Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2927
8

У Карпатах на оглядинах чергові іноземці

Львівські «Карпати» врешті взялися за налагодження селекційної роботи

У Карпатах на оглядинах чергові іноземці
Олег Кононов

Для цього в клубі створено спеціальний відділ. Першими плодами роботи цього підрозділу є запрошення на оглядини трьох бразильців.

«Створюємо селекційну службу. Уже є керівник, і саме з його ініціативи днями на перегляд приїхало кілька футболістів із Бразилії, - каже наставник «Карпат» Олег Кононов. - Хоча клубна політика не зазнала змін, у першу чергу робитимемо ставку на своїх вихованців. Якщо й запросимо когось із-за кордону, то легіонери повинні бути на голову сильнішими за українців».

Спортивний директор «Карпат» Степан Юрчишин запевнив, що рішення стосовно бразильців ухвалять найближчим часом. Зважаючи на щільний ігровий графік львівської команди, в тренерського штабу бракує часу на докладне ознайомлення із цими футболістами.

У розташуванні «Карпат» не вперше прибувають темношкірі футболісти. Але рівень потенційних новобранців раніше був нижчим за рівень «карпатівців». Тому від їхніх послуг керівництво клубу відмовлялося. Водночас, якщо справдиться прогноз віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, то «зелено-білим» через ліміт і не знадобиться допомога іноземців у першій лізі. За словами чиновника, Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ хоче відправити «Карпати» і харківський «Металіст» до нижчого дивізіону. Таким буде покарання за буцім договірний матч цих команд у сезоні 2007-2008 років.

Головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич у розмові з журналістом коментувати заяву пана Стороженка відмовився. «Є компетентні органи, які повинні цим займатися. Зрештою, є прокуратура. Є факти, є про що говорити, а з пустого в порожнє переливати не треба», – заявив Мирон Богданович.

Гліб ВАКОЛЮК, Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Довбик популяризирует украинский. Жирона допустила смешную ошибку
Футбол | 28 марта 2024, 23:05 0
ВИДЕО. Довбик популяризирует украинский. Жирона допустила смешную ошибку

Артем принял участие в видео с отличной идеей от пресс-службы «красно-белых»

Источник: Ливерпуль серьезно ведет Судакова, скауты смотрят
Футбол | 28 марта 2024, 19:32 16
Источник: Ливерпуль серьезно ведет Судакова, скауты смотрят

Клуб АПЛ смотрит за прогрессом лидера сборной Украины

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Mpak2009
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
qaz2008r
Да нарахунок дубля згідний 100% , двох трьох можна підтягувати до основи. І на рахунок откатів теж , такі прості бабки , налом прямо в кишеню.
Pirogov_075
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Veteran80
Селекция КЛ начала "косить бабло" на трансферах - на бразилах конкретные откаты, особенно если их оптом на пляже закупать!
Tetiy
а по поводу отправки МХ и КЛ в первую лигу, то скажу так - посмотрите кто тогда будет в ЛЕ играть - бездомный Арсенал, или в Борисполе уже стадион есть, который соответствует всем требованиям УЕФА? Вроде команда и играет неплохо, а толковым хозяином все никак не обзаведется...
Tetiy
да сколько можно молодежь учить у бразильцев, которые слабее этой самой молодежи. Молодежка у Карпат ого-го, а они бразильцев, помешались все на этих бразильцах, они то едут за деньгами, а воспитаники Карпат будут бороться за честь клуба и за свой родной Львов, а это намного эффективнее.
avalon1374
перед ЛЄ треба декількох хороших гравців взяти, і молодь від них чогось навчиться
zh.y
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил