Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
3698
0

Футбольна боротьба за нетбуки почалася

10-11 квітня в столиці стартував футбольний турнір на кубок Віктора Пилипишина

Футбольна боротьба за нетбуки почалася
детский футбол

в столиці стартував футбольний турнір на кубок Віктора Пилипишина, який проходить за підтримки громадського руху «Кияни передусім!», благодійного фонду «Діти передусім!» та Шевченківської райдержадміністрації. В ці дні в боротьбу за головний приз змагань – нетбуки вступило більше 60 шкільних команд з 350 зареєстрованих.

Субота. 10.00. Одночасно на п’яти стадіонах Шевченківського району почалися перші матчі з міні-футболу на кубок Віктора Пилипишина. Це – шкільні команди у молодшій – 9-11 років, середній – 12-14 років та старшій групі – 15-17 років. Випробувати свою майстерність та удачу на футбольному полі ризикнули хлопці з шкіл Шевченківського, Дарницького, Дніпровського, Подільського районів та багато дворових команд міста Києва.



Вже з перших хвилин стало зрозуміло, що жодна команда не потрапила на змагання випадково, а всі хлопці готові боротися до кінця. Адже мрія всіх школярів – вийти у фінал та поборотися за звання кращих футболістів у столиці. Але змагання є змагання. І для когось вони закінчилися вже цими вихідними, інші ж продовжать боротьбу у другому відбірковому турі. 10-11 квітня боротьбу закінчили 32 команди.

- Щиро вітаю всіх юнаків, які пройшли до наступного етапу змагань, та хочу підтримати тих, хто, на жаль, залишив нас. Не засмучуйтеся, продовжуйте грати у свою улюблену гру, покращувати свої вміння і приходьте на турнір наступного року. Впевнений, удача обов’язково вам посміхнеться, - наголосив Віктор Пилипишин.



«Цей турнір, ми сподіваємося, допоможе багатьом родинам згуртуватися, весело та з користю провести час. Адже у буденному житті батькам не завжди вдається проводити вдосталь часу зі своїми дітьми, разом відпочивати, займатися спортом. Такий дефіцит спілкування з дітьми мені добре знайомий з власного досвіду. Тому громадська організація «Кияни передусім!» особливу увагу приділяє сімейному дозвіллю».



Наступні відбіркові ігри проходитимуть 16-18 квітня на 22 стадіонах Шевченківського району, збудованих у 2007-2009 рр. А восени на всіх учасників турніру чекають видовищні ігри 1/16, 1/8, ¼ фіналу, а також півфінал і фінал.



Нагадаємо, до участі в турнірі на кубок Віктора Пилипишина запрошуються команди з семи хлопців віком 9-17 років. Переможці змагань отримають цінні призи: 1-е місце – нетбуки, 2-е місце – фотоапарати, 3-є місце – плеєри iPod.

Подробиці та реєстрація команд за тел. 4-999-888.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.