Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
8929
15

Тайм - Шахтер - 6:0

Комплекс «Тайму», або як «Шахтар» дві години не може гол забити + ВИДЕО

Тайм - Шахтер - 6:0
Тайм - Шахтер

Від цього матчу чекали багато. Головним питанням було, чи зможе «Шахтар» зберегти інтригу у чемпіонаті. Але як виявилось, що «Шахтар» не в змозі не те, щоб створити проблеми «Тайму», а хоча б забити гол у ворота львівської команди. За останні три поєдинки «гірники» так і не спромоглись хоча б на гол. А це 120 хвилин, або дві години чистого часу. А якщо врахувати ще матч першого кола, то кількість «сухих» хвилин «Тайму» у матчах із «Шахтарем» досягла позначки 136.

Хоча половина першого тайму пройшла у рівній боротьбі, навіть, можна сказати, із перевагою гостей. Дійсно, «таймівці» досить довго запрягали, але зате потім як поїхали...
Першим потривожив Лисенка Камеко, і воротар справився зі своїми обов’язками. Потім дива намагались витворити бразильці. Ромаріо накинув, а Фумаса пробив через себе в падінні, але це було не ефективно. А от перший по справжньому гольовий момент мав Вершинін, який відгукнувся на передачу партнера, виграв боротьбу і пробив з шести метрів вище воріт.

Напевно, лише після цього епізоду львів’яни проснулись. І почали виникати моменти й біля воріт Сагайдаченка. На 8-й хвилині мав забивати Олександр Бондар. Він отримав передачу від Павленка і з 4-х метрів пробив мимо воріт. Також у першій половині тайму слід відмітити велику кількість ударів, які блокували захисники. Дійсно захист обох команд був на висоті.

Але «Тайм» з кожною хвилиною все нагнітав і нагнітав ситуацію біля воріт Сагайдаченка і оборона «шахтарів» таки не витримала. Макаєв віддав різку передачу на Павленка, який від лицевої лінії віддав в центр, м’яч зрикошетив від захисника, Олександр Бондар набіг і ввігнав сферу у сітку. Це був початок розгрому.

Відразу Овсянніков після кутового пробив у стійку воріт. Згодом удари Кондратюка і Якуніна блокували захисники. Але через дві хвилини донеччани пропустили вдруге. Якунін по правому флангу накидав м’яч Кондратюку, але сферу дістав Мірошник і від нього круглий полетів у штрафний майданчик, де Сагайдаченко тільки по відомих йому причинах відбив м’яч прямо на ногу Легчанову.

«Тайм» на цьому не зупинився, а продовжував нагнітати ситуацію. Овсянніков і Якунін після виходів один на один намагались перекинути воротаря, але двічі кіпер прочитав задуми «таймівців». Але все-таки воротар помилився вдруге. Кондратюку кинули м’яч на хід, а Сагайдаченко вийшов далеко з воріт і вибив сферу, Легчанов в один дотик повернув м’яч Кондратюку, який вже розстріляв кіпера – 3:0.

За такого рахунку Станіслав Гончаренко випустив п’ятого польового гравця. Ним став Легчанов, і «Тайм» просто почав катати м’яч на своїй частині майданчика, а як донеччани дьорнулись пресингувати, то відразу пішла передача уперед, яка закінчилась аутом. Після аута захисники залишили одного Овсяннікова, який розстріляв ворота – 4:0.

Після такого першого тайму після відпочинку й годі було сподіватись на інтригу. Хоча Ігор Москвічов намагався щось змінити, і з перших хвилин пішов у бій з відкритим забралом, себто без воротаря. Але розігрувати зайвого «Шахтарю» не вдавалось. Гості хоча й тримали м’яч під контролем, але гострих моментів не створили. І згодом на ворота все-таки вийшов Сухомлинов, який замінив Сагайдаченка. Але досвідченому воротарю також не вдалось залишитись «сухим».

На 34-й хвилині Овсянніков вийшов п’ятим у «Тайму, і львів’яни почали контролювати м’яч. Знову вийшло, як у першому таймі. Львів’яни почали катати м’яч на своїй половині і чекати пресингу «гірників». Тільки Камеко вирішив запресингувати, миттєво «Тайм» організував триходівку, в результаті якої Кондратюк забив у порожні ворота. А учасниками цієї комбінації ще були Якунін і Павленко.

Крапку у матчі поставив Овсянніков, який надалі грав п’ятим. Легчанов пробив здалеку і Сагайдаченко відбив м’яч перед собою, Кондратюк корпусом прикрив сферу і відкинув на Овсяннікова, який з 2-х метрів закинув круглого у сітку. От так, чергова перемога «Тайму», і інтрига у чемпіонаті майже вичерпана.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львов) - «МФК Шахтер» (Донецк) - 6:0

«Тайм»
: Лысенко - Легчанов, Овсянников, Якунин, Кондратюк - Бондарь А., Макаев, Павленко, Чепорнюк - Скорый, Бондарь Д.
«МФК Шахтер»: Сагайдаченко (Сухомлинов, 22) - Фумаса, Камеко, Ромарио, Вершинин - Калуков, Мирошник, Моргунов, Рось
Арбитры: Дараган (Киев), Туржанский (Запорожье)
Бондарь А., 14, Легчанов, 16, Кондратюк, 18, Овсяников, 20, Кондратюк, 35, Овсянников, 40.

