Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
8157
25

Украина сыграет с командой Марадоны

Полтора миллиона аргентинцам, два миллиона - бразильцам

Украина сыграет с командой Марадоны

До календаря контрольних матчів національної команди України на 2010-2011 роки внесено уточнення. Зокрема, Федерація футболу України уклала угоду про проведення 12 жовтня зустрічі зі збірною Аргентини.

Гості з обох Америк − у жовтні

Як повідомив віце-президент ФФУ Володимир Лашкул, гра з аргентинцями відбудеться на одній з вітчизняних арен, однак на якій саме поки не вирішено. Чотирма днями раніше, 8 жовтня, синьо-жовті також вдома зіграють з представниками північноамериканського континенту − збірною Канади. «Можливо ця гра відбудеться у Львові, − зазначив В.Лашкул, додавши, що також ведуться переговори щодо проведення спарингів 7 вересня (можливі суперники − Уельс, Північна Ірландія та Уругвай) та 17 листопада (оскільки домовленості з Федерацією футболу Чехії ще не досягнуто, ведуться переговори з федераціями Австрії, Швейцарії, Італії, Португалії, Шотландії, Росії, Сербії, Ізраїлю, Словаччини та Данії).

9 спарингів у 2010-му, ще більше − у 2011-му

Нагадаємо, що національна команда України під керівництвом Мирона Маркевича вперше збереться 17 травня у Харкові і проведе три матчі: проти збірних Литви (25 травня у Харкові), Румунії (29-го у Львові) та Норвегії (2 червня в Осло). А протягом наступного сезону відбудуться зустрічі проти Нідерландів (11 серпня в Донецьку) і Польщі (3 вересня на виїзді). Таким чином, у 2010 році заплановано провести 9 контрольних матчів. На 2011 рік заплановано 12 спарингів, з яких підтверджено зустріч з командою Швеції (вдома). Щодо інших ігор ведуться переговори, зокрема з Федерацією футболу Бразилії.

Бюджет збірної

На прес-конференції у приміщенні Львівської обласної федерації футболу віце-президент ФФУ Володимир Лашкул розповів про фінансові складові підготовки національної команди до Євро-2012: «Бюджет підготовки збірної до чемпіонату Європи становить 40 мільйонів гривень, не враховуючи виплат зарплат і преміальних. Одна домашня товариська гра обходиться нам в мільйон гривень. Виїзна − дорожче, близько півтора мільйона. Скажімо, підготовка стадіону у Харкові буде коштувати сто тисяч гривень, а у Львові, мабуть, стадіон обійдеться на п’ятдесят тисяч дорожче». В.Лашкул повідомив, що за можливість перевірити свої сили у матчах з найсильнішими збірними світу теж доводиться сплачувати своєрідний гонорар. Так, запрошення збірної Аргентини може коштувати півтора мільйона доларів, а Бразилії − два мільйони.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 25
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Zhurnalist84
Lua-Lua — 30.04.2010 09:06
kakoe soderzhitelnoe y krasnorechivoe komentariy.
TemkinDn
а с билетами будет как на Грецию?
TIGER SD
Tetiy — 30.04.2010 09:45
Приезжайте к нам!))) Ура! Пойду на голандцев!!!
Marchello_
Днепр врятли примет помните историю с Англией вроде как Днепр дисквалифицирован остаёться Донецк и Харьков , до матча врятли олимпийский будет готов , а против Аргентины или Бразилии играть на стадионе Динамо не имеет смысла
Tetiy
а я бы хотел увидеть Бразилию или Аргентину, но что-то мне подсказывает, что эти игры будут не в Киеве, для таких игр надо стадионы как в Донецке, Харькове, эх если бы к тому времени Олимпийский был готов...
AlekseyDK
Аааа, хочу Португалию в Киеве увидеть!))))
posaliv
Полтора лимона? Это ж годовая зарплата Милевского! Странное совпадение )
Lua-Lua
какие же тупые коменты.... такие же как и те кто их пишет...
еще раз, усритесь от зависти ублюдки...
ну и конечно же, сос али сос ете и будете со сать!!!
savsan
Открою страшную тайну. Суркис не только покупает всех))), но и продает. Иначе октуда бабло?
TemkinDn
интересно Месси приедет
patriot-Ukraine
А проти Iспанiї, спарингу не буде?
kiruxa_y
круто ... так держать!!!!
Marchello_
не уж то раскошелился , это правильно надо проводить спаринги с такими соперниками , а не со всякими там Азербайджанами и Грузинами , не в обиду гражданам этих стран , но именно такие матчи дают возможность увидеть на что способна наша команда
Zhurnalist84
Лярота!!! Запарили аргентинцы уже! Било бы нерлохо наказать их
и извените меня очень бы хотелос голом шевы.
Хрюн Моржов
Меня это и раньше удивляло. На хрена Украина выбрасывает бабки на поиск ТОР - спаррингов, а тренеру более-менее толковому платить достойную зарплату - денег нет. Смысл в районе нуля. Помню влет Голландии накануне ЧЕ-08. Тоже отвалили бабок и играли просто позорно.
mraque
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Maximko_Kh
маленький вопросец на ночь глядя, это деньги ФФУ или лично господина Суркиса, ведь как говорят в Одессе: "Это две большие разницы".
Хотя, всё равно спасибо за таких соперников
jmen-jmen
круто)))
Bav_Kharkiv
Суркис даже Марадону купил! Что уже говорить про Гадулянов, Шандоров и прочих Геренд ;)))
ebr1z
Молодец сурок, хоть что то делает , а не чешет языком и говорит что я бы сделал. . .