Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1690
2

РАЦ: «В играх с нами о победе думает только Динамо»

Защитник «Шахтера» дал интервью пресс-службе «Карпат» перед важнейшим поединком

РАЦ: «В играх с нами о победе думает только Динамо»
Разван Рац, фото blik.ua
Минулої суботи «Шахтар», зігравши внічию на своєму полі з «Дніпром», вперше у 2010 році втратив очки. Тим самим донеччани дозволили себе наздогнати «Динамо». Зрозуміло, що після матчу настрій у підопічних Мірчі Луческу був не найкращий. Однак від спілкування з журналістами вони не відмовлялися. Зокрема, румунський легіонер «Шахтаря» Разван Рац відповів на запитання Інформаційного центру ФК «Карпати».
 
– Ми на кожну зустріч виходимо виключно з думкою про перемогу. Тим більше зараз, коли боремося за «золото» з «Динамо». Все може вирішити одне очко. Тому, виходячи на гру проти «Дніпра», в голові у нас були лише думки про виграш. А ще ми не хотіли переривати нашу переможну серію в іграх чемпіонату на «Донбас-Арені». Ми розуміли, що кожна серія колись закінчується, але все одно хочеться, аби вона тривала якомога довше. 
 
– І що вам завадило обіграти дніпропетровців?
– Перед грою Мірча Луческу нам нагадував, що необхідно втримати відрив від «Динамо» в два очки. Можливо, десь нам стало на заваді велике бажання обов’язково перемогти. Але не можу не визнати, що це був наш найгірший поєдинок на «Донбас-Арені». Для того, щоб стати чемпіонами, ми повинні грати зовсім по-іншому. «Дніпро» зумів нам нав’язати свою гру. В результаті у нас було дуже мало комбінацій. Хоча навіть за такої гри ми мали моменти. Але реалізувати бодай один з них нам так і не вдалося. От і вийшло, що втратили очки.
 
– Вважаєш, «Дніпро» не заслужив на нічию в цій зустрічі?
– Вони вийшли на гру дуже добре налаштованими на боротьбу. По закінченні матчу гравці «Дніпра» були задоволені результатом. Можливо, вони й заслужили на нічию. Але в будь-якому разі, це не «Дніпро» взяв очко, а ми йому його подарували. Ми не мали права не вигравати.
 
– Але ж ви не обіграли «Дніпро» і в матчі першого кола у Дніпропетровську…
– Так, вони на нас завжди дуже добре налаштовуються. Хоча з іншого боку, а хто на нас в Україні не налаштовується і не робить все, аби не програти? Про виграш, напевне, в іграх з нами думає лише «Динамо».
 
– Тепер у вас з «Динамо» порівну очок. Вважаєш, доля «золота» вирішиться у вашому очному протистоянні?
– До поєдинку між нами ще далеко. До нього кожен ще зіграє по чотири матчі. Тому помилки може припуститися і «Динамо», і «Шахтар». Хоча зрозуміло, що від матчу між нами залежатиме дуже багато. Звичайно, прикро, що ми втратили очки з «Дніпром», але виправити вже нічого неможливо. Тепер головне – не повторити таких помилок у наступних іграх.
 
– А перша з них – уже в четвер проти «Карпат» у Львові.
– Після матчу з «Дніпром» Мірча Луческу в роздягальні сказав нам, щоб ми готувалися до дуже непростого матчу у Львові. Адже втрачати очок нам аж ніяк не можна. Але й «Карпати» зараз борються за високі місця. За певних розкладів вони можуть навіть стати третіми, не кажучи вже про місце в єврокубках. Але ми не маємо наміру їм в цьому допомагати, тому їдемо до Львова за перемогою.
 
– У матчі першого кола ви розгромили «Карпати» 5:1. Як думаєш, це додасть вашим суперникам додаткової мотивації?
– Не знаю, про це треба питати гравців «Карпат». У тій грі ми мали повну перевагу. Щоправда, три з п’яти голів забили з пенальті. Однак не знаю, як «Карпати», а ми про ту гру, коли будемо виходити на поле у Львові, не згадуватимемо. Адже кожен поєдинок починається з 0:0.
 
– Очікується, що львівський стадіон «Україна» буде заповнений вщент.
– Я в цьому не сумніваюся. Адже у Львові дуже сильно люблять футбол. А тут ще й їхня команда добре грає. Так що ми готові до повних трибун і до того, що львівські фани, немов шалені, підтримуватимуть команду господарів. Але нам не звикати грати за таких умов. Головне – щоб гра була цікавою і сподобалася глядачам. Але я не обіцяю, що львівські вболівальники будуть задоволені кінцевим результатом.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alexart75230175
РАЗВАН, относись к сопернику уважительно и к тебе потянуться люди. А если более конкретно, то ты забыл сказать, что совсем молодой Пашаев тебя ни то что переиграл, а полностью выключил из игры. Поэтому когда ты говоритшь "...це не «Дніпро» взяв очко, а МИ йому його подарували" нужно говорить не МЫ а ОНИ (тебя на поле не было).
alexart75230175
РАЗВАН, относись к сопернику уважительно и к тебе потянуться люди. А если более конкретно, то ты забыл сказать, что совсем молодой Пашаев тебя ни то что переиграл, а полностью выключил из игры. Поэтому когда ты говоритшь "...це не «Дніпро» взяв очко, а МИ йому його подарували" нужно говорить не МЫ о ОНИ (тебя на поле не было).