Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
928
0

Женская сборная Украины начала подготовку к матчу с Венгрией

Завтра Украинки проведут решающий матч отбора на Чемпионат мира-2011

Женская сборная Украины начала подготовку к матчу с Венгрией

У четвер, 20 травня, національна жіноча збірна України у Чернігові проведе відбірний матч чемпіонату світу-2011 проти команди Угорщини.

Команда у гарному тонусі

Нагадаємо, що цей поєдинок мав відбутися ще 21 квітня, але був перенесений через неприбуття угорок, котрих затримало вдома відміна авіарейсів у зв’язку з виверженням вулкана в Ісландії. У вівторок наші дівчата зібралися у Чернігові. Під началом Анатолія Куцева тренується 21 виконавиця. Як зазначає тренер, усі вони перебувають у гарному ігровому тонусі, адже російська та українська першості − у розпалі.

Без Чорної та Ващенко

Через травми не зможуть взяти участі у грі хавбек «Житлобуда» Юлія Ващенко та півзахисник «Росіянки» Тетяна Чорна. До речі, саме остання відзначилася забитим м’ячем у попередньому двобої цих команд. У листопаді 2009-го, в Шопроні, суперниці розійшлися миром − 1:1, і цей рахунок, за словами українського наставника, цілком відповідав перебігу подій.

Максимальні завдання

«Той матч проходив у важких погодних умовах, і продемонструвати свої найкращі якості було вкрай важко. Утім, мені відомі сильні та слабкі сторони у грі угорок, і я усвідомлюю, як потрібно діяти проти них. Не варто й нагадувати, що нас влаштує тільки перемога. Взагалі будь-яка втрата очок у поєдинках, що залишилися, може виявитися для нас фатальною, особливо з огляду на те, що в останньому турі Україна зустрічатиметься з Польщею − своїм головним конкурентом у боротьбі за перше місце», - підкреслює Анатолій Куцев.

Шлях до Німеччини

Нагадаємо, що за вихід до фінальної частини ЧС-2011, яка пройде з 26 червня по 17 липня 2011 року в Німеччині, змагатиметься 41 європейська збірна. Учасники відбору поділені на вісім груп, переможці яких розіграють чотири путівки у матчах плей-офф. Невдахи стикових зустрічей отримають шанс посперечатися ще за одну вакансію в поєдинках додаткового раунду плей-офф, а потім − у двобої з представником зони КОНКАКАФ.

Склад збірної України

Воротарі: Надія Баранова («Звєзда-2005» Перм, Росія), Ірина Зварич («Росіянка» Червоноармійськ, Росія), Катерина Самсон («Легенда» Чернігів);

Захисники: Ірина Василюк («ККРК» Конін, Польща), Марина Масальська ( «Житлобуд-1» Харків), Валентина Котик («ШВСМ-Ізмайлово» Москва, Росія), Алла Лишафай, Ольга Маслянко, Олена Ходирєва (усі − «Легенда»);

Півзахисники: Юлія Гнидюк, Людмила Лемешко (обидві − «Легенда»), Віра Дятел, Наталя Зінченко (обидві − «Звєзда-2005»), Людмила Пекур («Енергія» Вороніж, Росія), Тетяна Романенко («Кубаночка» Краснодар, Росія), Наталя Сухорукова («ККРК»);

Нападаючі: Дарина Апанащенко («Звєзда-2005»), Ольга Бойченко, Юлія Корнієвець, Оксана Яковишин (усі − «Легенда»), Світлана Фришко («Житлобуд-1»).

Официальный сайт ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Грузинские игроки после выхода на Евро оставили послание стране 404
Футбол | 27 марта 2024, 13:49 5
ВИДЕО. Грузинские игроки после выхода на Евро оставили послание стране 404

Сборная Грузии впервые в истории сыграет на чемпионате Европы

МАРКЕВИЧ: «Ребров не прогадал с заменами Зинченко и Довбика»
Футбол | 27 марта 2024, 11:49 1
МАРКЕВИЧ: «Ребров не прогадал с заменами Зинченко и Довбика»

Бывший тренер сборной – о выходе украинцев на Евро-2024

Они! Это! Сделали!
Футбол | 27.03.2024, 11:23
Они! Это! Сделали!
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.