також не бачу в цьому сенсу!

Що ж до самої гри, то проходила вона за повної переваги господарів, і «Нива» ще, можна сказати, «відскочила».

Гол стався так: Антон Корольчук чудовою передачею з центрального кола вивів Артура Сірика на побачення з воротарем «Ниви». Той завалив Сірика, і арбітр призначив пенальті. Цікаво, що цей епізод цілком тягнув на фол останньої надії. Не знаю, чому арбітр не вилучив кіпера тернополян, але зроблю припущення, що просто пожалів команду гостей. Адже в їхньому запасі кіперів більше не було, і у ворота довелося б ставати польовому гравцю. Уявіть собі рахунок такого матчу, в якому у воротах упродовж 75 хвилин стоїть, наприклад, центральний захисник!

У подальшому перевагою володіли господарі, в складі яких виділялися Сірик та Жеребцов, але й у тернополян було кілька по-справжньому небезпечних моментів.

КРИМТЕПЛИЦЯ - ФК ЛЬВІВ - 0:1 (0:1).
24 травня. 19.00. Аграрне. Стадіон «КТ Спорт Арена». 800 глядачів.
Судді: О.Павлюк, В.Пушенко, Н.Рачинська (всі — Київ).
Молодіжне: Бандура, Візавер, Бойко, Щедраков, Трухін, Абляметов (Канюк, 86), Печонкін, Прийомов, Кучеренко, Симончук, Свинцицький (Саранчуков, 70).
Тренер: Олександр Севидов.
Львів: Марущак, Ковальчук, Гальчук, Леонідов, Романюк, Лупашко, Яворський (Даньків, 87), Чепурненко, Панас (Мостовий, 90), Танчик (Зозуля, 82), Шептицький (Білий, 90).
Тренер: Віктор Ряшко.
Гол: Шептицький (27).
Попередження: Печонкін (20), Візавер (73), Саранчуков (79), Щедраков (90) — Чепурненко (24), Панас (42), Леонідов (42), Шептицький (56), Гальчук (62).
Вилучення: Візавер (90+2, друге попередження) — Чепурненко (65, друге попередження).

За чотири дні до матчу президент ФК «Львів» дав інтерв'ю клубній прес-службі, де сказав: «На жаль, нас охопив і своєрідний футбольний вірус - деякі футболісти відчули манію величі, в когось - інші проблеми... Далі конкретніше. Я недаремно на початку нашої розмови сказав про вірус, який завівся у нас, що не можемо знайти причин. Я думаю, що ми їх таки знайдемо, і про це повідомимо всю футбольну громадськість. Але найгірше, що це таки сталося і вплинуло на нашу гру, не дало нам можливості в іграх, у яких, напевно, було б значно простіше взяти такі потрібні для нас очки, досягти мети. І вже зовсім конкретно. Ми зараз проводимо розмови з гравцями, шукаємо причини, з'ясовуємо, що ж усе-таки сталося. Може, хтось скаже, що це робиться вже пізно: Але краще пізно, ніж ніколи. Я думаю, що ми все озвучимо вже найближчим часом, можливо, за тиждень, а може, днів за десять».

Враховуючи, що львів'яни таки почали перемагати, вірус уже, мабуть, знайдено, антибіотики вже потекли по судинах, а процес ліквідації розпочався. Залишилося тільки зачекати, доки президент виконає обіцянку й розповість громадськості про носіїв вірусу.

У обох команд були величезні кадрові проблеми. В «Кримтеплиці» відбували дискваліфікацію Антонюк й Діабі, в лазареті перебувають Старовик і Єрмак, а Зубко поїхав у розташування юнацької збірної України, кольори якої він захищатиме у відбірковому раунді. З тих же причин не приїхали до Криму Худзик, брати Баранці, Олександр Мандзюк, Горкун і збірники Ситников з Грицаєм.

Гра розпочалася з атак гостей, які й відкріпи першими рахунок. Шептицький прорвався правим флангом змістився ближче до центру й точно пробив — 0:1.

Здавалося, що зараз «тепличники» підуть в атаку, але цього не сталося — команда діяла безбарвно й безініціативно.

