Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
9074
23

ЧИГРИНСКИЙ: «Все готовы грызть землю ради сборной»

Сборная Украины под руководством Мирона Маркевича начала подготовительный сбор

ЧИГРИНСКИЙ: «Все готовы грызть землю ради сборной»
Національна команда України входить у визначений ритм підготовки під час тренувального збору на базі ФК «Металіст» під Харковом.
 
Їх − уже двадцять. Буде більше
 
У вівторок футболісти провели два тренувальних заняття фактично у повному складі викликаних на збір. Вранці займалися 19 футболістів, а на вечірньому тренуванні їх уже було 20: захисник «Барселони» Дмитро Чигринський, прилетівши до Харкова по обіді, вже за кілька годин займався на рівні з тими гравцями, що прибули на базу напередодні. Андрія Шевченка очікують у середу, а Анатолій Тимощук візьме курс на Україну 23 травня − наступного дня після фіналу Ліги чемпіонів, в якому його «Баварія» зійдеться у боротьбі за найпрестижніший клубний трофей Старого Світу з «Інтером».
 
Піднесення і бажання працювати
 
Не буде перебільшенням і журналістським штампом охарактеризувати настрій збірників як піднесений. Усі футболісти з очевидним завзяттям приступили до перших тренувань, під час яких тренерський штаб визначає рівень готовності кожного гравця. Кінець сезону видався для футболістів різним: хтось навесні провів більшість ігор за свій клуб, хтось проходив завершальний курс реабілітації, а хтось зіграв мало через рішення тренера у клубі. Завдання Мирона Маркевича і його колег − звести кондиції всіх членів команди до спільного знаменника. Впадає у вічі величезне бажання усіх запрошених довести тренерам «невипадковість» свого виклику до головної команди. Зарядженість на роботу і чітке виконання тренерських завдань − ось головне враження від перших тренувань збірної.
 
Точно, аргументовано, ілюстративно
 
Працюючи у Харкові, тренерський штаб синьо-жовтих багато уваги приділяє відпрацюванню тактичних схем, швидкості і правильності прийняття рішень в ігрових ситуаціях. Точність, аргументованість та ілюстративність, з якою Мирон Маркевич і Юрій Калитвинцев формулюють завдання для футболістів під час ігрових серій, не залишають місця для непорозумінь. Футболісти чітко розуміють над чим саме працюють і що саме повинні виконувати. Водночас вміння тренерів розрядити ситуацію доречним жартом чи влучним епітетом створює позитивний мікроклімат всередині команди і є передумовою формування єдиної сім‘ї, про що Мирон Маркевич неодноразово говорив до початку збору. «Заводіться, але поважайте один одного», − звертається до футболістів Юрій Калитвинцев, коли рівень мотивації починає «зашкалювати».
 
Чигринський приїхав своєчасно
 
Дмитро Чигринський зробив все, щоби прибути до національної команди якомога швидше. Коли в аеропорту Барселони йому сказали, що Амстердам, який мав стати транзитним містом на шляху футболіста, лише приймає літаки, але не дає добро на виліт, Дмитро наполіг, щоби йому змінили рейс, і полетів через Відень. «В іншому разі я міг би «застрягнути» в Амстердамі і прилетіти до Харкова лише через 2-3 дні, − пояснює Чигринський, − приїзд у збірну − це завжди піднесення. Стільки часу не бачилися з хлопцями, з персоналом. У нас − новий тренерський штаб і у цій команді усе розпочинається по-новому».
 
Максималістський підхід
 
Захисник «Барселони» поділився першими враженнями від тренувань, назвавши їх цікавими та інтенсивними. Дмитро повен рішучості довести своє право на місце у стартовому складі і вважає, що два роки − не великий термін для підготовки до Євро-2012: «Часу у нас не так уже й багато. Те, що Україна не гратиме у відборі, не полегшує наше завдання, а навпаки ускладнює. У контрольних матчах ми повинні бути такими ж вмотивованими, як і в офіційних іграх. Психологічно треба бути завжди зарядженими на максимальний результат, лише з таким підходом зможемо стати конкурентноздатним колективом у фінальному турнірі Євро-2012. Видно, що усі хлопці налаштовані на це і готові «землю гризти» заради збірної».

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 23
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
nazgul
Дмитрий Копий — тех что видел, хватило с головой. Как только пришел, еще что-то показывал. Но в последних матчах, был 12 игроком соперника.
Дмитрий Копий
"Чигра не тянет, это очевидно."
Вы видели все его игры или есть другие аргументы для очевидности?
nazgul
Чигра не тянет, это очевидно. Но, к сожалению, личные амбиции, могут в итоге окончательно сломать карьеру. Ему бы в аренду пойти, в клуб послабее, привыкнуть, так сказать, к новому чемпионату, но его агент (по совместительству брат), заявил, что об аренде не может быть ни какой речи. В общем, имеет все шансы повторить судьбу Вороны (перейти, в итоге, в середнячок РПЛ).
Хрюн Моржов
Бедный Чигра! С такими стараниями (грызть) у парня реально случится заворот кишок.
zh.y
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
zh.y
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
zh.y
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
aksel88
Чигринському не вистачає ігрової практики в Барсі, що не випустять - якісь ляпи допускає, от і рветься в збірну.
FCMKH1988
ViperMX — 19.05.2010 17:12 Не треба тут виступати все нормально описано! Якщо тее пробеми з державною мовою, то Вони тіьки твої!
ebr1z — 19.05.2010 19:43
Дізнається ін замість того що грати у барселоні читає спорт юа
piano_lessons_kiev
ViperMX — 19.05.2010 17:12
"Блин, переводчика найдите . Ужас."
Читал смешные комменты, пока не дошёл до вот этого — вышеупомянутого. А что, Випер, слабо государственный язык освоить, чтобы хотя бы читать научиться?
ebr1z
KORSARozgo — 19.05.2010 14:55
бугага и трусы Воронина(не в обиду Чегринскому))
------------------------------------------------
Не сцы, думаю он об этом точно не узнает! )))))))))))
Tetiy
да ребятки, спасибо, повеселили меня с формой для Чигрика
ViperMX
Блин, переводчика найдите . Ужас.
Lanfer2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Дедушка Vovan (Полтава)
Похоже на оскорбуху типа "Пацан, твои штаны мне по колено!"
LikeNoOther7
нормальный фотожоп))))) зачёт
tsandrew
Лучше б уже с футболкой Месси сфотографировался ...
KORSARozgo
бугага и трусы Воронина(не в обиду Чегринскому))
Veteran80
Просто на него футболку не готовили, вот побегает пока в Шевиной, когда тот приедет, возьмет светер СаШо.
Jack Ripper
Чигринский сменил фамилию в надежде хоть как-то оправдать те 25 миллионов, которые за него заплатила Барселона.