Удары (в створ): 20 (12) - 11 (5).

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

www.sport.ua

Голы

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vovasss
to Гость — 12.04.2010 21:01
А Ви мені покажіть людину, яка б заплатила гроші за звіт.
Я пишу офіційний звіт до матчу, і якщо "Шахтар" програв 0:6 , то так воно вже і є... Вони явно слабші за "Тайм"...
"Шахтар" ж нічого не показав...
Що можна говорити, як донеччани не можуть забити зо ча б гол у вороата "Тайму".
vald5052410
Гость — 12.04.2010 17:24 ты на Вороторя Шахты не гони!!! ты себя видел.. я уверен что только можешь языком базарить и все а на деле труп..так что хавалник свой закрой и отдыхай барыга!
spyyyy
А первый факт есть действительно, но это временно
spyyyy
Гость — 12.04.2010 17:24
Со вторым и третьим фактом ты идешь за х... - это факт 4
spyyyy
Гость — 12.04.2010 10:56
Пусть колят. Они всегда болеют за команды, которые сегодня во Львове сильнее. Вчера глотку за Энергию драли, сегодня за Тайм. не будет Тайма, за Кардинал начнут болеть. Они всегда за тех, кто сильнее. А мы будем болеть за одну единственную команду.
Проблема не в слабых игроках Шахтера. Создается впечатление, что в Донецке наелись чемпионств и потеряли интерес к футзалу. ни одного сильного игрока летом не пришло. Разве могло быть подругому? вопрос как будет дальше? Если так продолжится и этим летом, то Шахтер станет середнячком.
А Москвичев - молоток, делает все что может с теми кто есть.
Vovasss
Якщо чесно "Тайм" зараз набагато сильніший "Шахтаря"...
Ви б побачили, як "Тайм" розігрує при грі в п'ятого польового... Та тільки Камеко дьорнувся, як тут відразу пішла передача і львів'яни забили у порожні ворота...
Так, у "Таймі" найкращі гравці України, але ж і в "Шахтарі" не останні гравці...
Як можна так грати, щоб за 120 (!!!) хвилин чистого ігрового часу не забити хоча б гола... Та це б зробила навіть команда, яка виступає у чемпіонаті Львівської області... Ну, я розумію, що це принциповий поєдинок, що у "Шахтаря" проблеми зі складом, але все ж...
Не забити хоча гол за три поєдинки – це вже занадто... Якби не вирвана перемога на початку сезону у "Енергії" (тоді на останній хвилині забив Вассура), то зараз б "Шахтар" б переживав і за своє друге місце...
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Remark79
Гость — 11.04.2010 19:48Що за брєдні? Львів відкритий для всього світу, а тим більше для сходу України.)) І живемо ми за свої кровно зароблені (не знаю на рахунок вас, за що живете ви). А якщо уважно прочитати коменти, то можна зауважити, що й нам не паралельний той факт, що в Шахтаря спад.
Але спортивний азарт завжди буде спортивним азартом, тому давайте вболівати кожен за свою команду!!! ТАЙМ - ЧЕМПІОН!!!
======================
+100 !!!!!!!!!
+1000!!!!!!!! )))А такий недоумок, який вважає, що захід живе за рахунок сходу є дійсно недоумком!
КРИСТИНА
Гость — 11.04.2010 19:48Що за брєдні? Львів відкритий для всього світу, а тим більше для сходу України.)) І живемо ми за свої кровно зароблені (не знаю на рахунок вас, за що живете ви). А якщо уважно прочитати коменти, то можна зауважити, що й нам не паралельний той факт, що в Шахтаря спад.
Але спортивний азарт завжди буде спортивним азартом, тому давайте вболівати кожен за свою команду!!! ТАЙМ - ЧЕМПІОН!!!
======================
+100 !!!!!!!!!
uefacom
Дайте відео голів! Пліз
КРИСТИНА
Гость — 11.04.2010 16:38из Шахты ушли бразильцы и все - конец, т.к. на них вся игра и строилась.
===================
Свої кадри треба "вирощувати",а не бразильців купувати)))))
Невже у Донецьку достойних хлопців немає?)
Що ж ви ти так-Донецьк? А?)))))))А вихвалялися тут-:"Ми-Донецьк!!"))
Який ви нафіг Донецьк,за перепрошенням?))Так би і написали-"МИ-Бразілія"!!))))))
PS.Тільки прошу не ображатися...Я жартую))Але у кожному жарті є малесенька доля правди...
miga25
Кажуть що у Вищій Лізі буде грати мфк Динамо(Львів), іншим містам що не цікавий такий вид спотру?
А щодо Шахтаря, то на даний момент він не конкурент Тайму, дуже шкода
КРИСТИНА
Вот это я понимаю счёт!!!!!!!!!)))))
Шесть штук вкатали "Шахтёру"!!))))))))))))
МОЛОДЦЫ!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОЗДРАВЛЯЮ ЛЬВОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))
myroslavmail
Боже Боже...
Куди той Шахтар котиться...