Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 01 марта 2024, 01:54
1932
2

Свято баскетболу у Дніпропетровську

17 квітня у дніпропетровському Палаці Спорту «Метеор» відбувся Матч Зірок Суперліги 2010

| Обновлено 01 марта 2024, 01:54
1932
2
Свято баскетболу у Дніпропетровську

Шоу розпочалося з конкурсу захисників в якому приймали участь Микола Вільховецький (БК «Дніпро»), Роландас Ярутіс («Азовмаш»), Ламар Карім («ДніпроАзот»), Кевін Тіггс («Ферро-ЗНТУ»), Максим Балашов («Будівельник») та Ілля Шемосюк («Пульсар»).

Кожен із учасників конкурсу мав за якомога коротший час подолати дистанцію, зробивши при цьому:
- слаломне подолання перешкод на дриблінгу
- вдалу передачу без відскоку
- кидок з лінії штрафного
- вдалу передачу з відскоком
- слаломне подолання перешкод на дриблінгу
- кидок з-під кошика
У фіналі Микола Вільховецький виграв у Іллі Шемосюка і отримав титул найкращого захисника Суперліги.

Другим був конкурс триочкових кидків. За звання кращого «снайпера» боролись: Нік Вільямс («Політехніка-Галичина»), Віктор Кондратовець («Кривбасбаскет»), Джон ДеГроут («ОДЕСА»), Олександр Рибалко («Ферро-ЗНТУ»), Стівен Бьортт («Ферро-ЗНТУ»), Денис Іванов («Дніпро») . Кожен із учасників мав 1 хвилину на 25 кидків (по 5 кидків з 5-ти різних позицій). Перші 4 кидки з кожної позиції виконувалися звичайними м’ячами та оцінювалися 1 балом за влучання. Кожен 5-ий кидок виконувався смугастим м’ячем і коштував 2 бали за влучання. До фіналу вийшли Віктор Кондратовець і Олександр Рибалко, який і виграв цей конкурс забравши на чотири очки більше.

Останнім був найвидовищніший конкурс слем-данків. Кожен учасник мав виконати два кидки., які оцінювались за 10-ти бальною шкалою п’ятьма суддями, тобто максимальна сума очок за два кидки була 100 балів. Участь в цьому конкурсі приймали: Макс Адам Конате («Дніпро-Азот»), Майкл Фрейзер («Говерла»), Павло Ревзін («Говерла»), Костянтин Глазирін («Дніпро»), Чарльз Томас («Ферро-ЗНТУ»). До фіналу потрапили Костянтин Глазирін та Чарльз Томас і здобувши за обидві спроби максимальну кількість балів судді вирішили розділити перемогу між двома гравцями.

В перерві глядачів розважала своїм виступом Світлана Лобода.

Гра почалась з «данку» Чарльза Томаса, за яким послідував трьохочковий кидок у виконання Дениса Лукашова. В результаті не дивлячись навіть на досить велику кількість триочкових кидків, на які навіть наважилися Григорій Хижняк та В'ячеслав Кравцов, перша половина гри все ж закінчилась 56:59 на користь команди «Легіону». У перерві запальними танцями з дівчатами з групи підтримки глядачів порадував Григорій Хижняк та комісар матчу Роман Рижик. Також було проведено конкурс кидків лінії штрафних серед тренерів, суддів та дівчат з групи підтримки, переможцем у якому став Віталій Черній, що реалізував всі свої спроби.

Не дивлячись на всі спроби гравців «України» третя чверть теж закінчилась з перевагою «Легіону» у сім очок 87:94. В останній чверті максимальна різниця очок сягнула 13 на користь «Легіону», та за лічені хвилини до кінця українці скоротили відставання до двох пунктів, але вибороти перемогу все ж не змогли. Рахунок становив 123:125. MVP Матчу Зірок став Джон ДеГроут («Одеса»).

На прес-конференції після матчу, в якій прийняли участь MVP Матчу Зірок Джон ДеГроут, переможці конкурсів Костянтин Глазирін, Чарльз Томас і Микола Вільховецький, а також Звєздан Мітрович, Кирило Большаков та Віталій Черній, всі відмітили, що шоу пройшло на досить високому рівні і подякували організаторам за це свято, а тренери наголосили на тому, що тепер починається серйозна підготовка до ігор плей-офф.

Олександр ЛЕПЕСТІЙ
Фото Марина Кірпікова

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

У кого 9.8? Известны оценки Зинченко и Мудрика за матч Арсенал – Челси
Футбол | 24 апреля 2024, 00:35 3
У кого 9.8? Известны оценки Зинченко и Мудрика за матч Арсенал – Челси

«Канониры» победили со счетом 5:0

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 18
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dron.gin
А много людей было!? И почем билеты были?
nekton
Матч понравился. Хижняк - молодчина. Реально видно было что парень вышел на шоу для болел. Концовка - с одной стороны интрига, с другой - все таки игра то товарищеская.