Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2657
11

Обращение болельщиков Кривбасса

Болельщики «Кривбасса» не опускают руки

Обращение болельщиков Кривбасса

Друзі. Земляки. Сусіди. Криворіжці! Жителі міста, славного своїми трудовими традиціями і волелюбством. Озирніться довкола та погляньте на наш дім, на наш Кривий Ріг. Майже все, що строїлося руками наших батьків та дідів, переможців фашизму, занехаяне або належить чужиньцям, які збагачуються за рахунок криворізьких надр, нашої праці, нашого з вами спадку і майбутнього наших дітей.

Не є винятком і наш славний футбольний клуб, гордість міста, Кривбас. Двічі бронзовий призер, фіналіст Кубку України, участник Кубку УЕФА, перший в Україні гідний конкурент багатомільйонним Динамо та Шахтарю. Команда, яка жодного разу не залишала Вищої Ліги українського футболу. Чий красень стадіон Металлург збирав більше сорока тисяч глядачів за матч. Нині його трибуни пусті, а його славні біло-червоно-чорні кольори «захищають» гравці, гру яких можна назвати не інакше як ганьбою. А їх контракти у десятки разів дорожчі за стипендії студентів, зарплати робітників та пенсії пенсіонерів, що кожного разу віддають 20-ть гривень за те щоб прийти і підтримати свій клуб, свою команду.

18 квітня футбольний клуб Кривбас і його вболівальники святкували 51-ий день народження нашої славної команди. Але святкували її у сумному настрої. Цього дня Кривбас на своєму полі програв дублюючому складу київського Арсеналу і вже в наступному турі має шанси офіційно попрощатись з Вищою Лігою. Натомість керівництво клубу робить усе, щоб на матчі приходило все менше і менше глядачів, їх, по правді кажучи, вже майже й не залишилося. Команда розвалюється, клуб на межі банкрутства, стадіон вимагає капітального ремонту. Такі реалії і результати «роботи» керманичів футбольного господарства. Дивно, чому вони досі займають свої місця!

Зараз від нас з вами залежить чи стане нинішня криза початком відродження і ще більшого злету нашого славного Кривбасу, чи стане кінцем його більш ніж піввікової історії. Ми, останні криворізькі вболівальники, щиро віримо у відродження нашого міста і нашої команди. Ми готові віддати свій голос і справою довести що так і буде. 1-го травня, у міжнародне свято єднання і праці, закликаємо всіх наших земляків, прийти і разом з нами, гордо і чесно сказати що у Кривого Рогу є майбутнє і є команда, бо ми незламні люди! Кривий Ріг наше місто! Кривбас наша команда!

Ми звертаємось до всіх, хто лише здатен нас почути, до студентів, робітників, криворізьких міліціонерів, народних обранців всіх рівнів і гілок влади, та до людей що їх обрали, та чиїм інтересам вони покладають свою працю. Чим більше нас прийде, тим гучніший буде наш голос. Єднаймося. Якщо ви чесна людина і теж не бажаєте віддавати своє майбутнє у чужі руки, сміливо приєднуйте свій голос до нашого. Розкажіть друзям і знайомим, дайте можливість якнайбільшій кількості людей прочитати цей лист, розмістіть об’яви там де ви вчитеся чи працюєте, розішліть цей лист інтернетом. Разом нас багато! Нас не подолати!

1-го травня, у міжнародне свято єднання і праці віддамо наші голоси на підтримку нашого міста та нашої команди біля стадіону Металлург, а 9-го травня, у день, коли наші діди здобули для нас мирне небо і перемогли фашизм, підтримаємо Кривбас на стадіоні у останньому матчі цього сезону Вищої Ліги українського футболу. Приєднуйся до нас. Кривий Ріг наше місто! Кривбас наша команда!

www.kryvbas.at.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Реал с Луниным не получит титул чемпиона в следующем матче. Что произошло?
Футбол | 07 мая 2024, 07:21 6
Реал с Луниным не получит титул чемпиона в следующем матче. Что произошло?

«Галактикос» выиграли 36-й титул чемпиона Ла Лиги

Воин завоевал трофей. Определен чемпион мира 2024 по снукеру
Снукер | 07 мая 2024, 06:23 2
Воин завоевал трофей. Определен чемпион мира 2024 по снукеру

Англичанин Кайрен Уилсон в финале со счетом 18:14 обыграл Джека Джонса

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
JIecHuk (Одесса)
Все когда-то бывает в первый раз
Igor_Drobniy
ага.. Таран киллер Кривбасса)))
bezzzv
Таран - убийца "Кривбасса", Максимов - увы не "мессия"! Лившиц с Затулко: - случайности в криворожском футболе!
Futbik09
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kylt_lichnosti
Впринципе закономерно и я даже рад. Это команда которая на протяжении нескольких сезонов играла хреново и заслужила этот вылет как никто другой...
ltlecmrf
А что-же ваш вечный мэр господин Любоненко,насытился всем и Кривбассом тоже? А ведь был сильно не равнодушный к клубу человек.Или был пиар?А развал клуба начался задолго до индуса,в 2002году с приходом в город наших всем известных олигархов.И восем лет агонии скоро закончатся,а жаль.
kum_Poltava
В Кривому Розы звернення написали українською мовою ???
:shock:
Респект і уважуха :ay:.
beerman1775
Хто не в курсі, спонсорами Кривбасу, крім Криворіжсталі були ЦГЗК, ПівнГЗК, тобто підприємства, які зараз належать власнику іншого клубу. В місті є клубний магазин Шахтар, тоді як атрибутика нашого клубу продається на бетонному парапеті біля входу на стадіо. В Шахтаря є надсучасна супер-пупер мега Донбас Арена, а ми можем залишитись , не тільки без команди в вишці, але й без стадіону. Є така підозра, що ФК "Кривбас" приговорили, ще до початку сезону. Не дарма ходив слух про те, що команда гратиме на іншому полі. А на місці "Металурга" буде зведено торгово-розважальний комплекс. З вильотом до 1 ліги, переїзд на менший стадіон цілком закономірний. А далі за сценарієм...
Limb
И все таки - ВЕРИМ В КОМАНДУ!
lesko1980
Максимова жалко... а команда по грі давно в 1ій лізі
lesko1980
і тут політику приплели поміж стрічок.
"занехаяне або належить чужиньцям, які збагачуються за рахунок криворізьких надр, нашої праці, нашого з вами спадку і майбутнього наших дітей."
Поганий дядько Лакші-Мітал не вкладає гроші в Кривбас, от віддали б Криворіжсталь Ахмєтці назад чи Фірташу, от було б їм добре. А те що він провів реконструкцію Криворіжсталі їм пофіг, головне щоб свої крали і відмивали бабло чере ФЕКА Кривбас.
Коли люди навчаться думати...