Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1315
0

МАРТЫНЮК: «Мы выиграем у Динамо»

Молодой игрок карпатской «молодежки» уверенно стучится в двери первой команды

МАРТЫНЮК: «Мы выиграем у Динамо»
Ярослав Мартынюк, фото fckarpaty.lviv.ua
Плеймейкер молодіжки вже у другому поспіль матчі виходить на заміну в основному складі «Карпат». Але дубль «зелено-білих» це, наразі, та команда, де Мартинюк має достатньо часу, щоб сповна продемонструвати свої сили. І у матчі з «Таврією», і з «Закарпаттям» на полі півзахисник був корисним і виконав чималий обсяг роботи. Після гри у Чопі Ярослав поділився враженнями від матчів та дав оцінку найближчим іграм.
 
– Після такої перемоги мене переповнюють емоції. Нам треба було сьогодні тільки вигравати, тому що і «Шахтар», і «Динамо» взяли по три очки. І за поразки чи нічиєї ми б поступилися їм першим місцем. У нас наступна гра з «Шахтарем» – будемо битися за чемпіонство і постараємося перемогти.
 
– У першому таймі досить важко було вам грати…
– Така команда «Закарпаття», двояка… Ми налаштовувалися на боротьбу і на перемогу. Але знали, що ужгородці грають, якщо сказати відверто, за схемою «одинадцять людей ззаду». Коли суперник глухо обороняється, важко грати, але хотілося додати грі швидкості і якомога швидше забити. Дещо у нас не виходило, та ще й пропустили прикрий гол на початку матчу. Головне, що зуміли виправити все, що було не так.
 
– На початку гри «Карпати» пропустили дещо дивний гол.
– Начебто підсковзнувся Олег Тарасенко, а Гурський, здається, його не підстрахував. Але зважте, що Андрій після травми вперше на поле вийшов. Він не мав змоги грати, от і щось у нього не вийшло. Але добре, що ми сьогодні перемогли і всі здорово відіграли.
 
– Ще важчою, аніж перший тайм матчу у Чопі, була гра на СКА проти «Таврії»…
– З сімферопольцями у нас не виходило довести до кінця нічого із задуманого. Вже забули ту гру як неприємний сон. Зіграли внічию, і добре. Це футбол – не варто зациклюватися на кожній невдачі. Хоча моментів у нас був цілий вагон, і ми могли виграти, але підвела реалізація.
 
– Наступна гра у вас з головним суперником – «Шахтарем»…
– На виїзді ми обіграли донецьких з рахунком 2:0. Думаю, що «Шахтар» приїде у Львів з подвійним настроєм: і за поразку треба здачу дати, і за перше місце боротися. Вони старатимуться виграти в нас і битимуться до кінця. Гра вийде не з легких, і за перемогу треба буде добре поборотися. Ми зі свого боку доводитимемо, що зараз є найсильнішими у першості і дуже постараємося здобути перемогу.
 
– Після «Шахтаря» буде ще й матч проти «Динамо». Тут уже ви мститимете киянам?
– Ту гру з «Динамо» важко пояснити. У нас до того матчу була серія із 11 переможних ігор. От вони й подумали: як це «Карпати» виграють в «Динамо», та ще й у Києві? Суддівство там було погане, сподіваюся, у Львові все буде добре. Тоді ми грали не гірше за них, але програли. На наступний матч проти «Динамо» налаштовуватимемося тільки на перемогу – незважаючи ні на що.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.