Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
830
0

Поки що - суцільні невдачі

Збірна України WU-17 невдало розпочала елітний раунд відбіркового циклу до Євро-2010

Поки що - суцільні невдачі
ФФУ

Після того, як молодіжна збірна України (\А/U-19) Олександра Масальського втратила в Бельгії усі шанси на вихід до фінальної частини Євро-2010, невдало стартувала в елітному раунді відбіркового циклу до Євро-2010 і дівоча збірна Миколи Лисенка.

Молодіжна жіноча збірна України (вік до 19 років), поступившись на старті збірним Італії і Бельгії, достроково втратила усі шанси на вихід до фінальної частини Євро-2010, що пройде у Македонії. Треба проте віддати й належне нашим дівчатам — вони змогли на завершення «грюкнути дверима», обігравши збірну Боснії та Герцеговини з рахунком 6:0.

Україна — Боснія-Герцеговина — 6:0 (1:0).
Україна: Гаєвська, Кучеренко, Гудимова, Єременко, Басанська, Овдійчук, Тельна, Сорокіна (Астахова, 75), Городецька; (Яковишин, 46), Стець (Тихонова, 66), Воронцова.
Голи: Стець (36), Тельна (59), Яковишин (61, з пен., 68, 89), Сорокіна (74).

Слідом за дівчатами з команди (WU-19) невдача спіткала і дівочу збірну України (WU-17). У стартовому поєдинку елітного раунду відбіркового циклу до Євро-2010, що триває в Криму, підопічні Миколи Лисенка поступилися збірній Ірландії.

Україна — Ірландія — 1:3 (1:1).
Україна: Гаєвська, Будник, Тельна, Кравець, Голиш, Фурманова (Хіміч, 37), Овдійчук (Давиденко, 75); Воронцова, Томилко (Шматко, 79), Яковишин, Дарицька.
Голи: Воронцова (38) — Горман (14), Доннеллі (61), О'Салліван (74).

На початку матчу ірландська команда, як інформує прес-служба ФФУ, діяла активніше, а господарки відверто нервували. На 14-й хвилині, після подачі з лівого флангу, капітан «зелених» Дора Горман, вправно зігравши на другому поверсі, відкрила рахунок.

Підопічним Миколи Лисенка вдалося налагодити колективну гру лише ближче до перерви. 17-річна лідерка команди Оксана Яковишин, завдяки дриблінгу, позбавилася опікунів на правій бровці та виконала націлений навіс на дальню стійку. Дарина Воронцова сміливо кинулася на м'яч і таки змогла спрямувати його у ближній кут — 1:1.

По перерві наші дівчата диктували суперницям свої умови та мали кілька чудових можливостей, щоб вийти вперед. Шанс був у Інни Томилко, котра першою встигла на добивання після небезпечного «пострілу» Олени Тельної і мала перегравати воротаря, але...

Підтримувати великі швидкості впродовж усього другого тайму «синьо-жовтим», як інформує прес-служба ФФУ, було важко. Тож господарки скинули оберти, ірландська збірна забила вдруге: на 61-й хвилині, завдяки потужному удару з лінії карного майданчика.

Закріпили гості неприємний для нас рахунок за шість хвилин до закінчення гри. Прикрою помилкою українського воротаря скористалася Деніз О'Салліван.

Після матчу наставник нашої збірної Микола Лисенко лише зауважив, що лідери української команди, які недавно виступали за «молодіжну» в кваліфікаційному раунді в Бельгії, зараз перебувають не в найкращій формі.

Ганна ГУМЕННА, газета «Український футбол»

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.