Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1536
0

Олександр КОНДРАТЮК: «Головне, правильні висновки зробити»

Інтерв'ю з гравцем львівського «Тайму» Олександром КОНДРАТЮКОМ

Олександр КОНДРАТЮК: «Головне, правильні висновки зробити»
Александр Кондратюк

Гравець «Тайму» Олександр Кондратюк про матчі із «Локомотивом», важкий сезон для «Тайму» та гру із «Шахтарем».

- Олександре, це «Локомотив» став таким сильним чи «Тайм» переживає спад?
- «Локомотив» справді зараз показує не погану гру, грає в активний міні-футбол. Нам два матчі з харків’янами далися важко. Хоча в першій грі ми, як на мене, заслуговували на перемогу. Але через свої ж полки набрали тільки одне очко.  В другому ж матчі у Львові ми перемогли завдяки характеру, бажанню. Адже усі «таймівці» розуміють, що нам не можна втрачати очки. Взагалі, вважаю, обидва фактори позначилися на наших двох останніх іграх: вдала гра «Локомотива» й те, що ми не в оптимальній формі. «Тайм» втомився. Але результат цих двох матчів ми заслужили.

- Втома, про яку ви згадали, я так зрозумів, накопичувалася впродовж сезону. Коли було важче в цей період – торік чи зараз?
- Торік був інший формат чемпіонату. Зараз в нас другий етап турніру, почалася серія важких ігор. В нас, взагалі, увесь сезон був важким. В період літнього підготовчого періоду ми змагалися на міжнародних турнірах, потім брали участь в розіграші Кубка УЄФА, багато гравців «Тайму» були задіяні і в іграх за збірну. Кількість матчів впродовж сезону дає про себе знати. Важкувато за таких умов демонструвати стабільну гру, але ми даємо з цим собі раду.

- Що відбувається в роздягальні «Тайму» після таких матчів, як із «Локомотивом» у Харкові та останнього протистояння із «Енергію»? Відразу ж починається розбір «польоту», пошук винних чи панує мертва тиша?
- По гарячих слідах ніхто розбору гри не проводить. Можемо просто обговорити епізоди, причому робимо це в доброзичливій атмосфері. Якщо і є емоції в роздягальні, то вони більше позитивні. Після «Енергії», скажімо, в роздягальні панував сумний настрій, усім було прикро, що ми не зуміли пройти увесь чемпіонат без поразки. Головне, правильні висновки зробити.

- До слова, не так давно визначився переможець Кубка УЄФА. Здивовані перемогою «Бенфіки» над «Інтер Мовістаром»?
- Безумовно, «Інтер Мовістар» був фаворитом. Але для міні-футболу добре, що перемогла команда з Португалії. Коли одні і ті ж виграють, стає не цікаво. Тому, вважаю, позитивом те, що португальцям вдалося втрутитися в гегемонію росіян та іспанців.

- Наступна гра із «Шахтарем». Після трьох останніх матчів із «гірниками», не має проблем із відповідним налаштуванням на це протистояння? 
- «Шахтар» завжди є «Шахтарем», не зважаючи на персону тренера чи гравців. «Гірники», безумовно, переживають складний період, шукають свою гру, команду переслідують травми провідних гравців. «Шахтар» зараз перебуває в процесі ігрового становлення. Але це наш головний конкурент, тому проблем із налаштуванням не має. Матч у Донецьку буде дуже видовищним. Ми фаворити, але цей статус ще потрібно підкріплювати грою.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»
Футзал | 18 апреля 2024, 12:54 0
Карлос ЭСПИНДОЛА про Лунина: «По-прежнему прекрасная игра вратаря «Реала»

Вратарь сборной Бразилии по футзалу отметил игру Андрея Лунина против «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.