Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок английской лиги
|
1577
0

Чвертьфінальні лотереї

Результати чвертьфінальних матчів Кубку Ліги

Чвертьфінальні лотереї
ПФЛ

1/4 фіналу

НИВА - ЛЬВІВ-2 - 5:0 (3:0).
Вінниця: Гайдаржи, Прохоров, Гергелюк, Найко, Воронін, Пилявський, Герасимець, Варченко, Бовтрук, Качур, Козьбан. На заміну виходили: Скибенко, Куба, Веретинський, Лук'янець, Адаменко, Пивовар, Кушка.
Голи: Козьбан (23), Варченко (27), Качур (29), Гергелюк (55), Куба (65).

Вінницька «Нива» вийшла до півфіналу Кубка Ліги, розгромивши на своєму полі ФК «Львів-2» і показавши при цьому феєричний і комбінаційний футбол, інформує сайт вболівальників клубу.

Олег Федорчук, головний тренер «Ниви»: «Ми серйозно готувалися до цього матчу, бо знали про амбіції львівського клубу в цьому турнірі. Але зіграли дуже добре, зібрано, і справедливо перемогли. Хлопці повністю виконали установку на гру, всі проявили свої найкращі якості, тому ми задоволені як результатом, так і грою. Планували виставити основний склад на перші 45 хвилин гри. Я не думаю, що таке має позначитися на функціональному стані гравців перед матчем у Миколаєві. Навпаки, я вважаю: щоб прогресувати, гравці повинні проводити одну-дві гри щотижня. Цей матч лише частина тих максимальних завдань, які стоять перед нами: виграш Кубка Ліги, а також завоювання першого місця в другій лізі.
До матчу в Миколаєві ми серйозно готуємося. Впевнені у своїх силах і їдемо перемагати».

СТАЛЬ — ІЛЛІЧІВЕЦЬ-2 - 0:0 (по пен. 2:3).
Дніпродзержинськ: Карабін, Ломко (Сахно, 88), Лешко, Полуницький, Обревко, Васильєв (Романенко, 46), Кудь, Вайда (Шутов, 46), Гориславський (Алієв, 67), Кривий (Скарлош, 46), Бережний.
Маріуполь: Євтушенко, Оберемок, Ковальов, Доценко, Корольов, Сикульський, Швець, Буравльов (Гревцов, 89), Омельченко (Поргобіані, 52), Філатов (Музика, 64), Гунченко.
Пенальті забили: Полуницький, Лешко — Ковальов, Швець, Гунченко.
Пенальті не забили: Скарлош, Бережний, Шутов — Доценко.

«Сталь» вийшла на поле без кількох гравців основи — було надано шанс проявити себе запасним гравцям. Відразу скажемо, що їм це не повною мірою вдалося і не випадково після перерви у складі дніпродзержинців з'явилися гравці «основи».

Гравці другої команди маріупольського «Іллічівця» хоч і плентаються в хвості турнірної таблиці першості, проте показали, що грати у футбол уміють. Щоправда, нав'язати свою гру господарям вони ще не в силах, але певний рівень підготовки, безумовно, відчувається. Тим більше, що біля керма колективу стоїть досвідчений Юрій Керман, який багато років тренує другу маріупольську команду.

Дніпродзержинці, незважаючи на неоптимальний склад, швидко захопили ініціативу і гра в першому таймі проходила біля воріт Ігоря Євтушенка.

На 30-й хвилині дніпродзержинці мали дві поспіль можливості відзначитися. Спочатку небезпечний простріл Вайди в штрафному майданчику не встигли замкнути гравці «Сталі», а через кілька десятків секунд Денис Береговий, розгойдавши оборону гостей, завдав удару по воротах, але не переграв воротаря маріупольців.

У гостей в першому таймі мало що виходило попереду — всі їх думки були зосереджені на утриманні нульового рахунку. Те ж саме стосується і другого тайму матчу, на який господарі вийшли з кількома основними гравцями, котрі починали матч на лаві запасних.

Але успіх відвернувся від «сталеварів» і у результаті долю переможця матчу довелося вирішувати в серії післяматчевих пенальті. Щасливий білет у цій лотереї витягнули гості, які залишили дніпродзержинців поза Кубком Ліги.

ГІРНИК-СПОРТ - РОСЬ - 2:0
Голи: Забула (17), Полтавець (86)
На 61-й хвилині Дорогань не реалізував пенальті.
Вилучення: Скляренко (43, друге попередження)

МИР (Горностаївка) - СПАРТАК (Молодіжне) - 0:0 (пен. 5:4)

Півфінал

Нива - Мир
Гірник-Спорт - Іллічівець-2

Матчі відбудуться 28 квітня та 5 травня.


Олександр ГОРБАЧОВ, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 10:51 3
Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити

Украинец попал в символическую команду недели Лиги чемпионов от WhoScored и SofaScore

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.