Й лише в другому таймі господарі почали демонструвати характер: вони нав'язували боротьбу гостям, намагалися пробитися до їхніх воріт, але гри як не було в першому таймі, так не з'явилася вона й в другому.

Начебто після вилучення Чепурненка господарі повинні були остаточно захопили ініціативу, але підопічні Ряшка доволі вміло переводили гру в центр поля і нав'язували боротьбу, позба'вляючи шансів створити щось конструктивне в атаці. Найреальніший шанс зрівняти рахунок був лише у Володимира Прийомова, але колишній гравець «Шахтаря» знову довів, що його спортивна форма така ж «ідеальна», як і функціонування дихальних шляхів, уражених вірусом грипу...

ДНІСТЕР - ДИНАМО-2 - 3:1 (2:1).
24 травня. 16.00. Стадіон «Дністер» ім.Віктора Дукова. 800 глядачів.
Судді: В.Головко (Дніпропетровськ), А.Бакланов (Кривий Ріг), М.Чертоляс (Херсон).
Делегат ФФУ: В.Безсмертний (Кіровоград).
Овідіополь: Лавренцов, Вишталюк, Хромих (Продай, 88), Буряк, Платунов, Полтавець (Кошка, 74), Лобан (Лещук, 65), Д.Пархоменко, К.Пархоменко, Степанишин (Піцик, 56), Каблаш (Мочуляк, 67). Запасні: Паламарчук, Немчанинов.
Тренер: Андрій Пархоменко.
Київ: Рудько, Допілка, Новак, Бутенін, Родіна, Люлька (Боровець, 63), Д.Єременко (Кушніров, 54), С.Рибалка (Гриппа, 78), С.Шевчук, Суарес, Малин (Гаврась, 59). Запасні: Загладько, Рижук, Сухотський.
Тренери: Геннадій Литовченко, Юрій Калитвинцев.
Голи: Д.Пархоменко (9), Полтавець (16), К.Пархоменко (48, пен.) — Новак (26, пен.).
Попередження: Суарес (39), Шевчук (81).

ФЕНІКС-ІЛЛІЧІВЕЦЬ — ДЕСНА - 1:2 (0:2).
23 травня. 17.00. Калініно. Стадіон «Юність». 700 глядачів.
Судді: А.Кузьмін (Миколаїв), В.Пилипенко (Фастів), І.Куценко (Бровари).
Делегат ФФУ: В.Наритник (Кременчук).
Калініно: Тукач, Рябко (Повальчук, 66), Антонюк, Бобух, Титомир, Семенина, Івашко, Акчурин, Панченко, Малюк (Блудов, 66), Плетньов (Леонов, 55; Бриль, 80).
Тренер: Анатолій Бєляй.
Чернігів: Коледа, Боровков, Стоян, Анеліков, Гітченко, Кобець, Орєхов (Поспєлов, 71), Старенький, Єрмоленко (Кондратюк, 63), Кандауров (Єлисеєв, 83), Грибанов (Сердюк, 90+3).
Тренер: Олександр Рябоконь.
Голи: Івашко (58) — Грибанов (32), Старенький (39).
Попередження: Семенина (33), Леонов (76), Антонюк (78), Блудов (90+3) — Гітченко (44), Анеліков (47).


Валерій ЧЕРНЕЦЬ, Олександр ОЗІРНИЙ, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жуниор Мораес рассказал, чем будет заниматься после завершения карьеры
Футбол | 25 апреля 2024, 12:57 0
Жуниор Мораес рассказал, чем будет заниматься после завершения карьеры

Однако пока форвард прощаться с футболом не намерен

Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 11:55 6
Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ

Игорь Бурбас утверждает, что базовой датой старта УПЛ 2024/25 является 3 августа 2024 года

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
BekXan
Было бы воопще здорово выдень Волынь и Сталь в вышке.При всём хорошем к команде Севастополь это деньги и трибуны на 3.5 зрителей с убитым стадионом такое вышке не нужно .
saha-yakut
Кварцяный в своем репертуаре. Интересно будет посмотреть игру его команды в УПЛ