Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3805
17

Ротаню та Мельнику - по 2 матчі, Газзаєву - 5000 гривень

Відбулося засідання №20 Дисциплінарного комітету ПЛ

Ротаню та Мельнику - по 2 матчі, Газзаєву - 5000 гривень
Премьер-лига

Дисциплінарний комітет ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ вирішив:

Перенести розгляд питання по вирішенню спору між ФК «Арсенал» і колишнім головним тренером Олександром Заваровим на наступне засідання ДК ПЛ у зв'язку з необхідністю ознайомлення Заварова з новими документами, наданими клубом. Зобов'язати сторони надати остаточний перелік своїх вимог, а також всі наявні документи та інші докази протягом п’яти робочих днів з моменту отримання рішення №20.

За навмисний удар суперника, який не володіє м’ячем, у матчі 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України відсторонити футболіста ФК «Дніпро» Руслана Ротаня від участі у змаганнях на два матчі.

За навмисний удар суперника, який не володіє м’ячем, у матчі 22-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ відсторонити футболіста ФК «Чорноморець» Сергія Мельника від участі у змаганнях на два матчі.

1. ФК «Динамо»:
а) за неявку головного тренера команди В. Газзаєва на прес-конференцію після закінчення матчу 13-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 5 000 гривень;
б) за запалення вболівальниками команди тридцяти восьми піротехнічних засобів, десять з яких були кинуті на бігову доріжку стадіону, під час матчу 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 15 000 гривень.

2. ФК «Дніпро»:
а) за запалення вболівальниками команди одного піротехнічного засобу під час матчу 13-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 гривень;
б) за запалення вболівальниками команди двох піротехнічних засобів під час матчу 23-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 000 гривень.

3. ФК «Закарпаття»:
а) за неправомірні дії вболівальників команди, які у великій кількості одразу після закінчення матчу 13-го туру Епіцентр Чемпіонату України вийшли на футбольне поле (порушення Правил поведінки на стадіоні) зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 2 000 гривень;
б) за скандування вболівальниками команди нецензурних висловів на адресу арбітра під час матчу 13-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 000 гривень.

4. ФК «Зоря» за запалення вболівальниками команди одного піротехнічного засобу під час матчу 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 гривень.

5. ФК «Карпати»:
а) за запалення вболівальниками команди дев’яти піротехнічних засобів під час матчу 23-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 500 гривень;
б) за запалення вболівальниками команди двох піротехнічних засобів, які були кинуті на бігову доріжку стадіону, під час матчу 23-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 2 500 гривень.

6. ФК «Кривбас» за запалення вболівальниками команди одного піротехнічного засобу під час матчу 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 гривень.

7. ФК «Металіст»:
а) за запалення вболівальниками команди восьми піротехнічних засобів під час матчу 13-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 500 гривень;
б) за запалення вболівальниками команди восьми піротехнічних засобів під час матчу 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 500 гривень;
в) за запалення вболівальниками команди двох піротехнічних засобів під час матчу 23-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 000 гривень.

8. ФК «Металург» Запоріжжя:
а) за ненадання футбольного поля для проведення тренування перед матчем команді гостей у 22-му турі Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 15 000 гривень;
б) за скандування вболівальниками команди нецензурних висловів на адресу арбітра під час матчу 22-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 2 000 гривень.

9. ФК «Оболонь»:
а) за запалення вболівальниками команди одного піротехнічного засобу та скандування образливих висловів на адресу арбітра під час матчу 23-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 2 000 гривень;
б) за перебування у технічному майданчику офіційних осіб клубу, які не заявлені за клуб та не мають «Посвідчення учасника Змагань» і права брати участь в офіційних матчах змагань ПЛ, під час матчів 21-го, 13-го, 22-го турів Епіцентр Чемпіонату України та матчів 21-го, 13-го, 22-го, 23-го турів першості молодіжних складів команд ПЛ зобов’язати перерахувати на обов’язковий грошовий внесок у сумі 5 000 гривень.

10. СК «Таврія» за запалення вболівальниками команди двох піротехнічних засобів до та під час матчу 1/2 фіналу розіграшу Датагруп Кубка України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 000 гривень.

11. ФК «Шахтар» за скандування вболівальниками команди нецензурних висловів на адресу вболівальників команди-суперника та запалення одинадцяти піротехнічних засобів під час матчу 1/2 фіналу розіграшу Датагруп Кубка України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 3 000 гривень.

Прем’єр-ліга

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 17
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
abrosimov90
ТАК А КАКИМ МАКАРОМ ПРОНОСЯТ ПИРОТЕХНИКУ? В ДУПЕ ЧТОЛИ
s-1969
когда же господин суркис начнет наказывать своих рефери за незначеные пенальи а ткже жостко футболистов динамо за аналогичные нарушения значит остальные команды фуфло зато динамо супер супер команда пока что у нас Шахтер который взял кубок УЕФА а Динамо пока на нулю хотя я болельщик Днепра но желаю удачи Шахтеру и Металисту в Еврокубках
уух ( хм )
хороший бизнес:
почти 60 "штук" наколядовали
Дмитрий Копий
"смешные цифры какие-то...
типа палите фаера и готовьтесь платит по 500-2000 грн - напугали ))))"
Я думаю, что это специально так сделано. В какой-то степени это решает проблему фаеров. Т.е. как бы разрешить их нельзя, а брать совсем небольшие штрафы - это как раз оно. Т.е. палите свои фаеры, штрафы ведь небольшие ;)
sheyk
смешные цифры какие-то...
типа палите фаера и готовьтесь платит по 500-2000 грн - напугали ))))
Vermillion
сбор пожертвований нах
Санек (Дзержина)
ФК «Шахтар» за скандування вболівальниками команди нецензурних висловів на адресу вболівальників команди-суперника та запалення одинадцяти піротехнічних засобів під час матчу 1/2 фіналу розіграшу Датагруп Кубка України
---------
Что они там орали? Это против болел МетаЛона что-ли?
Smeenfey
Dron.gin
---------------
не понял, твоего камента... И я то как раз всё читаю, включая его признание. Я про Жоню и др фанатов Днепра, они сильно сомневались в его удалении, зато не смоневались в удалении Девича ))
fesina_andrei
пускай он лучше никуда не ходит
Dashka2008
А если г-н Газзав придёт на конференцию после 24-о тура аж дважды,тот он компенсирует свой долг?))
platini09
Михалика и Вукоевича за провокации пожизненно.Дк на лимон за иммитацию игры.
kung_vv
Как по мне - то по штуке с КАЖДОГО АВТОРА-ПИРОТЕХНИКА. Не, в идеале - ещё бы и +15 суток, но...
Металлисту - ещё штук ...надцать за атаку арбитров (боковому арбитру матча ДК-МХ - полгода ссылки во вторую лигу)
ЗЫ. "А то ведь правда - несправедливость": 38 шашек = 15 тыщ (Динамо), 1 шашка = 2 тыщи (Оболонь)
Dron.gin
Поучился бы Суркис у Коломойского!!! Коломойский один из главных над судьями, но блять хоть раз бы пидар помох клубу!!! Такой важный матч, а он Ротаня не мог вытащить!!
Dron.gin
Smeenfey — 09.04.2010 22:07
Ты че новости не читаешь!?!? Он сам же признался, еще сразу!!!
Smeenfey
а) за запалення вболівальниками команди ВОСЬМИ піротехнічних засобів під час матчу 13-го туру 1500 грн
за запалення вболівальниками команди ВОСЬМИ піротехнічних засобів під час матчу 22-го туру 1500
в) за запалення вболівальниками команди ДВОХ піротехнічних засобів під час матчу 23-го туру 1000грн
---------------------------------------------
Оптом дешевле!!! )))
Smeenfey
ГГГг! Кто там говорил про "липовую" карточку Ротаня!?! )))
Балабол и ко вы где? ))