Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
7193
14

Закарпатье – Черноморец – 1:1

Боротьба за виживання загострюється + ВИДЕО

Закарпатье – Черноморец – 1:1
Закарпатье - Черноморец

Навіть попри те, що «Закарпаття» сьогодні фактично врятувалося від поразки, і футболісти, і тренери і вболівальники ужгородців залишали стадіон із приопущеною головою. Команда Гамули не досягла такого бажаного максимального результату. Хоча ще після першого тайму він здавався цілком реальним…

Як зазвичай, вдома закарпатці розпочали із неабияким бажанням та ентузіазмом. Відчувалося, що футболісти «Закарпаття» грають із подвійною відповідальністю, зважаючи на те що суперник – конкурент у турнірній таблиці. Як і прогнозувалося, Гамула з перших хвилин (лише вдруге в сезоні) випустив двох номінальних нападників. Натомість Баль та його хлопці чітко зосередились на оборонних діях, залишивши попереду 2-3 атакуючих гравців.

Провівши коротку розвідку, ужгородці взялись до справи. З хвилини 15-ї вони практично не дозволяли морякам покидати свою половину поля. Моменти за участю Давидова, Невуче, Трішовича виникали один за одним. Відверто нервував молодий голкіпер «Чорноморця» Паст. Одного разу він взагалі не влучив по м’ячу після відкидки партнера і ледь не подарував сферу Невуче, однак нігерієць пізно стартував і не встиг покарати Паста.

Старанний форвард «Закарпаття» Сергій Давидов за один перший тайм мав, напевно, більше шансів забити, ніж за ціле друге коло. Вихід віч на віч – і випадковий сейв того таки Паста, дальній удар зі штрафного – хрестовина... Це найцікавіші нагоди Давидова. Взагалі в першій половині гри усе «Закарпаття» діяло на чудових швидкостях, граючи у комбінаційний вольовий футбол. Бракувало тільки взяття воріт. Одесити ж нагадали, що теж можуть атакувати, лише на останній хвилині тайму. Левіга пробивав з 16-ти метрів поміж захисників, але Бабенко упевнено накрив м’яч.

Другий тайм команди знову почали обережно, адже ціна помилки могла стати занадто великою. Закарпатці не давали розслаблятись Давидову і створили для нього ще один момент, але нападник з гострого кута не влучив у ближній кут. Далі ужгородці схоже взяли тайм-аут і дозволили «Чорноморцю» перевести подих. І даремно... Баль випускає на поле юне дарування Балашова і той одразу розбудив захист ужгородців. Два моменти за його участю практично за дві хвилини мали всі шанси стати ключовими у матчі. Однак одного разу форвард, вийшовши один в один, не зумів переграти Бабенка, а за мить вивів на удар Левігу, та голкіпер знову був на висоті.

Третя атака моряків таки стала результативною. Досвідчений Малигін, який весь матч тримав у тіні Нарсісо, таки не витримав. Маленький форвард прикривав м’яч корпусом у штрафному майданчику, а Олександр притримав його за плече. Цього було досить. Одинадцятиметровий спокійно і впевнено реалізовує ватажок моряків Ващук.

Такого удару закарпатці не чекали. Однак, те що від команди Гамули не відбереш – це характер. У жодному матчі сезону «Закарпаття», навіть програючи по ходу поєдинку, ніколи не складало зброю. За це були нагороджені і сьогодні. Вже практично без сил вони на морально-вольових помчали відігруватись. Як і минулого матчу, тренер робить козирну заміну. На поле всього-то вдруге в сезоні виходить фланговий хавбек Євген Лисицин, і вже через хвилину з другої спроби забиває «Чорноморцю».

Одразу пригадався домашній матч ужгородців із «Зорею», коли вони теж під завісу поєдинку пропустили з пенальті, але врешті решт перемогли. Проте в цьому матчі на такий героїчний подвиг сил не вистачило.

Мирослав НЕБЕСНИК, спеціально для www.sport.ua

«Закарпатье» – «Черноморец» – 1:1

«Закарпатье»: Бабенко, Малыгин, Болохан, Леандро, Комарницкий, Тришович, Гомес (Лисицын, 81), Иванов (Микуляк, 58), Райчевич, Невуче (Алексеев, 69), Давыдов.
«Черноморец»: Паст, Федорив, Леонардо, Шандрук, Ващук, Гришко, Бондаренко (Балашов, 63), Маурисио Сауседо, Владов, Левига, Нарсисо (Ребенок, 86).
Голы: Лисицын (83) – Ващук (72, с пенальти).
Предупреждения: Райчевич (11), Малыгин (74), Микуляк (92) – Леонардо (11).

Удары (в створ):11 (5) – 5 (4).
Угловые: 3 – 5.
Офсайды: 5 – 2.

Зрителей: 4.100
Оценка поля: 3
Честная игра: 6,000 - 7,142

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

www.sport.ua

0:1.Ващук

1:1.Лисицын

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rno555
який сенс в існуванні таких команд- де знаходять таких з дозволу сказати- футболістів-в радянські часи за такий футбол платили талонами на харчування- це ганьба для регіонів які давали футболу найбільш технічних футболістів-
tsandrew
to JIecHuk (Одесса) — 15.04.2010 23:45
Не бздедь,Черноморец будет в вышке.Знаю,так оно и будет!
_______________________________________________________
А смысл ????
JIecHuk (Одесса)
Не бздедь,Черноморец будет в вышке.Знаю,так оно и будет!
I_LOVE_UKRAINE
Як же стидно за сусідів, таке ехо на стадіоні і ці скандування, я вже чую вкотрий раз - прямий ефір на всю Україну...
milaneza
вболівальники, закарпаття деградовані люди!!!
shumer_18
Закарпаття показало хороший футбол і заслуговувало на перемогу!!!
ChMP
не,думаю,что все будет отлично! главное-дома не плошать ;)
ChMP
DooNbaSss_STrong — 15.04.2010 18:44
жопа!!!)))))))))))))
DooNbaSss_STrong
ОТЛИЧНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ChMP
ну что?! давненько мы не видели Бессарабского дерби (Черноморец-Днестр) в первой лиге...
Od.Ukr
хочется написать что то хорошее,но.....
это не команда блять,это конюшня...
кто то приехал здесь карьеру заканчивать ,кто то опыта набраться,кому то просто море нравится,каждый решает какие то свои вопросы,а команды ноль ,президент ноль
Не позорте город сука,разойдитесь по камышам,разьезжайтесь по домам,розсоситесь короче.Боитесь играть нех.уй на поле выходить вообще,зачем было вообще тренироватся всю жизнь чтоб потом вот так играть
vitali_k
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vitali_k
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
nemos_z_Frankivska
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил