Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1467
0

Олександр БОНДАРЕНКО: «Максимов - фартовий тренер»

Колишній оборонець запорізького «Металурга» та «Чорноморця» - про свої очікування від 24-го туру ПЛ

Олександр БОНДАРЕНКО: «Максимов - фартовий тренер»
Кривбасс - Металлист

Перед черговим, 24-м, туром прем'ер-ліги думками про перебіг матчів ключових поєдинків поділився з нами колишній оборонець запорізького «Металурга» та «Чорноморця» Олександр БОНДАРЕНКО.

- У звітному турі відбудеться багато цікавих матчів. Ключовим у цьому списку є, безумовно, гра на «Донбас-Арені» між лідером чемпіонату донецьким «Шахтарем» та претендентом на «бронзу» «Дніпром». Підопічним Володимира Безсонова буде непросто відібрати очки в «гірників». Я навіть не знаю, за рахунок чого «Дніпро» може це зробити. У глобальному сенсі не будемо говорити, що варто змінювати стиль гри або ж міняти тренера. Хіба що дніпряни відповідатимуть атакою на атаку, і якщо пофортунить. Утім, не думаю, що донеччани матимуть відчутну перевагу в поєдинку, але все ж здобудуть мінімальну перемогу — 1:0. «Шахтар» показує відмінний футбол. Прикро, що ключову роль в команді українці не відіграють. Лідером «гірників», на мою думку, є Срна. Чи вплине якось на дії «Дніпра» відсутність дискваліфікованих Феррейри та Ротаня? Навряд. Один-два футболісти не відіграють головну роль у «Дніпрі».

«Динамо» — «Арсенал». Матч цікавий тим, що Максим Шацьких вперше гратиме проти своєї колишньої команди. Мотивація — довести, що його дарма продали, звичайно, буде. Одначе, навряд чи Максиму після сотого м'яча вдасться забити сто перший. Він візьме паузу. «Динамо» зараз не має футболіста, який може взяти гру на себе в центрі поля. Немає й плеймейкера. Алієв згодився б киянам. Не зрозуміло, чого за короткий час динамівці позбулися чотирьох центральних атакувальних футболістів. Окрім Алієва, це й Кравченко, Корреа та Чернат. Особливо мені дуже подобалася манера гри Черната. Чому він не заграв при Сьоміні, напевно, відомо лише їм двом. Щоб відповісти на це запитання, необхідно знати ситуацію зсередини. Так само я не розумію, чому в Газзаєва не грає Гусєв. Його рейдів по флангу дуже бракує киянам. Ярмоленко? Хороший гравець, може додати. Треба йому довіряти. Десь на психологічному рівні він не завжди готовий, тому й часто помиляється. Мій прогноз на цей матч — перемога «Динамо», і ми побачимо в цій грі більше двох забитих м'ячів.
 
«Кривбас» — «Металіст». Знову ж нас очікує дуже цікавий матч. Одна команда відчайдушно бореться за збереження прописки у прем'єр-лізі, а інша намагається втримати за собою третє місце. Не думаю, що буде безкомпромісна гра. Навпаки, радше маловидовищна, адже команди обережно діятимуть з оглядкою на свої ворота. Ставлю на мінімальну перемогу харків'ян. Хоча дуже хочу, щоб «Кривбас» залишився у вишці. Думаю, в них має вийти це зробити. Тьху-тьху, щоб не наврочити. Максимов — фартовий тренер. Я бажаю йому успіхів. Днями з'явилася інформація, що Девичем цікавиться низка німецьких клубів. Чи піде він влітку? Ймовірність - 30%. А якщо перейде в «Гамбург», «Вольфсбург» чи ще кудись, то чи він заграє там, важко сказати. Чимало факторів впливає на це. Головний — кожен футболіст повинен знайти свого тренера

«Чорноморець» — «Ворскла». Одесити два останні матчі закінчили внічию. Чомусь здається, що і третій поєдинок закінчиться для «моряків» отак. «Чорноморець» перебуває у складному становищі, треба перемагати, аби забезпечити собі спокійне життя на фініші. «Ворсклі» теж потрібні очки, хоча вони й перебувають у дещо кращому становищі, ніж одесити. Футбол буде обережний, як і в матчі «Кривбасу» з «Металістом». «Ворксла» провалює сезон через те, що успішно виступила у попередньому. Вони мріяли про єврокубки, здійснили мрію, але швидко вилетіли звідти. Готувалися на Європу, а скуштували те, чим і раніше харчувалися.


Валерій ПРИГОРНИЦЬКИЙ, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минай – Динамо 1:3. Триумф киевлян в перенесенном матче. Видео голов, обзор
Футбол | 17 апреля 2024, 18:16 6
Минай – Динамо 1:3. Триумф киевлян в перенесенном матче. Видео голов, обзор

Смотрите самые интересные моменты перенесенного матча 16-го тура УПЛ

Букмекеры назвали нового фаворита Лиги чемпионов 2023/24 после 1/4 финала
Футбол | 18 апреля 2024, 08:05 0
Букмекеры назвали нового фаворита Лиги чемпионов 2023/24 после 1/4 финала

После вылета Манчестер Сити главным претендентом на трофей ожидаемо является Реал

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.